DREAM TWICE ve YÜCEKAN günün en güvenilir isimleri "İSTANBUL"

1.Koşu: 3-2-4-7-1

2.Koşu: 3-4-2

3.Koşu: 1

4.Koşu: Her geçen gün artan bir forma sahip bulunduğunu uzun mesafedeki başarılı son ikinciliği ile belli eden elverişli kilosuyla (8) MAVİ DENİZ ve son iki yarışını kazandıktan sonra bir süre arası olsa da bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren inatçı yarış karakterine sahip (6) ŞANVERDİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine muhtemelen süratli tempoda gidecek olan yarışta son yarışında olduğu gibi son metrelerdeki diri atağıyla grubun en kaliteli safkanı (2) TUNCER'in de katılmasını bekliyorum.

5.Koşu: Ankara çimindeki son iki yarışını kazanarak İstanbul'a bir hayli formda getirilen (4) AZİMLİ'nin sentetik pistteki ilk yarışı olsa da bu formuyla ilk planda şans verdiğim isimdir. Sentetik pistte başarılı bir performansa sahip bulunan ve Bursa'daki idmanlarında formda görünüm sergileyen (2) ALTINTEPE ve aprantisiyle S.Altay ile iyi bir uyum sağlayan form durumu da çok iyi (1) MUCİZE HAN favorimin rakipleridirler. Pist ayırt etmeksizin istikrarlı koşular çıkartan iyi hazırlığa sahip (6) KAYALARIN EFENDİSİ şanslı bir başka isim olup muntazam idmanlarında gayet iyi bir forma sahip olduğunu belli eden (9) BAHADIR kuponlarınızda bulunsun.

6.Koşu: Uzun mesafeli tempolu yarışlarına yatkın bir isim olup son koşularındaki tabela dışı kalsa da idman pistinde toparlandığını belli eden (8) ÇAKALIN KIZI'ndan bu kez farklı bir yarış bekliyorum, benim favorimdir. Bu pist ve mesafedeki son Gr-1 Gazi Koşusu'nda dördüncü olurken son metrelerdeki müthiş sprintiyle dikkatleri üzerine çeken yatkın olduğu mesafede start alan İzmir'deki hazırlığında beğenilen (10) MOONLIGHT FAIRY, elverişli kilosu ile favorimin en yakın rakibi. Bu tip gruplardaki başarılı ikinciliklerinin ardından Ankara'daki idmanlarında form durumu beğenilen H.Karataş'ın bindiği (7) ARYA SANSA'ya bir çarpı atılmalıdır.

7.Koşu: Bir türlü fotoyu önde geçemese de koşularını beğendiğim tırnağının ucundaki (4) YILDIZ TOZU ve özlediği birinciliğe ulaştığı son koşusunun ardından Bursa'daki idmanlarında kusursuz bir görünüm sergileyen çimci safkan (2) VECTOR arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son koşusunu 1600'de çim pistte 1.36.92 ile kazanırken eski havasını yakaladığını belli eden dereceli işler sergileyen (1) JUDGMENT'in de katılmasını bekliyorum.

8.Koşu: Kusursuz bir forma sahip bulunan, hem çimde hem de sentetik pistte oldukça başarılı koşular sergileyen özellikle son yarışını 2000 sentetikte çıktığı gibi kazanan (2) YÜCEKAN, koruduğu formuyla bence günün sığınılacak limanıdır.

9.Koşu: İki ay arası olmasına rağmen bu yarışa güzel dereceli galoplar yaparak hazırlanan grubun en kaliteli safkanı (6) ARAPÇELİK ilk planda şans verdiğim isim. Her geçen gün artan formu olduğunu Bursa'daki son tatminkar Kv-7 beşinciliğiyle gösteren (9) DİLAN KIZ ve geçen haftaki ikinciliğini çok beğendiğim (5) UMBERTO favorimin rakipleridirler. Gücü nispetinde başarılı yarışlar sergileyebilen (1) UÇAN KUZEY ihmal edilmemeli. Çim pistteki yarışlarını beğendiğim (2) MİNNAK şanslı bir başka isim olup dinç gireceği bu koşuda (8) ÇRAYLI KIZ'dan sürpriz bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-6-2

2.Ayak: 4-2-1-6-9

3.Ayak: 8-10-7

4.Ayak: 4-2-1

5.Ayak: 2

6.Ayak: 6-9-5-1-2-8

OĞLUM KAYRA risk edilip tek yazılabilir "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-4-11-2-5

2.Ayak: 4-7-6-3-1-5-2-9

3.Ayak: 2

4.Ayak: 6-1-4-3

5.Ayak: 8-7-2

6.Ayak: 5-8