KOŞU NO 1

2 numaraya kayıtlı olarak koşan TAYLOLO isimli atın antrenörü Erhan DIBLEN, koşunun son düzlüğünde 3 numaralı TAYYAR ALİ isimli atın binicisinin atını engellediği gerekçesiyle protesto çekmiştir. Yapılan protesto Komiserler Kurulumuzca incelenmiş olup, protestonun REDDİNE karar verilmiştir.

3 numaraya kayıtlı olarak koşan TAYYAR ALİ isimli atın binicisi Mehmet Nuri SUNKAR, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanun gereğince savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanunun 4. maddesi 1. fıkrası (a) ve (b/1) bentleri ve 2.fıkrası gereğince 3722 TL PARA (TEKERRÜR) ve İHTAR CEZASI ile cezalandırılmıştır.

4 numaraya kayıtlı olarak koşan JAN BOLD isimli atın binicisi Mehmet AKYAVUZ, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanun gereğince savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanunun 4. maddesi 1. fıkrası (a) ve (b/1) bentleri gereğince 1861 TL PARA ve İHTAR CEZASI ile cezalandırılmıştır.

1 numaraya kayıtlı olarak koşan KING OF THE ROSE isimli atın binicisi Müslüm ÇELİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Kurulumuzca daha dikkatli olması konusunda İHTAR’en uyarılmıştır.

KOŞU NO 4

7 numaraya kayıtlı olarak koşan ŞEHRİN AĞASI isimli atın antrenörü Abdullah ÇİFTÇİ, koşunun son düzlüğünde 3 numaralı DİNAMİT isimli atın binicisinin atını engellediği gerekçesiyle protesto çekmiştir. Yapılan protesto Komiserler Kurulumuzca incelenmiş olup, protestonun REDDİNE karar verilmiştir.

3 numaraya kayıtlı olarak koşan DİNAMİT isimli atın binicisi Ercan ÇANKAYA, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanun gereğince savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanunun 4. maddesi 1. fıkrası (a) ve (b/1) bentleri ve 2.fıkrası gereğince 3722 TL PARA (TEKERRÜR) ve İHTAR CEZASI ile cezalandırılmıştır.