ERKŞAN ve HERCAİ'nin kazanmasını bekliyorum "ANKARA"

1.Koşu: 3-5-6-7-4-2

2.Koşu: 1

3.Koşu: 2-4

4.Koşu: Ağır sikletine rağmen ikincilikleri etkili olan formda (1) FORTISSIMUM, süratli tempoda başlayacak olan yarışta sondaki sprintiyle birinciliğe uzanabilir. G.Kocakaya ile başta şans verdiğim isim. Üç ay ara verdikten sonra bir yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (5) DEMİR ATAŞ, bu haftaki farklı pist görünümüyle ikinci şans verdiğim isim. Başarılı yarışlar koşan (2) FLASH BANG sevdiği kısa mesafede ve beğendiğim idman pisti görünümüyle ihmal edilmemeli. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan idman pistinde beğenilen (4) GOLDEN STORM'a bir çarpı atılmalı. İstanbul'da sert gruptaki son yarışında tabelada yer bulurken beğendiğim (3) OĞUZUN RÜYASI sevdiği kum pistte bir diğer şans verdiğim isimdir.

5.Koşu: İşin ehli bir ekibi tarafından sürdürdüğü muntazam idmanlarında umut ışığı saçan ve çim piste yatkın bir kan hattına sahip bulunan (7) NYMPHADORATONKS, en şanslı isimdir. Bu yarışı için güzel bir hazırlık devresi geçirip sağlıklı pist görünümüne sahip (6) MON COEUR ve idman pistinde pişkin bir tay görünümü veren (4) MALIBU favorimin en akın rakipleri olup Bursa Karacabey idman merkezinde hazırlandıktan sonra Ankara'ya gelip pist çalışmalarında göz kamaştıran (10) TRUE NORTH ihmal edilmemeli.

6.Koşu: Son metrelerinin kıran kırana geçmesini beklediğim 3 Yaşlı İngiliz Kısraklarının 1500 metre kum pistte katılacağı bu yarışta; İstanbul'da sert gruptaki son yarışını kesinlikle ölçü almadığım kum pistte daha başarılı bir performansa sahip bulunan (5) GENERAL BRIELLA ve bir üst gruptaki dikkat çeken koşusu sonrası bu yarışa ilgililerinin hedef yaparak hazırladığı (3) ESSEN arasında geçmesini beklediğim mücadeleden bence sonda binicisi az hata yapan kazanacaktır.

7.Koşu: Bu pist ve mesafedeki başarılı son iki yarışı ile ne denli formda bir isim olduğunu belli eden (4) HERCAİ'nin sevdiği pist ve mesafede yine kazanmasını bekliyor, K.Demirel ile tek tutuyorum.

8.Koşu: Bu pistteki ilk yarışında yakın ara üçüncü kalırken beğendiğim ve İstanbul'dan hazırlanıp gelen (1) PRINCE OF DARKNESS'in bugün rövanşı almasını bekliyor, ilk çarpıyı bu safkana atıyorum. Pist ayırt etmeksizin başarılı koşular sergileyebilen (2) FIGHTING FALCON ve bu tip mesafeli çim pist yarışlarını seven idmanlarında beğenilen (4) STEEL HAWK favorimin rakipleridirler. Son yarışını tekrarlaması halinde (6) SHINING BROWN rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Her geçen gün gelişen form durumuna sahip bulunan (5)SANCAĞINATEŞİ'nden sürprizi bekliyorum.

9.Koşu: Düzenli idman ve galoplarında pişkin bir tay görünümü veren güçlü bir orijine sahip (7) POWERFUL FIRL başta şans verdiğim isim. Arka arkaya ciddi işler yaparak hazırlanan çime yatkın orijine sahip bulunan (11) SHIROKE ve idman pistinde kondisyonerlerin beğendiği (4) FLIGHT TIME favorimin en yakın rakipleri olup usta ellerde hazırlanan (5) MARTİNA ihmal edilmemeli.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-5-2-4-3

2.Ayak: 7-6-4-10

3.Ayak: 5-3

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1-2-4-6-5

6.Ayak: 7-11-4-5

Sevdiği pistte formda safkan RAGNER'den yine birincilik bekliyorum "KOCAELİ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3-1-6-4-8-9

2.Ayak: 1

3.Ayak: 1-4-2-3

4.Ayak: 1-3

5.Ayak: 1-6-3

6.Ayak: 12-11-5-10-4-2