02 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; start ile birlikte koşunun liderliğini GRAND TREASURE alıp son virajı 1.5 boy önde lider döndü. Son 100'de dışından gelen KATSU'ya liderliği vermesine rağmen temposunu bozmayarak koşuyu 1.12.46’lık derecesi ile ikinci bitirirken, son 800:0.47.20 oldu. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. HARD NOT TO LOVE, 5 boy startta kalan safkan, son virajı barıyer dibinden dönüp sanki trafik sorunu olmayacak gibi görünmesine rağmen son 400'de ULTRA SHOOTER trafik sorunu yaşaması binicisi G.Özçelik atını tutarak safkanların dışına çıkması safkanın aksiyonu bozulması oldukça zaman kaybetmesi koşuyu dördüncü bitirdi. İlk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın, daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte görülerek notlarınızı alınız

02 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; AK FİLOZOF, son 100'de liderliği alarak bir anda farkı 3 boya çıkartarak 1.19.29’lık derecesi ile kazanırken, son 800: 0.51.40 oldu. AK FİLOZOF çok kabiliyeti bir tay olması hayatının ikinci yarışında 2x2 yaparken bu kez K takılmayan safkana binicisinin elinde en az 1 saniye sermaye olması üstüne koyarak gitmesi ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. SER ŞÖVALYE, bekleme yarışı yaparak son 100'den sonra safkanların dışından koşuya üçünçü bitirirken fotoya ikinci olan safkandan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

02 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden/D yarışta; 1.5 boy startan geç çıkış yapan SHE IS APPROVED, son virajı barıyer dibinden 9'uncu döndü. Önünde safkanların çok olmasından dolayı binicisi safkanların dışına tayini alması zaman ve aksiyon kaybı yaşamasına rağmen son 100'de yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 1 boy - yarım boy farkla üçünçü bitirdi. O gelişi ile 20 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. 1.15.12’lik derecesi ile ilk yarışında çim pistte yedincii olan safkan sentetik pistte çok farklı koşması ilk yarışında kazanabilecek safkanlar içine notlarınızı alınız.

02 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; ANARRES, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprintiyle koşuyu dördüncü bitiren safkan, yarışı üçünçü bitiren OPERASYON'dan daha canlı girmesi mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında dikkat diyoruz.

02 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; GEBZE GÜZELİ, bekleme yarışı yaparak son 200 den sonra güzel sprinti ile BENZİNCİ son metrelerde at göstermesi E.Çankaya'nın fazla etkilemedi GEBZE GÜZELİ üstüne koyarak gitmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız

02 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden/D yarışta; LOOK NEWS barıyer dibinden sprintini yapan tay, koşuyu 1.15.29 ile koşuyu dördüncü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. Start ile birlikte son viraj dönülürken PEKERİM binicisi Gökhan Kocakaya bir hata yaptı PEKERİM'in arka ayakları SHINY GIRL'ün ön ayaklarına takılması SHINY GIRL ve binicisi Mertcan Çelik ile birlikte safkan yıkılması Gökhan Kocakaya psikolojik olarak koşudan PEKERİM'in AGF % 42 (1) at olduğunu unutup devamlı en 3 kere başını çevirip ata ve Mertcan Çelik'e ne oldu diye baktı. PEKERİM'in bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın ilk yarışında çok daha farklı koşacaktır.