Uzun Mesafede BOZARSLAN Kazanmaya Yakın "İSTANBUL"

1.Koşu: 2.4.1.3

2.Koşu: 4

3.Koşu: 1.3.5.2

4.Koşu: 2.3.1

5.Koşu: Kazandığı yarışından sonraki yedinciliğinde üst grupta mücadele eden (5) LIBERTALIA ilk şans tanıdığım isim olup, (3) BÜLENT üst üste kazanarak formunu korumasıyla iddialıdır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen (2) PILOTS BOY, son ikinciliğinde etkili sprintiyle dikkatimi çeken (4) EARTH AND GRAY ve kilosunun uygun olmasıyla (8) BUSHFIRE sırasıyla tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

6.Koşu: Formunu bulmaya başladığını son ikinciliğinde gösteren (3) BERTANHAN kazanabilir. (7) SUZİ AMCA iki yarışında da tabeladan düşmezken yakın rakip gördüğüm isimdir. Grubun tecrübeli isimlerinden (1) YELBEĞEN, her yarışı bir öncekinden başarılı (2) BAŞARAN BEY ve ilk startındaki ikinciliği gayet iyi (10) GÜZEL GÜNLER'i de yazmanızı öneririm.

7.Koşu: Yarış yaşamına kazanarak başlayan (10) IWOJIWA'nın yine fotoyu önde geçebilecek güçte olduğu görüşündeyim. (11) ÜSTÜNKIZ ilk startını kazandıktan sonraki idmanlarında ilgi çekerken, (2) NATUREL grubun en formda isimlerinden olması ve son koşusunda fotoyu önde geçmesiyle yine yazılmalıdır. (1) KALBİMDESİN bugüne kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettirmesiyle güven verirken, (6) JAVARONOK GOŞA seri bir isim olmasıyla bitirmeye çalışacaktır.

8.Koşu: Üst gruplardaki yarışlarında bile adından söz ettirmekte olan (1) BOZARSLAN'ın uzun mesafelere yatkın olmasıyla kazanmasını bekliyorum.

9.Koşu: Üst üste kazanıp son koşusunda aşırı bekleme yapınca üçüncü kalan (6) ŞANVERDİ'nin jokeyi V.Abiş ile bu defa kazanabileceği görüşündeyim. İyi durumda olan (9) GÖKÇE HATUN ile son koşusunu ölçü almadığım (7) LİMA rakipleridir.

10.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; (7) TOMAR iki yarış koştuktan sonra formunu üst seviyeye taşımasıyla birinciliğe yakındır. (2) BARSKANIN OĞLU Ankara'daki ikinciliklerinde formda görünürken, (12) KADİFE KALE'yi son ikinciliğine göre yazın derim. (3) ENFES TAMER ile (11) ELİZA'nın da form durumları iyi olup sürprizde tavsiyelerim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.3.2.4.8

2.Ayak: 3.7.1.2.10

3.Ayak: 10.11.2.1.6

4.Ayak: 1

5.Ayak: 6.9.7

6.Ayak: 7.2.12.3.11

Formunu Bulan ŞEN ÜMİT Çok Şanslı "BURSA"

1.Koşu: 10.2.1.4.6

2.Koşu: 7.3

3.Koşu: 3

4.Koşu: Bu yarışında farklı koşmasını beklediğim (4) LİKAKİ, geçen hafta kuvvetli sprinti ile kazanan (7) KING BORA, çim pistte iyi koşan (2) ATICI BEY, her geçen gün gelişme gösteren (6) THE REBEL KNIGHT ve fotoyu önde geçtiği son yarışı oldukça parlak olan (3) EFE MY HAWK sırasıyla şans tanıdığım safkanlardır.

5.Koşu: Son günlerin çıkış yakalayan ismi (13) AKHENATON uygun kilosuyla bir adım öndedir. İyi bir form tutan (3) AFAVET ile uzunlarda iyi koşabilen (2) ARISAN'ı rakip görüyorum. Formunu bularak etkili yarışlar sergileyen (10) SHEHZADE ile üçüncü bitirdiği yarışından sonra gelişme kaydeden (9) CANAGEL'i de dikkate alınız.

6.Koşu: Bu rakiplerinden kalite olarak üstün olan (1) WILD DANGER'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Üst üste kazanarak müthiş bir form yakalayan (4) HEY JUDE en ciddi rakip görünürken, (2) PRINCE OF DANGER kazandığı yarışından sonraki formunu sürdürmesiyle değerlendirilmelidir. Son haftalarda istikrarlı koşan (5) DANUBE RIVER'ın da devreye girebileceği görüşündeyim.

7.Koşu: İdeal pist ve mesafesinde start alacak olan formda (2) FLASH PAST fotoyu önde geçmeye yakındır. Kendisini tanıyan jokeyi ile (7) ŞEN AKYÜZ ve her geçen gün gelişme gösteren (6) SONER BEY rakip gördüğüm isimlerdir. (1) ÇAYIRAĞASI kendini bulmaya başladığını son üçüncülüğünde belli ederken, (3) WIN FOR YOU sürprizimdir.

8.Koşu: Son koşusunu ikinci tamamladıktan sonra daha iyi duruma gelen (8) ŞEN ÜMİT kazanabileceği grupta benim önereceğim tek isimdir.

9.Koşu: Daha güçlü rakipleri arasındaki son üçüncülüğüne göre (3) DORUĞUN AYAZI bu grubu geride bırakabilir. Dikkat çeken son koşularıyla (14) ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve idman görünümü iyi (2) DOSTUM DOSTUM rakipleridir. (7) BEYHUDE kısa bir süre dinlendirimdikten sonra dinç gireceği bu yarışında güven verirken, (6) DİAPOLİS sürpriz yapabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.7.2.6.3

2.Ayak: 13.3.2.10.9

3.Ayak: 1.4.2.5

4.Ayak: 2.7.6.1.3

5.Ayak: 8

6.Ayak: 3.14.2.7.6