ANADOLU ZAMANI ve NORTHSHIELD Kazanmasını Beklediğim İsimler "İSTANBUL"

1.Koşu: 1.4.2.3

2.Koşu: 2.7.4

3.Koşu: 1

4.Koşu: Arap safkanlarının Satış-2 Koşusu'nda son günlerin çıkış yakalayan ismi (2) DADY'i jokeyi M.Kaya ile başta tutuyorum. Pist ve mesafeye yatkın (4) HAYDARBERK ile etkili yarışları ardından iyi hazırlanan (7) UÇAN KUZEY'i rakip görüyorum. Bu gruptan bir adım önde olan (1) ALAVARA mutlaka yazılması gereken bir isim olup, sürpriz (10) GONCA GÜLÜM'den gelebilir.

5.Koşu: Kocaeli kum pistindeki son üçüncülüğü ilgi çekici (9)ELEGIE ile gelişme gösteren (4) JUNIOR WEST önde gelen isimlerdir. (10) I RO dördüncü tamamladığı yarışı sonrası sürekli kendisini geliştirirken, (13) WAKE WAY yazılmalıdır. (14) NEOWISE idman görünümü ilgi çeken bir isim olup, (3) GONZALO sürpriz yapabilir. (12) LA CUCARACHA koştuğu yarışları sonrası kendisini geliştirirken, (15) NEVACAN beğendiğim son ikinciliğine göre ıskalanmamalı.

6.Koşu: 2000 sentetik kum pistteki son Gr-2 koşusunu kazandıktan sonraki formunu devam ettiren (5) ANADOLU ZAMANI jokeyi H.Karataş ile tek yazılabilir.

7.Koşu: Kazandığı yarışından sonraki formu devam eden (2) AMBARGO'yu yine uzun mesafede ilk şanslı isim olarak görüyorum. (5) GREEN SHADOW bu aralar aşama içerisinde görünürken, (3) POWERSHIP ikinci bitirdiği yarışından sonra fit durumda olmasıyla yine etkili olacak güçtedir. 63 kilo ile start alacak olsa da (1) SNELLMAN'in bence bu gruba gücü yetecektir.

8.Koşu: Start aldığı üç yarışı da iyi olan (3) LASSITER idman yönünden kusursuz olmasıyla rakiplerini geçebilir. (2) GIRL OF DORA 1200 çim pistte Maiden kazanarak iyi durumunu korumasıyla en ciddi rakip görünürken, (1)GALADRAN rakiplerine göre biraz ağır kilo ile start alacak olsa da yazılmasını önereceğim diğer kısraktır. (4) MAVİ HİS yarış yaşamına kazanarak başlayıp sonrasında beşinci olurken denk rakiplerinin yanında değerlendirilmelidir.

9.Koşu: Her yarışını bir öncekinden başarılı koşarak birinciliğe adım adım yaklaştığını gördüğüm (6) NORTHSHIELD'e bu yarışında kapalı gözük denenecek olup dikkat çeken yarış hazırlıklarıyla tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.7.1.10

2.Ayak: 9.4.10.13.14.3.12.15

3.Ayak: 5

4.Ayak: 2.5.3.1

5.Ayak: 3.2.1.4

6.Ayak: 6

Ekürisiyle BABA MERCAN'a Güveniyorum "ELAZIĞ"

1.Ayak: İlk defa start alacak olan (1) ABJARIN OĞLU ile yarış yaşamına etkili üçüncülükle başlayan (4) OFLAZ BEYİ önde gelen isimlerdir. (5) PHANTOW WARRIOR ve (7) ÇEVİK VAKTİ devreye girebilecek diğer safkanlar olup, (6) SAVAŞALP yazılmalıdır. (2) FELHANTAŞ gelişme gösterirken, (8) HOSPITAL GIRL ile (10) SÜPER MECRİN sürprizlerim.

2.Ayak: İyi bir form tutan (6) REBER ile etkili üçüncülüğü sonrası idman görünümü kusursuz olan (1) ÇARIK AĞASI önde gelen isimlerdir. (8) ÇELİKMAVİ güven verirken, (7) KURTULUŞBEY ile (9) EFEBERK bu ayağın sürprizleri olacaktır.

3.Ayak: 63 kilo ile start alacak olsa da kalitesi bu gruptan üstün (1) SILVER CLOUD ile ikinci tamamladığı son yarışını beğendiğim (6) BOZDAĞ BEYİ birlikte değerlendirilmeliler.

4.Ayak: Son haftaların formda ismi (9) BABA MERCAN kendisi kadar iyi durumda olan ekürisiyle birlikte start alacağı bu yarışında kazanmasını beklediğim isimdir.

5.Ayak: Üst üste ikincilikleri ile fit durumda olduğunu gösteren (9) KUTUP KIZI ile güçlü bir kan hattına sahip olan (6) SUPER INTO bu ayakta bence yeterli olacaktır.

6.Ayak: Tabela dışında bitirdiği yarışından sonra tekrar kendini bulan (4) FARALİNA en güvendiğim isimdir. Etkili ikinciliğinden sonra formunu geliştiren (5) PRIZE GIRL ile son yarışını daha uzun mesafede ikinci bitirerek kısalarda çok farklı bir isim olan (6) NEFİSEMSİN ayağına çabukluğu ile yazılmasını önereceğim diğer kısraklardır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.4.5.7.6.2.8.10

2.Ayak: 6.1.8.7.9

3.Ayak: 1.6

4.Ayak: 9

5.Ayak: 9.6

6.Ayak: 4.5.6