09 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Dişi İngiliz Kısraklarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta; (5) APPASSIONATA, son 300'den sonra trafik sorunu yaşayan kısrak, farklı sonuç alabileceği koşudan üçünçü ayrıldı. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız. Aynı koşuda (1) ZAMBURİ, son 200'den sonra barıyer dibinden gelecek gibi olan kısrak, son 100’den sonra trafik sorunları yaşayıp koşuyu 5'inci bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

09 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2200 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-16 yarışta; start çıkışında İZMİR EFESİ'nin binicisi E.Aktuğ atını kontrolsüz bir şekilde sağ taraftan 2 starttan çıkan YÜCEKAN'a yan tampon vurarak GÖKKUZGUN yıkılma tehlikesi geçirdi. Binicisi Özcan Yıldırım atını toparlıyarak koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak olup kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.

09 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Şürkü Yurteri Koşusu’nda 5 safkan start aldı. Son 450'den sonra orta kulvardan içte GOLD POWER jokeyi Özcan Yıldırım'ı dışından ANADOLU ZAMANI binicisi Halis Karataş başa baş mücadelesinde Özcan Yıldırım'ı çaktırmadan fauller yaparak koşuyu kazandı. ANADOLU ZAMANI'nın binicisi Halis Karataş koşu bitiminde isyan etti. Her iki safkanda ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

09 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2200 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-17 yarışta; son 200'den sonra (1) SNELLMAN yarım boy dışından AMBARGO mücadelesinde 63 kg ile koşuyu kazanan safkan, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

09 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı Dişi İngiliz taylarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-3/D yarışta; (8) QUEEN SERENITY, son 100’de fazla zorlanmadan koşuyu dördüncü bitiren kısrak, fotoya ikinci ve üçüncü olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

09 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta 15 safkan start aldı. (2) CATALAN, son metrelerde kuvvetli atakları ile koşuyu beşinci bitiren safkan, hayatında üçünçü koşusunda ilk kez çim pistte koştu bir evelki koşusunda DB takılmaması orta ve uzun mesafede koşacağı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.