19 Ağustos Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-16 yarışta 13 Safkan start aldı. Son 700'de KÜBRA HANIM dördüncü durumda koşuyu takip etti. Safkanın ayağının kırılması sonuncu binicisi atın üstünden sol yan tarafa atlaması arkadan gelen atlarla ezilmekten kıl payı İsmail Yıldırım kurtuldu. ALATOR'da ĶÜBRAHANIM'a takılarak binicisi Mert Gökalp Aslan ile birlikte yıkıldılar. Diğer iki safkanın binicileri ANADOLU YILDIZI'ndan Hişman Çizik NARLICA GÜZELİ Harun Kılıçaslan binicilerin safkanlardan düşmeleri diğer düşen jokeylerin saha doktoru kontrolünde yapılan tetkiklerinde bir sağlık problemi olmadığını sadece Harun Kılıçaslan kontrol amaçlı Hastaneye sevk edilmiştir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 Ağustos Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 1.Koşu’da 8 safkan start aldı. 4 PRINCESS CUVEE, son 300’de liderliği alıp orta kulvardan binicisi Nevzat Avcı ile birlikte safkan'ın ayağı kırılması üzerine binicisi Nevzat Avcı ile birlikte yıkılması arkasından gelen CRAZY QUEEN binicisi Ali Can İnci at takımasına rağmen düşmedi. Koşu sonrası saha doktoru yapmış olduğu kontrol tetkiklerlerinde her iki binicisinin bir sağlık problemi olmadığını için dektere olduğu koşularda atlarına bindiler. Her iki ilde jokeylerimize ve safkanın ilgililerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.