23 Ağustos Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15 yarışta; REAL CHAMPION ile WINNETOU başa baş liderlik mücadelesinde son 300’den sonra barıyer dibinden gelen BUSHFIRE liderliği alıp REAL CHAMPION, koşuyu boşlukta 1.59.49'luk derecesi ile ikinci bitirdi. İlk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde kazanabilecek safkanlar içine notlarınızı alınız. Günün sürprizini yapabilir.

 

23 Ağustos Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) TOLONAY, koşuyu 2.3.4 mücadelesinde yakın aralarla dördüncü bitiren safkan, starttan 2 boy geç çıkıp son 200'de biraz trafik sorunu yaşayarak ikinci bitirebileceği koşuyu dördüncü bitirirken, ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

 

23 Ağustos Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-7/D yarışta; (2) NATUREL, son viraj dönüldükten sonra safkanların dışına çıkan safkan, Halis Karataş'ın teşviklerine son 200’den sonra kırbaç vurması kıpırdamayıp aynı yere basması ile koşu içinde anlık bir sorun veya safkan bugün koşmak istemeyip yarışı 11.bitirdi. İlk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız. Aynı koşuda YELDA TAY, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü, notlarınıza alınız.

 

23 Ağustos Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta 10 safkan start aldı. MELİKE SULTAN koşunun lıderliğini aldı. KADİFE KALESİ son virajı 6.durumda döndü. Safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti son 50’de MELİKE SULTAN’dan liderliği alan KADİFE KALE yarım boy fark, 1.29.01’lik derecesi ve jokeyi E.D.Ökten ile kazanırken, son 800;0.53.04 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan ÖZKAN KARDEŞLER 1.28.40 ve TAŞUCU 1.28.48’lik derece yaptı. KADİFE KALE ve koşuyu ikinci bitiren MELİKESULTAN 1.28.09 yapması her iki safkanın derecesi iyi olması ilk yarışında her iki safkanda kazanabilecek güçte görülerek notlarınız alınız.