Etkili Formu ve Dikkat Çeken Hazırlıklarıyla VINCITORE Diyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 2.4.8

2.Koşu: 3

3.Koşu: 1.2.6.3.4.5

4.Koşu: Dişi İngilizlerin Kv-6 mücadelesi ile başlayacak olan ikinci altılıda; süratli kısrak (3) ALKIZ yine beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak. Yarış yaşamına kazanarak başlarken ilerisi için ümit veren (8) BETA ORIONIS ile Ankara'dan kazanarak gelen (1) TIGRESS önde gelen diğer taylardır. Son üçüncülüğü ilgimi çeken (6) GİZ, Ankara çiminde adından söz ettiren formda (4) FLYINGSPICE, bugüne kadar start aldığı yarışları ışıklı (7) GÜR FIRTINASI ve iki yarışı da başarılı (10) MAKUL sırasıyla önereceğim diğer isimler.

5.Koşu: Koştuğu beş yarışın dördünden birincilikle ayrılan (5)MAGICFLUTE süper formunu korurken, kalitesinin bu gruptan biraz önde olduğuna inandığım (8) PRENSES SYLVESTER seri yapısıyla kazanacak güçtedir. 1600 çim pistte kazandığı yarışı sonrası idman görünümü kusursuz olan (2) HORROR ile Bursa'daki kum yarışlarında adından sıkça söz ettiren (7) NANSIO sonrası ihtimallerdir.

6.Koşu: İngiliz kısraklarının 1600 çim pistteki Gr-3 yarışında; bu tip gruplardaki son koşularında adından sıkça söz ettiren (9) VALLEY OF FLOWERS ile Ankara 1600 çim pistindeki son Gr-1 yarışını kazanırken bu rakibini burun farkıyla geride bırakan (12) CHAIKA arasındaki rövanş mücadelesine pist ayırt etmeyerek etkili formunu sürdürmekte olan (14) GENERAL BRIELLA ile son koşusunu ölçü almadığım (8) SPLENDID'de katılabilir.

7.Koşu: Tabeladan düşmediği son Grup koşuları ardından formunu dereceli hazırlıklarıyla üst seviyeye taşıyan (5) VINCITORE'nin jokeyi G.Kocakaya ile kazanmasını bekliyorum.

8.Koşu: Orta ve uzun mesafelerdeki son iki yarışını art arda kazanarak formunu bulduğunu gösteren (3) SÜPERMEN, grubun formda diğer ismi (4) YİĞİTKARDEŞ ve önde istediği tempoyu bulması halinde (5) DÜNDARZADE bu ayakta ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

9.Koşu: Uzun mesafeli yarışta denk güçte isimler bir araya gelirken, (3) AĞA TURBO'yu formda jokeyi V.Abiş ile başta tutuyorum. (7) CİĞERDELEN formunda gelişmeler olduğunu son ikinciliğinde belli ederken, jokeyi G.Kocakaya ile uyum sağlayan (4) ALEVKIRAN etkili sonuç elde edebilir. Soh haftaların yükselen form grafiği ile dikkat çeken ismi (5) AKILSELİMSİN, tekrar çıkış yakalamaya çalışan (2) ARAPOVİÇ ve uygun kilosunun verdiği avantajla (11) BABA TAHSİN sırasıyla şansını yüksek bulduğum safkanlardır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.8.1.6.4.7.10

2.Ayak: 5.8.2.7

3.Ayak: 9.12.14.8

4.Ayak: 5

5.Ayak: 3.4.5

6.Ayak: 3.7.4.5.2.11

ESPINOZA'nın İyi Durumu Devam Ediyor "ANKARA"

1.Koşu: 5.2.6.8.3

2.Koşu: 4

3.Koşu: 1.3.4

4.Koşu: Yarış yaşamlarına yeni başlayacak olan İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde; hazırlık yönünden en pişkin isim olan (6) MATHILDA'yı ön planda değerlendiriniz. Her geçen gün daha farklı duruma gelerek çim pistte ümit veren kan hattıyla (4) ETSUKO, yeterli uzun galoplara sahip bulunan (5) FIRST LOVE ve gün geçtikçe nefesini geliştirmekte olan (1) ATOMIC HEART sırasıyla bu ayağın şanslı diğer taylarıdır.

5.Koşu: Çim pistte iyi koşan (2) JOHN BALEYCORN son yarışı fazla ölçü alınmadan ön planda değerlendirilmesi gereken isimdir. Güçlü rakipler arasındaki son Gr-1 koşusunu fazla ölçü almadığım (3) FORLORN ile dört gün önceki yarışını 1000 metre çim pistte üçüncü bitirirken 0.57.69 derece elde ederek dikkatimi çeken (1) BABA ŞAHİN sıralamasını öneriyorum.

6.Koşu: Süper bir form yakalayıp üst üste kazanan (3) HABBE birinciliklerine yenisini ekleyecek güçtedir. 1400-1600 mesafeler arasındaki son üç çim pist koşusunu üst üste kazanarak formunun zirvesinde gördüğüm (6) TAŞPINAR ile İstanbul'daki Gr-3 yarışında etkili üçüncülük elde eden (4) KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ bu safkana rakip olacaklardır.

7.Koşu: 1500 kum pistteki son yarışını kazanırken fazla zorlanmayıp 1.33.91 derecesiyle çok iyi durumda gördüğüm (2) ESPINOZA'dan yine birincilik bekliyorum.

8.Koşu: Bölünen Şartlı-1 koşunun diğer ayağında; kendisi kadar iyi durumda olan ekürisiyle birlikte start alacak olan (5) MISS VESTRIS güçlü kan hattıyla rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Uzun zamandır idmanda olmasıyla kondisyonu kusursuz durumda olan (4) KATHISMA'yı yakın rakip görüyorum. Bu aralar yarış hazırlıklarında çok daha farklı görünmekte olan (1) BLUE RIDER ile çim piste yatkın kan hattı ve gelişmeye başlayan form durumuyla (7) ROSEOFROSES değerlendirilmesi gereken diğer isimler.

9.Koşu: Dikkatimi çeken son dördüncülüğüne göre (5) TARSUS RÜZGARI rakiplerini geride bırakabilir. Her yarışı bir öncekinden başarılı (1) RECTIFER birincilikle tanışabilecek güçte olup, (4) SUPER NICE eküri avantajı ve son ikinciliğine göre mutlaka yazılmalıdır. (2) OĞLUM ÇİÇEK grubun formda ve istikrarlı diğer ismi olup, (3) BONA FORTUNA'nın formunu bu grubu geçmesi için yeterli buluyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.5.1

2.Ayak: 2.3.1

3.Ayak: 3.6.4

4.Ayak: 2

5.Ayak: 5.4.1.7

6.Ayak: 5.1.4.2.3