01 Eylül Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden/D yarışta; son metrelerde COWARD QUEEN ve içindeki FERİŞTAH KIZI arasında ikincilik ve üçüncülük mücadelesinden COWARD QUEEN, boyun farkı ve 1.30.76 ile ikinciliği kurtarırken, ilk Maiden yarışında kazanacak güçte görülüp notlarınıza alınız.

01 Eylül Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (12) GÖKÇE HANIM. son 100'de yapmış olduğu müthiş sprinti ile yakın aralarla koşuyu dördüncü bitiren kısrak, 15 metre daha olsa ikinci, 20 metre olsa koşuyu kazanabilirdi. GÖKÇEHANIM, hayatında 24 kez start aalıp 1 kez kez kazandı. Kum pistte ve çim pistte 14 kez koştu kazanamadı. Bu koşusunda aksesuar değişikliği olup kulaklık ilave edilmesi ile ilk yarışında pist ayırt etmeden günün sürprizini yapacak güçte görülülen GÖKÇE HANIM’ı notlarınıza alınız.

01 Eylül Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2000 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (2) AEGEAN DELIGHT, son 100’den sonra boşlukta koşuyu güzel sprinti ile ikinci bitirirken 2.26.20’lik derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

01 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) GALWAY GIRL, son 100'den sonra müthiş sprinti ile koşuyu dördüncü bitiren safkan, 1 aksiyon daha olsa üçünçü bitirebilirdi. Fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

01 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) NIRANIN KIZI koşuyu beşinci bitiren safkan, fotoya 1.2. ve 3. olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

01 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (6) ASİL ASLAN, son 200'de ilk iki atla arasında 8 boy fark olan safkan, son 100'den sonra bir anda uçan at olup 1.5 boy da startta kalmasına rağmen yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken o gelişi ile 10 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız

01 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-7 yarışta 11 safkan start aldı. son 6 metrede ÖŹÜMCAN'dan liderliğini alan EGEBERK'in binicisi K.Tokaçoğlu koşuyu kazandım diye son 5 metrede enseye basarak dışından mermi gibi gelen CANCANER binicisi M.Akyavuz ile bütünleşerek fotada binicisi hatasından burun farkıyla koşuyu CANCANER koşuyu kazandı. İlk yarışında CANCANER ve EGEBERK kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız alınız. ÖZÜMCAN, son 6 metrede ilk ikiyi vermesi koşacağı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız

01 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (6) NADİDE HAYAT, son 50’den sonra güzel sprinti koşuyu ikinci bitiren safkan, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

01 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (12) ASTEROID, son 200’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 7'inci bitiren safkan, fotoya 1.2.3.4.5.ve 6. olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.