ARDAŞAH Yine Beyaz Bayrak Ayna Yapabilir "ANKARA"

1.Ayak: Uygun rakiplerinin yanında start alacak olan (2) THE PLUCKY kazanmaya biraz daha yakın görünürken, etkili ikincilikleri sonrası sürekli kendisini geliştiren (4) REAL CHAMPION'a da güveniyorum. İstanbul çiminde iyi bir bekleme yaparak kazanan (5) SOL NACIENTE ile gelişme kaydeden (1) BARONIAL daha sonra değerlendirilmeliler.

2.Ayak: Dört ay aradan sonra start alacak olsa da (7) KOCAUMAR'ı başta değerlendirmenizi tavsiye ederim. (2) EL LORD üç yarışında da tabelada yer bulan bir isim olup, (8) KOMİK KOMEDYEN orijin yönünden çim pistte ümit vererek koştuğu yarışı sonrası kendini geliştirmesiyle yazılmalıdır. (6) KINGCHARLIE start aldığı yarışlarında adından söz ettirirken, (3)FASTMAN dikkate alınmalıdır. (1) AEGEAN THE STORM dinç gireceği bu koşusunda değerlendirilmeye alınması gereken taylardan olup, (9) ŞERDİL ile (11) ELIYNZA sürprizde önerilerim olacaktır.

3.Ayak: Kum pistte ilk kez koşacak olan (1) BLOOM DANCER bugüne kadar çim pistte daha iyi gruplarda adından söz ettirerek 71 handikap puanı toplamasıyla bu rakiplerini geride bırakabilir. İstanbul'daki son altıncılığı ölçü alınmadan iyi durumuyla (4) LAMENT OF VICTORY  farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (8)SEHERİNYELİ'ni iyi koştuğu pistte mutlaka yazmanızı öneririm. 1400 kumdaki son yarışını kazanarak iyi durumu süren (7) PRIME yine adından söz ettirecek güce sahiptir.

4.Ayak: Süratli safkan (3) ARDAŞAH son koşusunu 1000 metre çim pistte 0.57.27 ile kazanarak iyi durumunu sürdürmesiyle tek yazılmasını önereceğim isimdir.

5.Ayak: Uzun mesafeli yarışta; (4) BAŞKASAP'ın 1600 çim pistte kazandıktan sonraki iyi durumu devam ederken yine ilk şanslı isim olarak görüyorum. Ekürilerden (3) ELİFNURGÜL yakaladığı formunu devam ettirmesiyle rakip görünürken, son yarışlarında sergilediği performans ile formunun zirvesinde gördüğüm (6) BEKİRABİ'yi de yazınız.

6.Ayak: Kum pistin kendini kanıtlamış kısraklarından olan (2)SPEEDYEDA iyi durumunu devam ettirmesiyle fotoyu önde geçmeye çok yakındır. Üçüncü tamamladığı yarışından sonra idman görünümü kusursuz olan (5) SPAS en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Tabeladan düşmediği son kum yarışlarında etkili olan (1) MIND AND LIFE ile son haftaların yükselişte olan ismi (7) DALİ APOLARIN'de değerlendirilmeli.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.5.1

2.Ayak: 7.2.8.6.3.1.9.11

3.Ayak: 1.4.8.7

4.Ayak: 3

5.Ayak: 4.3.6

6.Ayak: 2.5.1.7

CRIME MACHINE Formunu Koruyor "İZMİR"

1.Koşu: 5.4.1

2.Koşu: 3.1.4

3.Koşu: 1.2.3.5

4.Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son dördüncülüğünde gösteren (7) GALVATRON ilk şans tanıdığım isimdir. Ağır kilosu ile kısa mesafedeki son yarışında bekleme yapıp dördüncü olan (5) DICAPRIO ile her yarışı bir öncekinden daha başarılı (3) KARA MEHMET rakipleridir. (1) BLUE THUNDER 63 kilo ile start alacak olsa da etkili formunu devam ettirirken, (6) PERFECT RUNNER düzlük sprinti ile rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışacaktır. (8)GİRİSKİN kilosunun uygun olmasıyla önde boş kalması durumunda bitirebilir.

5.Koşu: Kum pistteki son iki koşusunu 1600 ve 1900 kum pistte üst üste kazanan (4) CRIME MACHINE formunu devam ettirmesiyle bu grupta bence yine fotoyu önde geçecektir.

6.Koşu: Çim pistteki son koşularında adından söz ettiren (3) TUNÇ SİPERİ'nin idman görünümü de kusursuz olduğundan birinciliğin en güçlü adayıdır. Üst üste kazandığı yarışlarından sonra Gr-3 yarışta Canko'ya geçilerek ikinci olan (8) YALI EFESİ en ciddi rakibi olup, Bursa'daki son ikinciliği başarılı (5) EGEBERK'i de değerlendirmenizi öneririm.

7.Koşu: Maiden koşuda ön plana çıkan bir isim olmadığından sürprize açık görünüyor. Yarış gördükten sonra hazırlıklarında gelişme içerisinde olduğunu belli eden (8) JUST POWER, yine idman pistindeki çalışmalarında aşama kaydettiğini gösteren (5) SAVER BOY ve grubun tecrübeli ismi (4) RUN TO GLORY bu ayaktaki sıralamamdır.

8.Koşu: Çim pistteki son iki yarışını üst üste kazanan (2) CAN YOLDAŞIM'ın iyi durumu devam etmesiyle birinciliklerine yenisini ekleyebilir. (1) ACAR TAY ağır kilosuna rağmen mesafeyi sevmesiyle rakibi olup, istikrarlı koşan (3) ENKANTO'yu mutlaka yazmanızı öneririm. (4) HIPPIE WINNER çim pistte adından söz ettirirken sıkı hazırlıklarıyla değerlendirilmelidir.

9.Koşu: Son yarışına nazaran daha müsait rakiplerinin yanında start alacak olan (4) BAŞ KISRAK,  son günlerde gelişme göstermesiyle dikkatimi çeken (9) AKSU NEHİR ve üçüncü tamamladığı koşusundan sonra idman görünümü iyi olan (3)SEDOŞCAN sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim kısraklardır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.5.3.1.6.8

2.Ayak: 4

3.Ayak: 3.8.5

4.Ayak: 8.5.4

5.Ayak: 2.1.3.4

6.Ayak: 4.9.3