Formda CANGÜNDÜZ Maiden'dan Çıkar "BURSA"

1.Koşu: 4.8.5.6.2

2.Koşu: 9.13.7.10

3.Koşu: 3.5

4.Koşu: 2.5.1.4

5.Koşu: Uzun mesafedeki son dördüncülüğünde gelişme içerisinde gördüğüm (7) KAYABERT kısalan mesafede bitirecek güçte olup, ikinci tamamladığı son yarışlarında kendini bulduğunu gösteren (3) CÜDA yakın rakibidir. Çim pistte etkili bir isim olan (5) MUSLİH AĞA bu defa daha müsait rakipleri arasında güvendiğim bir isim olup, (2) ÇERDİĞİN grubun formda isimlerinden olmasıyla yazılmalıdır. 1300 çim pistteki son yarışını ikinci tamamlayıp gün geçtikçe daha farklı duruma ulaşan (6) RÜZGARSOY'u da yazmanızı öneririm.

6.Koşu: Bursa ve Kocaeli kum pistindeki son koşularında iyi bir performans gösteren (3) CANGÜNDÜZ'ün bugün kazanarak Maiden'dan çıkabileceği görüşündeyim.

7.Koşu: Başarılı bir İzmir sezonu geçirerek son yarışlarında adından söz ettiren (2) CANTALOUPE uzun mesafede kazanmaya yakındır. İzmir'deki son Kv-6 koşusunu az farkla ikinci tamamlayıp idman görünümü iyi olan (5) CARAMEL MACCHIATO sıkı rakip görünürken, kilosu ağır olmasına rağmen çim pist performansı başarılı (1) TALHA PAŞA önde gelen diğer isimdir. Uzun mesafedeki son yarışını İzmir'de ikinci bitiren (4) TORUN YUSUF ile 1200 çim pistteki son koşusunu kazanırken 1.10.60 derece elde eden (3) EXTRACTION'a da dikkat edilmeli.

8.Koşu: Üst üste kazandığı yarışları sonrası ilk kez çıktığı Bursa kum pistinde üçüncü olan (2) MADRAS bu defa çok daha farklı performans sergilemesini beklediğim isimdir. 1300 kum pistteki son koşusunu kazanırken 1.22.85 derece elde eden (5) STORMY fit durumunu sürdürmesiyle rakip görünürken, bugüne kadar start aldığı yarışlarında başarılı ve istikrarlı performans gösteren (4) SARALIVA LONTANA'da yazılmalıdır.

9.Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini Kocaeli kumundaki son beşinciliğinde gösteren (4) ÇETİNŞAH rakiplerini geride bırakabilir. Ekürisiyle start alacak olan (2) BEHRAMKALE bu grupta çok daha farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, kum pistteki iki yarışı da dikkat çekici (13) GÖNLÜCAN mutlaka yazılmalıdır. Koştuğu yarışları ile form ve tecrübesinin sürekli gelişmekte olduğunu gördüğüm (7) OĞUL FİRUZ'dan bu defa sürpriz gelebilir.

10.Koşu: Son kum yarışını tabela dışında bitirse de bir önceki 1300 çim pist üçüncülüğü gayet iyi olan (4) HEROES'i ilk planda değerlendiriniz. Ayağına çabuk olması ile (6) MASTER RUNNER kısa mesafede rakiplerini yanına yaklaştırmayabilir. Pist ve mesafeye yatkın olmasıyla (1) TESTIFY formda jokeyi M.Çiçek ile farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (13)LETCROPSLAUGH İstanbul'daki son ikinciliğine göre yazılmalıdır. Kendini unutturmasına rağmen grubun seri diğer ismi (2) ZEYDER'den sürpriz bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.9.5.2.6

2.Ayak: 3

3.Ayak: 2.5.1.4.3

4.Ayak: 2.5.4

5.Ayak: 4.2.13.7

6.Ayak: 4.6.1.13.2

PELİTLİ'ye Uygun Grupta Güveniyorum "ELAZIĞ"

1.Ayak: Kum piste çıkacak olması ile gerçek gücünü bu yarışında yansıtmasını beklediğim (7) ALEXA ile ikinci tamamladığı son koşusu ilgi çekici (2) BLACK DEVRAN en şanslı isimlerdir. (6)DANCEWITHANGEL tabeladan düşmeyerek yükselişe geçtiğini belli ederken, (1) GREY LEGEND 62 kilo ile start alacak olsa da güvendiğim diğer isimdir. İkinci tamamladığı yarışı sonrası kısa bir istirahat ettirilerek kendini bulan (5) ŞEVKETİBOSTAN ile farklı koşabilecek kıvama gelen (3) BÜYÜK URLALI güvendiğim diğer isimlerdir.

2.Ayak: Son yarışlarında sergilediği performans ile fit durumda gördüğüm (2) GARONOR aprantilere ait olan bu koşuda ilk şans tanıdığım isimdir. Üst üste ikinci bitirdiği koşularıyla gayet formda olduğunu gösteren (5) KUMLUBEL birinciliğe yakın diğer safkan olup, grubun formda ve istikrarlı diğer safkanı (3) GRANDE AQUILA'yı mutlaka yazmanızı öneririm. Geçen hafta etkili sprinti ile gelerek başarılı bir ikinciliğe imza atan (8) MUHAREBE'ye de dikkat edilmeli.

3.Ayak: Diyarbakır'daki son yarışını tabela dışında tamamlayan (3) PELİTLİ'nin form durumu gayet iyi olup rakiplerinin uygunluğu ve jokeyi F.Yardımcı ile tek yazılabilir.

4.Ayak: Uzun mesafelerde gösterdiği performansi ile göz dolduran (5) ÖZERDİNÇ birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Ekürilerden (3) BABA MERCAN son yarışlarında adından söz ettirerek kazanacak formuna ulaşmasıyla rakip görünürken, 1800 kum pistteki son ikinciliğinde çıkış içerisinde olduğunu belli eden (6) BOZTEPEBEYİ'ni de mutlaka değerlendiriniz.

5.Ayak: Diyarbakır'daki son uzun mesafeli yarışını kazanarak formunu koruyan (5) MOONFAIRY yine rakiplerine üstünlük kurabilir. Bir süre geri alındıktan sonra eksiksiz hazırlanan (7) ANADOLU ESERİ bu grupta şansı yüksek diğer isim olup, 63 kilo ile start alacak olsa da üst üste ikinci tamamladığı son yarışlarına göre (1) ALSİMA yazılmalıdır. Yine grubun formda kısraklarından biri olan (2) PRIZE GIRL'de değerlendirilmesi gereken diğer isimdir.

6.Ayak: Altılının kapanış ayağı olan Handikap-16 koşuda; pist ve mesafeye yatkın olan (3) REBER'i en şanslı isim olarak görüyorum. İyi bir bekleme yapması durumunda (2) KURTULUŞBEY fit durumu ile bu defa fotoyu önde geçebilecek güçte olup, Kv-6 yarıştaki son ikinciliğine göre (5) KILIÇBAĞI mutlaka yazılmalıdır. Zaman zaman etkili koşabilen bir isim olan (11)GEDİZKAYA jokeyi N.Altın ile ayağın dikkate alınması gereken diğer ismidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.2.6.1.5.3

2.Ayak: 2.5.3.8

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5.3.6

5.Ayak: 5.7.1.2

6.Ayak: 3.2.5.11