08 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 2.Koşu olan Şartlı-1 yarışta; SWEET SACRIFICE start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan beyaz bayrak ayna yaparak fazla zorlanmadan güle oynaya, 10 boy fark, 1.15.36’lık derecesi ve jokeyi Nevzat Avcı ile bütünleşerek kazanırken, son 800: 0.50.44 oldu. Aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan MY REVERIE'nin 1.17.20’lik derecesinden daha iyi derece yaptı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

08 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşu olan Kv-7 yarışta; ERDOĞDU, 2., 3., 4.ve 5.lik mücadelesinde burun - boyun - yarım boy farkla koşuyu dördüncü bitiren safkan, 2.18.11’lik derecesi ile ikinci olan SAYERLİ'nin derecesi 2.18.04’lük derecesi ile 7 salise fark olması ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız. (3) PİŞMAN AĞA, son 600'den sonra 3 atın dışından dönmesi son viraj dönülürken safkanların dışına çıkması 8 atın dışından dönmesi oldukça rakiplerinden fazla mesafe koşması son metrede yapmış olduğu güzel sprinti ile 5 inci olurken ilk yarışında bu koşusunu ve derecesini unutun sıralaması çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız

 

08 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1800 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz taylarının safkanlarının günün 5.Koşu olan Hand-14 yarışta; (6) ANOTHER PLACE, son vırajı 10'ıncı durumda dönen safkan, son 200'den sonra barıyer dibine girerek yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu yakın aralarla dördüncü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

08 Eylül Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz taylarının safkanlarının günün 6.Koşu olan Gr-3 yarışta; son 50 den sonra kulvar değişikliğine gidilmesinden dolayı SELLYBOY'un binicisi STEPS OF IRON'dan etkilenip kulvar değiştirmekten ikinci olabileceği koşudan burun - burun farkıyla koşuyu dördüncü bitirirken ilk yarışında SELLYBOY daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız. (6) TREVI FOUNTAIN isimli safkan, koşuyu bıraktı sol ön ayakta topallık tespit edilmiş tetkikler için at Hastanesine sevk edilmiştir.