Sevdiği pist ve mesafede formda safkan KAPRİZ'den bir kez daha birincilik bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 5-1

2.Koşu: 2-3-6

3.Koşu: 6

4.Koşu: Daha iyi gruplarla koşup tabeladan düşmediği yarışlarının ardından idman pistinde kıpır kıpır görünen (2) BIG PRIZE bu kez dişine göre rakiplerinin yanında özlediği birinciliğe kavuşabilir, favorimdir. Bu kez daha etkili olduğu mesafede start alan (3) DOĞU PRENSİ ve gördüğü her yarışının ardından daha iyi duruma gelen önemli bir kilo avantajına sahip bulunan (6) MARCUS favorimin en yakın rakipleri olup etkili formunu muntazam idmanlarıyla muhafaza eden Abiş'in bindiği (4) FREE CHILDREN ihmal edilmemelidir.

5.Koşu: İzmir'den hazır ve bir o kadar formda gelen (5) COLOUR OF LIGHT sentetik pisti yadırgamadığı taktirde hedefe uzanabilir, başta şans verdiğim isim. Uzun mesafeli sentetik pist yarışlarına yatkın bir isim olan Şahin Hoca'nın itinayla hazırladığı H.Karataş'lı (8) ANADOLU PRENSESİ ikinci şans verdiğim isim. Yakalamış olduğu güzel formuyla uzun mesafelerde sentetik pistte arka arkaya başarılı yarışlar çıkaran (3) BAĞ BOZUMU ihmal edilmemeli. Üç ay ara vermesine rağmen Ankara Hipodromu'nda güzel bir hazırlık devresi geçirip İstanbul'a gelen (1) GÖKHAN BABAM'a dinçlikle bir çarpı atılmalı. Ağır kilolara alışık bir isim olan iyi durumdaki (6) KOCAVEZİR şanslı bir başka isim olup her iki pistte de başarılı koşabilen seri stile sahip (2) STEEL MAN yine beyaz bayrak ayna yapabilir.

6.Koşu: Günün çekişmeli ve sürprize açık geçmeye aday bir koşusu. İlk şansı çim pistte etkili yarışlar sergileyebilen ve Bursa'daki idmanlarında adeta kanatlanan (2) BELKIS ANA'ya tanıyorum. Kapalı gözlük aksesuarı denendiği bu pist-mesafedeki son yarışında başarılı koşup 1,34,41 ile etkili bir ikincilik elde eden (7) İWOJİMA ve kazandığı yarıştaki güzel formunu düzenli idmanlarında gösteren (11) MELANUR favorimin öncelikli rakipleri. Bursa'dan gayet iyi durumda gelen (5) HAZBALIK sevdiği pist ve mesafede şanslı bir başka isim olup (12) MİNİK ANNE ve (13) NATUREL daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

7.Koşu: Bir kez start alıp çim pistte üçüncülük yaptıktan sonra sentetikte güzel dereceli galoplar yaparak hazırlanan Karataş'ın bindiği (1) ASASSİNO ve bu pist-mesafede 1,13,88-1,15,00'lık derecelerle iki kez ikincilik yapan, son üçüncülüğü de tatminkar sentetik pisti çok seven (6) BRIGHT arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayap idman pisti görünümü de sağlıklı (7) SPREZZATURA'nın da katılmasını bekliyorum.

8.Koşu: Sentetik pistte koştuğu tüm yarışlarını kolay ve gösterişli kazanıp Ankara'daki idmanlarında mükemmel forma sahip (7) KAPRİZ'in bir kez daha kazanmasını bekliyor, H.Karataş ile günün bankosu olarak öneriyorum.

9.Koşu: Uzun bir aranın ardından Kocaeli'de 1400'de koşup son 200'e kadar önde forse ettiği yarıştan nefes yönünden etkilenip ikinci kalsa da koşusunu beğendiğim gelişen kondisyona sahip (5) KIMONO ve iki yarış önce 1500 sentetikte hayli başarılı ikincilik yapan, son koşusunda sert rakiplerinden etkilendiği görülen (6) MARCH VİOLET arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda binicisi az hata yapan kazanır, ayırt edilmemelilerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3-6-4

2.Ayak: 5-8-3-1-6-2

3.Ayak: 2-7-11-5-12-13

4.Ayak: 1-6-7

5.Ayak: 7

6.Ayak: 5-6

Ölçü olmayan son yarışı ile BELİNAY HATUN tek yazılabilir "BURSA"

1.Ayak: Gördüğü her yarışının ardından artan bir forma sahip bulunduğunu bu pist-mesafedeki son etkili ikinciliğiyle belli eden (6) İZMİT ASLANI'na gelişen kondisyonu ile favorimdir. Başarılı yarışlarının ardından hafta içi 600/38,6 24,8 R galobunda form durumu çok iyi görünen (4) SÜPER SADİ ve dilbağı aksesuarı takıldıktan sonra farklılaşıp özellikle son yarışını 1200'de kazanmayı başaran formda isim (8) BY NUSRET favorimin öncelikli rakipleri. Gücü nispetinde başarılı yarışlar sergileyen (7) KAPTAN CEM'e bir çarpı atılmalıdır. Geçen haftaki yarışını fazlaca ölçü almadığım (10) FORTUNELLO şanslı bir başka isim olup (3) ÖFKELİ ÇOCUK ve (1) ÇAYIRAĞASI daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

2.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayıp son startında 1800'de çimde Şartlı-5'de son 100'e kadar önde forse ettiği yarıştan Hardmet gibi güçlü rakibinin arkasından ikinciliğini çok beğendiğim (4) HALO DAYI ve bu kez dişine göre rakiplerini bulan sürekli formunun üzerine koyan grubun en kaliteli ismi (5) KARAKRALİÇE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine hafta içindeki 1200/1,16,0 1,03,0 25,0 Ç galobunda oldukça formda bir görünüm sergileyen (2) SWEPS'in de katılmasını bekliyorum.

3.Ayak: Farklı hipodromlarda mücadele verdiği son Grup yarışlarında çimde oldukça başarılı bir performans sergileyip buradaki idmanlarında göz dolduran (3) KAŞMİR TAY ve İzmir'de 1200 çimde kazanan, son koşusunu da burada 1200 kumda A-3'de kazandıktan sonra yaklaşık iki ay ara vermesine rağmen İzmir Hipodromun'da hedeflediği bu koşusuna kusursuz hazırlanıp Bursa'ya formda gelen (8) SERDAREFE arasında geçmesini beklediğim bir yarış. Ayrımsız yazılmalılardır.

4.Ayak: Bursa'da hem kumda hem de çimde başarılı yarışlar çıkarıp İstanbul'daki son Gr-2 Koşusu gücünün karşılığı olmayan ve hafta içi 800/51,6 24,7 R galobunda beğeni toplayan (1) GOD OF LOVE favorimdir. İstanbul'dan tırnağının ucunda getirilen uyumlu pilotu M.Kaya ile start alan (2) MY PRETTY GIRL ve Kocaeli'deki son üç yarışını da kazanarak Bursa'ya formunun zirvesinde gelen (6) ORQUİDEA BLANCA favorimin en yakın rakipleri olup sürprizi ise bu yarışında "dilbağı" aksesuarı denenecek olan (3) STEEL QUEEN'den bekliyorum.

5.Ayak: İzmir'de 1200 kumda 1,23,13 ile kazanıp burada 1400 çimde ikincilik yapan, son koşusunu ölçü almadığım (6) HENNA GIRL güzel hazırlığıyla favorimdir. Kocaeli'deki son yarışında üçüncü olurken fotoyu diri geçişi ile beğendiğim İstanbul'daki hazırlığı iyi (3) JAVARONOK GOŞA favorimin en yakın rakibidir. Bu tip mesafeli çim pist yarışlarını seven (4) BİNNAZ HANIM koruduğu formuyla ihmale gelmez. İzmir çimindeki son koşusunu kolay kazanarak Maiden'a veda eden (2) GÖLALEM bir diğer şans verdiğim isim olup deklare sabahı yaptığı 800/55,2 27,2 Ç galobunda kıpır kıpır görünen formda isim (1) ALLER GÜLÜ'ne jokeyi M.Kaya ile dikkat diyorum.

6.Ayak: Bu sezon burada 1300 çim pistte 1,24,93-1,24,50'lik derecelerle iki kez kazanan, Kv-6'daki son yarışının sıralamasını ve derecesini ölçü almadığım (4) BELİNAY HATUN'un bu rakiplerini geçmesini bekliyorum. Bankomdur.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-4-8-7-10-3-1

2.Ayak: 4-5-2

3.Ayak: 3-8

4.Ayak: 1-2-6-3

5.Ayak: 6-3-4-2-1

6.Ayak: 4