MELİHİN İZİ ve SELLYBOY Teklerim "BURSA"

1.Ayak: Maiden koşu ile başlayacak olan ilk ayakta; Kurtel ekürisinin idmanlarını hızlandırıp ilk kez start alacak olan tayı (6) MYTH WIND ile ilk startında ikincilik elde eden (2) ERIDANUS öncelikli şans tanıdığım safkanlardır. (4) JESKO çim pistte ikinci olduktan sonra formunu üst seviyeye taşırken, (11) WEDNESDAY BUS geri alındıktan sonraki koşusunu beşinci tamamlamasıyal bu ayağın yazılması gereken diğer tayıdır. (7) PRENS KAYRA idman pistinde gelişme kaydederken, (1) ALKIŞ BEY dikkate alınmalıdır. (10) YELE DILO uzun aradan sonra piste çıkacak olsa da güven verirken, (8) SERT SEL ve (9)YEĞENİMYAKUP sonraki ihtimaller.

2.Ayak: Uzun mesafeli çim pist yarışlarına yatkın (2) BOUKEPHALOS'u rakiplerine göre bir adım önde görüyorum. 1300 ve 1500 çim pistteki son koşularını üst üste kazanan (4) LİKAKİ birinciliklerine yenisini ekleyecek güçte bir isim olup, art arda ikincilikler elde eden (3) HALO DAYI bu defa fotoyu önde geçebilecek güçtedir.

3.Ayak: Kum pistte bugüne kadar dört kez kazanıp son yarışında da fotoyu önde geçerek ilk çim birinciliğini elde eden (1) MELİHİN İZİ iyi durumu ile kazanmasını beklediğim isimdir.

4.Ayak: Uzun mesafedeki son çim pist Kv-7 yarışını kazanarak fit durumda olduğunu gösteren (1) SELLYBOY devam eden formu ile program üzerindeki ikinci tekimdir.

5.Ayak: Dişi İngilizlerin Handikap-15 yarışı sürprize açık görünürken; bu aralar gelişme içerisinde olan (9) DAWN OF THE NIGHT ile tabeladan düşmeyerek bu grupta kazanacak güçte gördüğüm (2) İŞİN ASLI önde gelen kısraklardır. (1) KIMONO kazandığı yarışı sonrası tabela dışında bitirdiği koşusunda bekleneni verememiş olsa da güven verirken, (11) THE ATHLETIC çıkışa geçebilecek güçtedir. (8) EXCLUSIVE LADY az farkla ikinci tamamladığı yarışı sonrası idmanlarında ilgi çekerken, (4) OSOLIMIA devreye girebilir. (3) MISS TUANA sonlardaki sprinti ile ses getirecek güçte görünürken, (12) SESENTA Y UNO bu ayağın bomba ismidir.

6.Ayak: Çim pistte başarılı bir performansa sahip bulunan (1)CİDALI'nın bu rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum. Her ne kadar son yarışı etkisiz olsa da bir önceki ikinciliğine göre (3) VEZİRKÖPRÜ rakip görünürken, Kv-8 koşusunu tabela dışında bitirdikten sonra aşama içerisindeki (2)NUSRATETKİSİ rakip gördüğüm isimlerdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.2.4.11.7.1.10.8.9

2.Ayak: 2.4.3

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1

5.Ayak: 9.2.1.11.8.4.3.12

6.Ayak: 1.3.2

Kısa Mesafede ASLINURAY Beyaz Bayrak Ayna Yapar "ELAZIĞ"

1.Ayak: Bu tip gruplarda iyi koşabilen (4) YOLLAR SENİN tabela dışında bitirdiği yarışından sonra idman pistinde dikkat çekerken, (3) BAHELE istikrarlı ve başarılı yarışlar koşmasıyla mutlaka değerlendirilmelidir. 1200 kumda 1.26.60 ile kazanan (1) MİR SILASI yine güven verirken, (8)HOŞSEDA son istikrarlı koşularıyla devreye girecek güçtedir.

2.Ayak: Üst üste ikinci tamamladığı yarışlarında kazanmasının yakın olduğunu gösteren (2) ALTINIŞIĞIM'a Maiden koşuda ilk şansı tanıyorum. Yarış yaşamına başarılı üçüncülükle başlayan (4)KANEKONUNTORUNU artan form ve yarış tecrübesiyle bu kez çok daha iyi koşabilecek güçte görünürken, etkili son ikinciliğinde formunu bulduğunu gösteren (5) KESRİK AĞASI jokeyi F.Yardımcı ile bu ayağın şanslı diğer ismidir.

3.Ayak: Erkek rakipleri arasındaki son altıncılığı dikkat çekici olan (5) CİHANIN GÜLÜ'nü bu kez himcinslerinin yanında başta tutuyorum. 1900 kumda kazandıktan sonra üçüncü olarak iyi durumunun devam ettiğini gösteren (7) KAPGEL birinciliğe yakın gördüğüm  diğer isim olup, 1900 kumdaki son ikinciliğinde kapalı gözlük yararlı gelen (9) AKTAŞIN GÜLÜ'ne devreye girebilir.

4.Ayak: Yakaladığı formunu koruyan (1) NOIR DRAGON'u en şanslı isim olarak görüyorum. Bugüne kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettiren (2) ABJARIN OĞLU birinciliğe yakın görünürken, yarış yaşamına kazanarak başlayan (7) SUPERLINE ile formu yeterli olan (3) ALTINPOYRAZ daha sonraki ihtimallerdir.

5.Ayak: Süratli kısrak (6) SIESTRA rakiplerine bir nefeste çıktığı gibi hakim olabilir. Tabeladan düşmeyen (4) GÜZEL GÜMÜŞKAN jokeyi N.Altın ile rakip görünürken, kilosu ağır olmasına rağmen mükemmel durumda olan (1) PINA COLADA mutlaka yazılmalıdır. Ayağına çabuk diğer isim (3) İNCİNİN KIZI'nın da son üçüncülüğüne göre devreye girebileceği görüşündeyim.

6.Ayak: 1600 kum pistteki son koşusunu üçüncü tamamlarken beğendiğim (9) ASLINURAY bu kez mesafenin kısalması avantajını iyi değerlendirmesi halinde bence kazanacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.3.1.8

2.Ayak: 2.4.5

3.Ayak: 5.7.9

4.Ayak: 1.2.7.3

5.Ayak: 6.4.1.3

6.Ayak: 9