Formda safkan MELİHİN İZİ'nin çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum "BURSA"

1.Ayak: Hayatının ilk yarışları çok iyi olan isimler (2) ERIDANUS ve (4) JESKO öncelikli şans verdiğim isimdir. İlk kez koşacak olmasına rağmen güzel bir hazırlık devresi geçiren (6) MYTH WIND çime yatkın orijini ile starttan düzgün çıkış yapması halinde etkili koşabilir. Yaklaşık beş ay aranın ardından bir yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (11) WEDNESDAY BUS ihmal edilmemeli. Bir süre aradan sonraki ilk yarışını koşacak olmasına rağmen arka arkaya ciddi işler yaparak bu yarışa hazırlanan (10) YELE DILO şanslı bir başka isim olup tatminkar ilk yarışı sonrası düzenli idmanlarında artan formu olduğunu belli eden bu koşusunda "dilbağı" denenen (7) PRENS KAYRA kuponlarda bulunulmalıdır.

2.Ayak: Son iki yarışından da bugün start alacağı binicisi K.Yılmaz ile galibiyetle ayrılırken ne denli formda bir isim olduğunu gösteren ve usta ellerde hazırlanan (4) LİKAKİ'ye ilk çarpıyı atıyorum. Bir türlü hedefe uzanamasa da yarışlarını beğendiğim grubun istikrarlı safkanı (3) HALO DAYI bugün şeytanın bacağını kırabilir. Uzun mesafeye yatkın bir isim olan ve İzmir'den düzenli hazırlanıp gelen (2) BOUKEPHALOS ihmal edilmemeli. Son haftalarda formunda ilerlemeler kaydeden kilosu da elverişli (9) MADAM LUDMİLA şanslı bir isim olup önde istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda etkili koşabilen Ö.Yıldırım'ın bindiği (1) SFORZA RING ve idman pistinde beğenilen (5) SWEPS'i de yazarak bu ayağı sigortalamanızı öneriyorum.

3.Ayak: Bu mesafede hem kumda hem de çim pistte birincilikleri bulunan ve idman pistinde güzel formunu koruduğu görülen seri stile sahip (1) MELİHİN İZİ'nin yine kazanmasını bekliyor ve M.Akyavuz ile tek tutuyorum.

4.Ayak: Bu sezon 2000 çimde A-3'de kazanan, son yarışını da 2000 çim pistte kazanmayı başaran ağır sikletine rağmen (1) SELLYBOY ve yaklaşık beş ay arası olmasına rağmen İzmir'de güzel bir hazırlık devresi geçirip Bursa'ya gelen grubun kaliteli ismi (7) SPECIAL OF HORSES arasında geçmesini beklediğim bir koşu ayırt edilmemelilerdir.

5.Ayak: Tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulduğu son koşularını ve form durumu beğendiğim (2) İŞİN ASLI mesafe ayırt etmemesi ile benim favorimdir. Geçtiğimiz hafta Kocaeli'deki yarışı bir nevi bu koşusunun provası gibi olan (1) KIMONO'dan bu kez sevdiği Bursa pistinde farklı bir koşu bekliyorum. Her geçen gün formunda ilerlemeler kaydeden (11) THE ATHLETIC kuponlarda bulunulmalıdır.

6.Ayak: Bu tip mesafelerde pist ayırt etmeksizin etkili yarışlar koşabilen ve iki ay aranın ardından ciddi işler yaparak hazırlanan (3) VEZİRKÖPRÜ başta şans verdiğim isimdir. Bu kez denk grupta start alacak olan İstanbul'dan hazırlanıp giden (1) CİDALI ve sert gruplardaki son koşularını ölçü almadığım sağlıklı pist görünümüne sahip (2) NUSRAT ETKİSİ favorimin en yakın rakipleri olup ağır kiloyla koşup ikinci olduğu son yarışı ışıklı bir kez daha K.Tokaçoğlu'nun bindiği (5) KIZIL GEZEGEN kuponlara yazılmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-4-6-11-10-7

2.Ayak: 4-3-2-9-1-5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1-7

5.Ayak: 2-1-11

6.Ayak: 3-1-2-5

ABJARIN OĞLU en güvendiğim isim "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-1-8-4-2-6

2.Ayak: 2-4-5

3.Ayak: 5-3-1-4-7-9-6

4.Ayak: 2

5.Ayak: 4-3-1-2

6.Ayak: 3-9