23 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-19 yarışta; (2) DAISY KO, son metrelerde dışından kuvvetli gelen BOATMAN'a boyu farkı ile liderliği vererek koşuyu 2.04.86’lık derecesiyle ikinci bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

23 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (10) YELE DİLO, son metrelerde yapmış olduğu güzel sprinti ile yakın aralarla koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk Maiden yarışında kazanıcak güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

Özcan Yıldırım'ı Yukarıya çağırdılar Jokey Özcan Yıldırım nasıl bir cevap verdi

23 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2200 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; start ile birlikte AGF’de % 18 ile (1) at olan HALO DAYI ve SFORZA RING arasındaki liderlik mücadelesiyle ilk 200 metre içinde tempo çok yüksek oldu. Karşı düzlükte bu tempo ile safkanların sonuncu durumda olabileceği belli olması son 800'den sonra SFORZA RING ve son viraj dönüldükten sonra HALO DAYI dama dedi. İki binicide hatalı at bindi. HALO DAYI ve SFORZA RING'in bu koşularındaki sıralamasını ve derecelerini unutun ilk yarışlarında çok daha farklı koşacaklardır, notlarınızı alınız.

Komiserler Kurulu Raporu

Koşuda 1 numarada kayıtlı SFORZA RING isimli atın yarışı erken bırakması sebebiyle, atın Binicisi ÖZCAN YILDIRIM ile koşu sonrası görüşülmüş olup, atın ilk kez çim pistte koştuğu ve atın çim piste adapte olmakta zorlanması sebebiyle denge sağlayamadığını ve koşuyu bırakmak zorunda kaldığını beyan etmiştir.

Koşuda 4 numarada kayıtlı LİKAKİ isimli atın Binicisi KÜRŞAT YILMAZ, koşuda son düzlükte hatalı kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmiştir. Binici KÜRŞAT YILMAZ; konu hakkında sözlü olarak uyarılmıştır.

23 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1800 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (3) MASTERCLASSMAN, son 100'de AUCKLAND'dan liderliğini alan safkan 2 boy fark ve 1.46.85’lik ile kazanma başarısını gösterirken, pist rekorunun 1.46.66 olması ile rekora yakın bir yarış koşması ile bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

23 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (11) THE ATHLETIC, bekleme yarışı yapan safkan, son 200'de koşunun liderliğini alan DAWN ON THE NİGHT'ın dışından kazanıcak gibi gelerek başa baş mücadelesinde yarım boy farkla koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

23 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşyı safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (11) MADEN DAĞI nefesleri kesen mücadeleden burun - yarım boy farklarla koşuyu burun farkı ile ikinci bitiren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir. (4) POLAT AĞA,  son 50 de müthiş sprinti ile yakın aralarla koşuyu üçünçü bitiren safkan, o gelişi ile 5 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. İlk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.