SULTANS SPIRIT'in bir kez daha kazanmasını bekliyorum "İSTANBUL"

1.Ayak: Bu sezon bu pist-mesafede 1,31,75'lik performansıyla birinciliği bulunan, son yarışlarında pist ayırt etmeksizin tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulan ve idman pistinde form durumu beğenilen (4) YÜCEKAN, Akın Sözen'in tercih edip bindiği bu yarışta ilk şanslı atım. Geçen haftaki yarışını fazla ölçü almadığım (2) LEONİDAS'dan bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Aynada ikinci kaldığı son yarışını ve iç pistteki 1400/1,37,7 1,09,3 27,3 HÇ galobunu çok beğendiğim önemli bir kilo avantajı da bulunan (6) ALAVARA önde istediği tempoyu bulması halinde bitirebilir. Bursa'dan hazır ve bir o kadar da formda gelen (5) NAİFOĞLUM kantarmasını iyi tanıyan jokeyi Mer.Çelik ile şanslı bir başka isim olup istikrarlı yarışları ile dikkatleri üzerine çeken İzmir'den hazırlanarak gelen (1) AKSU HAN kuponlarda bulunulmalı.

2.Ayak: Aranın ardından koşup ikinci kaldığı yarışlarından daha iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden (2) BRAVE THE STORM ve bu kez uygun kiloyu bulan grubun istikrarlı koşan safkanı (4) UYGURUN OĞLU arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence binicisi sonda az hata yapan kazanır.

3.Ayak: Son üç yarışını da pist ayırt etmeksizin kazanmayı başaran ve Bursa'daki idmanlarında istim üstünde görülen (2) KÖÇEK seri stili ile yine birinciliğe uzanabilir, favorimdir. Geçen hafta koşup ikinci olduğu yarışını beğendiğim G.Kocakaya'nın bindiği (6) SÜPERMEN ve koşuları üst üste gelmesine rağmen formunu beğendiğim A.Çelik'in yeniden bindiği (4) YAVUZ REİS'i favorime öncelikli rakipler olarak öneriyorum. Sentetik pistte başarılı bir performansa sahip bulunan (1) BANA MÜSADE, kantarmasını iyi tanıyan pilotu A.Sözen ile ihmale gelmez. Ankara'dan gayet iyi durumda getirilen (3) ÖZAKİN bir diğer şans verdiğim isim olup ilerleyen yaşına rağmen sentetik pisti seven (5) BERKALP ve usta ellerde hazırlanan (7) KRALÖMER kuponlarda bulunulmalılar.

4.Ayak: Bu pistte koştuğu iki yarışını da kazanarak umut ışığı saçan ve 600/36,3 23,3 R galobunda güzel formunu koruduğunu belli eden (3) SULTANS SPIRIT'den yine birincilik bekliyor, Ved.Abiş ile günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak: Kilosu rakiplerine göre ağır olmasına rağmen İstanbul çiminde uzun mesafelerde süper yarışlar koşmaya devam eden (1) SNELLMAN ve son koşusunda bence biraz erken öne hücum ettiği için kazanabileceği yarışı aynada kaybeden usta ellerdeki (2) ANARRES arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine önemli bir kilo avantajına sahip bulunan formda (5) ENDLESS TIME'nin de katılmasını bekliyorum.

6.Ayak: Artemisa Gentile gibi isimle ana-baba bir kardeş olup uzun zamandır sürdürdüğü pist çalışmalarında form durumu çok iyi görülen (12) SOFONISBA iyi bir start çıkışı yapması halinde birinciliğe uzanabilir, favorimdir. Son günlerde idmanlarında göz dolduran çime yatkın orijiniyle (6) NO PASARAN ve iç pistteki 800/50,0 24,5 R galobunda göz kamaştıran (4) DRAGONS SON favorimin en yakın rakipleri olup Perşembe günü Ankara'daki Şartlı-1 yarışı pas geçip bu koşuyu tercih yapan Ankara'daki hazırlığı güzel (1) ALP THE HERO ihmal edilmemelidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-2-6-5-1

2.Ayak: 2-4

3.Ayak: 2-6-4-1-3-5-7

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1-2-5

6.Ayak: 12-6-4-1

Artan formu ile SEZGİNER'in Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-2-1-4-7

2.Ayak: 5-4-6-2

3.Ayak: 1-2-7-8-6-5-4

4.Ayak: 3-5

5.Ayak: 6

6.Ayak: 2-12-1