KÖÇEK yine kazanmaya çok yakın "İSTANBUL"

1.Ayak: Bursa'daki son yarışını gösterişli bir şekilde kazanırken ne denli formda bir isim olduğunu belli eden ve jokeyi Mer.Çelik ile iyi bir uyum içerisinde olan (5) NAİFOĞLUM'a ilk şansı veriyorum. Fotoda ikinci kaldığı başarılı son koşusu ile eski havasını yakaladığını belli eden ciddi hazırlığa sahip (6) ALAVARA ve bir süre arası olsa da bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren müsait kilolu (8) GÜRBOĞA favorimin en yakın rakipleri olup istikrarlı bir form grafiği çizerek arka arkaya etkili koşular sergileyen Akın'ın tercihiyle (4) YÜCEKAN şanslı bir başka isim.

2.Ayak: Bu sezon burada 1200'de çimde kazanıp 1600'de çimde ikincilik yapan, son startında 1400'de çimde Şartlı-4'de 56 kiloyla üçüncülüğü ışıklı (4) UYGURUN OĞLU ilk kez böyle bir hafif kiloyu bulması ile favorimdir. Olumlu geçen tedavisinin ardından etkili iki yarış koştuktan sonra daha iyi duruma gelen (2) BRAVE THE STORM'u bugün için Uygurunoğlu'na yakın rakip olarak görüyor bu iki safkan arasında ayrım yapamıyorum.

3.Ayak: Son üç yarışını da kazanmayı başarıp Bursa'daki idmanlarında formda bir görünüm sergileyen süratli stile sahip (2) KÖÇEK'in yine kazanmasını bekliyor, Ö.Yıldırım'la günün bankosu olarak öneriyorum.

4.Ayak: Sentetik pistte 3'de 2 yapan, son startında 1300'de sonlarda etkili atağıyla gelmesine rağmen yetiştiremeyip yarım boyla ikinci kalan (1) TESORO'nun bugün rövanşı almasını bekliyorum, ilk atımdır. Bu rakiplerinin ardından üçüncü olduğu yarışını ve formunu beğendiğim H.Karataş'lı (7) MONTRESTA'ya bu koşusunda "dilbağı" aksesuarı denenecek olup ikinci şanslı atım. Dilbağı çıkartılması yararlı gelip son koşusunu gösterişli kazanan (5) BELLA MI AMORE koruduğu formuyla ihmal edilmemeli. Bursa çimindeki son yarışını tekrarlayabilmesi halinde tanıdığı sentetik pistte (4) ŞEN ÜMİT rakiplerine hakim olabilir. İlk iki yarışını bu pistte kazanmayı başaran ayağına çabuk isim (3) SULTANS SPIRIT diğer şans verdiğim isim. Bir kez daha G.Kocakaya'nın bindiği koruduğu formuyla (2) ALKIZ ve sonlarda kuvvetli gelecek olan (6) MARIE CURIE'yi de yazıp bu ayağı kapatmanızı öneriyorum.

5.Ayak: Uzun mesafeli yarışlara yatkın bir isim olup galip ayrıldığı koşudaki güzel formunu muhafaza eden önemli kilo avantajı da bulunan (5) ENDLESS TIME favorimdir. Aynada ikinci kaldığı son yarışı ile eski havasını yakalamış görülen usta ellerdeki (2) ANARRES bu kez acele etmeyip sprintini iyi ayarlaması halinde hedefe uzanabilir. Her geçen gün artan form durumuna sahip bulunan (3) CAPTAIN AMERICA diğer şans verdiğim isim olup ağır kilo dezavantajına rağmen başarılı yarışlar koşmaya devam eden Ankara'daki hazırlığı iyi (1) SNELLMAN kuponlara yazılmalı.

6.Ayak: İlk kez start alacak olan 2 Yaşlı İngiliz taylarının 1400 sentetik pistteki Şartlı-1 mücadelesinde fazla at yazılmasını tavsiye ediyorum. Benim sıralamam idman pistindeki form durumlarına göre (6) NO PASARAN başta olmak üzere (4) DRAGONS SON, (2) COMEBACK IS REAL, (1) ALP THE HERO, (12) SOFONISBA, (11) DIAMOND THE WINGS, (9) RUN FOR HOPE ve (14) UYGURUN KIZI şeklinde olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-6-8-4

2.Ayak: 4-2

3.Ayak: 2

4.Ayak: 1-7-5-4-3-2-6

5.Ayak: 5-2-3-1

6.Ayak: 6-4-2-1-12-11-9-14

SEZGİNER günün en güvenilir ismi "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-1-8

2.Ayak: 5-4-6-2-8-7-9

3.Ayak: 7-1-2-6-5

4.Ayak: 3-5-4

5.Ayak: 6

6.Ayak: 12-2-1