Formda MESMERIZED Tek Yazılabilir "ADANA"

1.Koşu: 6.2.1.3.4.8

2.Koşu: 2

3.Koşu: 1.4

4.Koşu: 3.5.6.2

5.Koşu: İstanbul sentetik kumunda kazanıp ardından yine uzun mesafede mücadele ederek bu kez tabela dışında kalan (7) TAŞTEPE'yi jokeyi Ahmet Çelik ile ilk planda öneriyorum. (2) KAŞEMUMKARA ile (4) PEKALP mesafeye yatkın olmalarıyla daha sonraki ihtimaller olup, (1) GÜNPINAR önde istediği tempoyu buluras bitirmek için uğraş verecektir. (3) AŞKARTAY bu grupta adından sez ettirmesini beklediğim bir isim olup, kendini bulmaya başlayan (5) YÜCEL ile çıkış yakalamaya çalışan (8) BÜKEÇ'i de göz ardı etmeyiniz.

6.Koşu: İlk koşusunu tabela dışında bitirip üç aydır start almasa da (2) BAY BATUHAN ilgi çeken idman görünümüyle favorimdir. Son koşusunu üçüncü bitiren (5) ERDERHAT ile ara verdikten sonraki yarışını fazla önemsemediğim (1) TUĞKANBEY bu ayağın şanslı diğer isimileri olacaktır.

7.Koşu: Ankara 1400 kum pistinde kazanıp ardından O Bir Çelik'e az farkla geçilerek ikinci olan (3) KALBİMDESİN'i jokeyi Gökhan Kocakaya ile ilk şanslı isim olarak görüyorum. Maiden kazandıktan sonraki koşusunda tabela dışı kalsa da (11) LE PATRON bu kez daha farklı koşacak güçte olup, üst üste kazandıktan sonra İstanbul'daki yarışında güçlü rakiplerden etkilenen (1) ERKŞAN bu ayağın olmazsa olmazıdır. Son koşusunu tabela dışında bitiren (4) SEHHAR gücüne ulaşmaya başlaması ile sonraki ihtimaldir.

8.Koşu: Çok iyi durumdaki (1) MESMERIZED başarılı ve istikrarlı koştuktan sonra idman pistinde formunu devam ettirdiğini gösterirken bu grupta tek yazılabilir.

9.Koşu: Çim pistteki ilk startını dördüncü tamamladıktan sonra formunu üst seviyeye taşıyan (4) EYYAMI BAHUR kazanarak Maiden'dan çıkmasını beklediğim isimdir. Yarış koştukça kendisini geliştirmeye başladığını ilgi çeken son beşinciliğinde belli eden (2) CAN İBRAM yakın rakibi olacaktır.

10.Koşu: Yakaladığı formunu sürdüren (1) KARSAMBAÇ'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Grubun istikrarlı ve formda diğer ismi (3) DALI APOLARIN ciddi rakibi olup, (5) SHEIKH MURAT kazandığı yarışı sonrası bir süre istirahat ettirilmesiyle devreye girebilir. (8) GÖZÜ KARA BATINIM eküri koşma avantajına sahip bulunurken, (4) PERFECT EFFECT geçen haftaki ikinciliğine göre ses getirebilir. Mesafeye yatkın olan ve gelişme içerisindeki (10) GOLDEN SIXTY ise sürprizimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.2.4.1.3.5.8

2.Ayak: 2.5.1

3.Ayak: 3.11.1.4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4.2

6.Ayak: 1.3.5.8.4.10

FALCON MUTAFLAR Kazanmaya Yakın "KOCAELİ"

1.Koşu: 2.4.1.3.9

2.Koşu: 3.4.1

3.Koşu: 2

4.Koşu: 1200 kum pistteki son koşusunu 1.22.43 ile ikinci bitiren (2) AYPERİSİ'ne ilk şansı tanıyorum. İstanbul çim pistindeki üçüncülüğü sonrası daha iyi duruma gelen (1) AŞK VE GURUR rakip görünürken, (8) İLCİN HATUN Bursa 1300 kim pistinde Maiden çıkıp formunu sürdürmesiyle devreye girebilir. Bursa'daki son yarışı vasat olsa da bir önceki ikinciliğine göre (7) GAYECAN, formu bu grup için yeterli (6) IŞINBİKE ve geçen haftaki Maiden yarışını kazanan (5) GÜLFİDAN sırasıyla şans tanıdığım diğer kısraklar.

5.Koşu: Sonlardaki etkili sprintini gerçekleştirebilirse (6) ABHER rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Ağır kilolara alışık olması ve etkili formuyla (1) ŞAHSEKİN rakip görünürken, önde boş bırakılması durumunda (4) KELEŞHAN beyaz bayrak ayna yapabilir.

6.Koşu: Formunu bulduğunu son uzun mesafeli çim yarışını kazanarak gösteren (3) ŞAH DRAGON yine rakiplerinden bir adım öndedir. 63 kilo ile uzun mesafedeki son yarışını üçüncü bitiren (6) SARIYERLİ ile İzmir'de beşinci olup pist çalışmaları kusursuz (7) HALİM AĞA rakip gördüğüm isimlerdir. İzmir 1400 kumunda 1.34.64 ile çıktığı gibi kazanan (1) KUDRETLİTAY her ne kadar 63.5 kilo ile start alacak olsa da bence devreye girecek güçtedir. Son koşusunu bu rakibinin gerisinde 1.35.31 ile ikinci bitiren (2) TUNCER rövanşı almaya çalışır.

7.Koşu: İstanbul'daki yarışları ilgi çekici olan (3) GRACİAS SİNYOR'un kaba kumda da etkili olmasını bekliyorum. Yine İstanbul sentetik kumundaki son yakın ara beşinciliği ilgi çekici (7) AVALANCHE en ciddi rakip görünürken, (4) KARA AKREP etkili koşarak Bursa'daki hazırlıklarında  dikkat çekmesiyle ses getirebilir. Bir süre aradan sonra uzun mesafede kazanan (5) SON OF THE KING ise bu ayağın sürprizi olacaktır.

8.Koşu: Maiden koşuda; her geçen gün daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (2) DAYWALKER'dan bu grupta birincilik bekliyorum. Her yarışı bir öncekinden daha iyi (3) FREE ROCK en yakın rakip görünürken, İstanbul'dan gelip 1200 kumdaki son ikinciliği başarılı (6)DUCENSMULIER mutlaka yazılmalıdır. Bu yarışına daha formda girecek olan (1) BOLD RACER ise sürprizde tavsiyem olacaktır.

9.Koşu: Ankara kum pistindeki son uzun mesafeli yarışlarını beğendiğim (3) FALCON OF MUTAFLAR'ın bu gruptan önde olduğunu düşünüyorum, bence tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.8.7.6.5

2.Ayak: 6.1.4

3.Ayak: 3.6.7.1.2

4.Ayak: 3.7.4.5

5.Ayak: 2.3.6.1

6.Ayak: 3