Uygun Grupta MESMERIZED'in Geçilmesi Zor "ADANA"

1.Koşu: 3.4.6.1.2

2.Koşu: 2

3.Koşu: 1.4.2.7

4.Koşu: 3.1.2.5.6

5.Koşu: 1900 kumda kazandıktan sonra kısalan mesafede tabela dışı kalan (4) PEKALP'i jokeyi Gökhan Kocakaya ile ilk planda değerlendirmenizi öneriyor, önde boş kalması halinde (1) GÜNPINAR'ı yakın rakip görüyorum. İdman pistinde sürekli gelişme içerisinde olduğunu belli eden (5) YÜCEL güvendiğim diğer isim olup, iki ay aradan sonra beşinci olan (3)AŞKARTAYyazılmalıdır. (7)TAŞTEPE son yarışında etkisiz kalsa da bir önceki koşusunu İstanbul sentetik kumunda kazanmasıyla devreye girebilir.

6.Koşu: Tabela dışında bitirdiği yarışı sonrası üç aydır start almasa da güçlü orijiniyle (2) BAY BATUHAN ilgi çeken yarış hazırlıklarına da sahip bulunarak önde gelen isimdir. Grubun tecrübeli isimlerinden (5) ENDERHAT son üçüncülüğüne göre şansı yüksek diğer safkan olup, (1)TUĞKANBEY son yarışında vermiş olmasından etkilenmesiylel ses getirebilir. Yarış yaşamına yeri başlayacak (4) END GAME Ankara'daki hazırlıklarında bu aralar daha fazla göze çarparken, (11) DENİZKUŞU etkili üçüncülükleriyle ses getirebilir.

7.Koşu: Ankara ve Adana kumunda kazandığı yarışlarından sonra İstanbul sentetik kumundaki Gr-1 koşusunda güçlü rakiplerden etkilenen (1)ERKŞAN ile 1400 kumda Kv-6 kazanıp ardından yine aynı pist ve mesafede Kv-8 koşuda ikinci olan (3) KALBİMDESİN arasındaki mücadele bence birinciyi belirleyecektir.

8.Koşu: İstanbul çim ve sentetik kumundaki son koşularında daha iyi gruplarda başarılı olan (1) MESMERIZED fit durumunu sürdürürken her ne kadar kilosu ağır olsa da sevdiği kısa mesafede bence tek yazılabilir.

9.Koşu: İlk koşusundaki dördüncülüğünde kabiliyetli bir isim olduğunu gösteren (4) EYYAMI BAHUR bu kez birinciliğe yakındır. Etkili sprinti ile gelerek son yarışını ikinci tamamlayan (13) YARDERE ile çim pistteki son ikinciliğinde 1.20.09 derece elde eden (6) SEN SİYE GEL yazılmalıdır. (8) TORUN SAMET gelişme gösterirken, (2) CAN İBRAM ışıklı son beşincliğine göre bu ayağın ıskalanmaması gereken ismidir.

10.Koşu: Bu tip mesafelerdeki son yarışlarında adından söz ettiren formda (3 )DALİ APOLARİN'i en şanslı isim olarak görüyorum. 1400 kum pistte 1.28.33 ile kazanarak ardından üçüncü olan (1) KARSAMBAÇ ciddi rakibi olup, (10) GOLDEN SIXTY ayağına çabukluğu ile devreye girecek güçtedir. 1300 kum pistte kazandıktan sonra iki ay ara veren (5) SHEIKH MURAT, ekürisiyle start alacak olan (2) NARLICA GÜZELİ ve son haftalarda takibimde olan (9) OBLIVION sırasıyla değerlendirilmesini tavsiye edeceğim safkanlar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.1.5.3.7

2.Ayak: 2.5.1.4.11

3.Ayak: 1.3

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4.13.6.8.2

6.Ayak: 3.1.10.5.2.9

FREE ROCK Maiden'dan Çıkacak Güçte "KOCAELİ"

1.Koşu: 4.2.1

2.Koşu: 1.4.3.2

3.Koşu: 2

4.Koşu: İyi  durumdaki (2) AYPERİSİ 1200 kum pistteki son koşusunu 1.22.43 ile ikinci tamamlamasıyla bunu kanıtlarken, İstanbul çim pistinde üçüncü olan (1) AŞK VE GURUR'un bugüne kadar kazandığı üç yarışı  da kum pistte olmasıyla çok daha farklı koşacak güçtedir. Aralarında mücadele geçmesini bekliyorum.

5.Koşu: Yakın aralarla koşmasına rağmen ayağına çabuk (4) KELEŞHAN'ı süratli yapısıyla en şanslı isim olarak görüyor, kilosu ağır olsa da (1) ŞAHSEKİN'i etkili formuyla mutlaka yazmanızı tavsiye ediyorum. Yarışta süratli isimlerin olmasıyla sonlarda etkili sprint yaparak gelecek olan (6) ABHER ve kilosunun uygun olmasıyla (8) YEŞİLKALE güvendiğim diğer safkanlardır. Yine hafif sıkletinin verdiği avantaj ile (11) ASTEROİD, çıkış içerisindeki (2) BALDİYAR, son üçüncülüğü etkili (5) HOŞGÖR ve koştuğu yarışları ışıklı (7) SARRAFŞAH sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimler.

6.Koşu: Üst üste ikinci tamamladığı yarışlarıyla fit durumda olduğunu belli eden (2) TUNCER rakiplerine üstünlük sağlayabilir. 63.5 kilo ile start alacak olsa da son koşusunda olduğu gibi yine beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak (1) KUDRELİTAY ile formunu yeterli karşıladığım (7) HALİM AĞA şanslı diğer isimlerdir. Son yarışını 63 kilo ile üçüncü bitiren (6) SARIYERLİ ile çim pistte kazanarak gücüne ulaştığını gösteren (3) ŞAH DRAGON'da dikkate alınmalı.

7.Koşu: İstanbul çim ve sentetik kum pistindeki son yarışlarını başarılı bulduğum (3) GRACİAS SİNYOR kazanabilir. Son koşusunu yakın aralarla beşinci tamamlayan (7) AVALANCHE yakın rakip gördüğüm isim olup, (4) KARA AKREP yapacağı düzlük sprinti ile rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Başarılı son ikinciliği ile gelişme içerisinde olduğunu belli eden (2) EL PATRON ile sonlardaki sprintini ayarlaması halinde (1) KUANPO'da devreye girebilirler.

8.Koşu: Koştuğu her yarışı sonrası daha iyi duruma gelerek kazanacak formuna ulaştığını gördüğüm (3) FREE ROCK program üzerinde en güvendiğim isimdir.

9.Koşu: Uzun mesafelere yatkın olan ve Ankara'daki son yarışlarında adından sıkça söz ettiren (3) FALCON OF MUTAFLAR kazanmaya çok yakındır. İstanbul'da hazırlanan (7) COMO ESTAS uzayan mesafelerde ümit vermesinin yanısıra bu defa kaba kumda çok daha iyi sonuç elde edecek güçtedir. Orta ve uzun mesafelerde start aldığı son koşularında adından söz ettirerek etkili formunu sürdüren (4) ÇAVDARLI'yı da değerlendirmenizi öneririm.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1

2.Ayak: 4.1.6.8.11.2.5.7

3.Ayak: 2.1.7.6.3

4.Ayak: 3.7.4.2.1

5.Ayak: 3

6.Ayak: 3.7.4