29 Ekim Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (4) KOŞAR ZEYNEL ve (9) KOZLUCA erken liderlik mücadelesine girişip son 150’den sonra içinden diri gelen KILIÇBAĞI ile fotoya kadar başa baş mücadelesinde baş farkıyla (4) KOŞAR ZEYNEL ikinci olurken koşuyu KILIÇBAĞI, 2.09.42’lik derecesi ile kazanırken, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (2) KILIÇBAĞI, start ile birlikte KOZLUCA ile başa baş birincilik mücadelesinde son 200’den sonra içinden gelen ile bire bir mücadelesinde baş farkıyla koşuyu 2.09.46’lık derecesi ile ikinci bitirdi. Hayatının ilk yarışında İstanbul çim pistte koşuyu 10. bitiren safkan, 28 yarışında ikinci kez bu sefer Adana çim pistte güzel bir koşu ile ikinci olması ilk yarışında pist ayırt etmeden günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

29 Ekim Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (10) ASLAN YAĞIZ, son 200'de safkanların dışından sekizinci durumda olan safkan, son 100'de uçan at at gibi fotoya mermi gibi girerek kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.52.24 oldu. Hayatının yedinci yarışında ilk kez çim pistte çıkan safkan, ilk yarışında pist ayırt etmeden kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

29 Ekim Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (10) NARLIDERE, son 100'de yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu üçünçü bitirirken, birinci ve ikinci olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi 21 günde dört koşu koşması 3 tane çim ve kum pistte koşan safkan ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

29 Ekim Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1800 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 8.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; (4) ZAMBURİ, Müslüm Çelik ile son 300'de lıderliği liderliği alan safkan, son 200'de farkı 3 boya çıkartıp koşuyu kazandım diye teşvikleri biraz azaltması son 10 metrede dışından ZAMBURİ canlı ve diri geldiğini Müslüm Çelik'in görerek kollarının teşvikleri makine gibi çalışmasına rağmen % 100 kazanabileceği koşudan fotoda burun farkıyla ikinci ayrıldı. Koşuyu SOL NECIENTE, U.Temur ile kazandı. Müslüm Çelik'in kendine öz güveninden burun farkıyla ikinci ayrılması ile başta yarışseverler olmak üzere atın ilgilileri mağdur oldu.

29 Ekim Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta; (11) STELLA GIRL, son 200'den sonra safkanlara hakim olmaya başlayan safkan, son 100'de liderliği M.S.Çelik ile alması ile birlikte fazla zorlanmadan 1.12.12’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.47.40 oldu. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında bir üst grupta koşacak olmasına rağmen kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

29 Ekim Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 10.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (6) OGHUZ KHAGAN, son virajı üçünçü dönen safkan, 300'de ikinci duruma girerek safkan son metrelerde kuvvetli atakları ile koşuyu ikinci bitirdi. Hayatında İstanbul çim pistte bir kez start alması koşuyu dördüncü bitirirken 12 inci Adana çim pistte bu kez daha farklı koşması pist ayırt etmeden ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.