Formda GONZALO'ya Rakipler Uygun "ANKARA"

1.Koşu: 3.6.8.5.4

2.Koşu: 2

3.Koşu: 4.2

4.Koşu: Bursa'da hazırlanan (1) CÜDA'yı bu grupta en şanslı isim olarak değerlendirmenizi öneriyor, yakın rakip olarak tabeladan düşmeyerek istikrarlı koşan (2) KARACA AĞA'yı öneriyorum. Önde istediği tempoyu bulması halinde beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (3) DÜLDÜL güven verirken, (8) MİRİALEM mesafeyi sevmesiyle ses getirebilir. (6) ARAPOĞLU ile (7) MALYA GÜZELİ bu ayağın sürprizleri olacaktır.

5.Koşu: 1500kum pistteki son yarışını 1.35.37 ile fazla zorlanmadan (5) HALLELUKA'yı jokeyi Vedat Abiş'le yine en şanslı isim olarak tavsiye ediyorum. Kocaeli 1500 kum pistinde kazandıktan sonraki iyi durumu devam eden (2) RÜZGAR UĞUR ile bu defa hücumda geç kalmadığı taktirde (7) ARSİYAN rakip gördüğüm isimlerdir.

6.Koşu: Başarılı yarışlar koştuktan sonraki altıncılığında bekleneni verememiş olsa da (4) SAĞLAMCAN'dan bu grupta iyi netice almasını bekliyorum. (2) NEVERLAND grubun formda ve istikrarlı diğer ismi olup, (3) RENKKAT Adana kumunda kazandığı yarışı sonrası idmanlarında ilgi çekmesiyle yazılmalıdır. İstanbul sentetik kumundaki son ikinciliğini beğendiğim (7) AKMANER güven verirken, (8) AKATHAN kazandığı yarışı sonrası geri alınmasına rağmen adından söz etirecek güçtedir. (1) KARACABEY ŞAHI'nın aşama içerisinde olduğu görülüp, ekürilerden (5) DEVRİALEM ile toparlanmaya çalışan (9) ALŞİRİNOĞLU sürprizlerim.

7.Koşu: İstanbul çim ve sentetik kum pistindeki son yarışlarında adından söz ettiren (2) GONZALO Ankara'ya formda gelmesi ve kazanabileceği grupta bence tek yazılabilir.

8.Koşu: Dişi İngilizlerin Maiden mücadelesinde; koştuğu yarışlarında bugüne kadar iyi bir performans gösteren (7) SOMEBODY STOP ME önde gelen isimdir. (2) DANGER ZONE yarış yaşamına ikincilikle başlayıp  çok daha iyi duruma ulaşırken; (1)ANAFATMA grubun tecrübeli isimlerinden olmasıyla mutlaka yazılmalıdır. İstanbul sentetik kum pistinde ikinci tamamladığı yarışından sonra aşama içerisinde olan (3) EL RIO'da devreye girecek güçtedir.

9.Koşu: Üst gruplardaki son yarışları dikkat çekici olan (4) BİLİRHAN süratli bir isim olması ile bu kez beyaz bayrak ayna yapabilir. 1300 kum pistteki son yarışını kazanarak iyi durumu devam eden (7) ONARBEY ile yakaladığı formunu aynı şekilde sürdüren (3) PİŞMAN AĞA bu safkana rakip gördüğüm isimlerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2.3.8.6.7

2.Ayak: 5.2.7

3.Ayak: 4.2.3.7.8.1.5.9

4.Ayak: 2

5.Ayak: 7.2.1.3

6.Ayak: 4.7.3

SARNIÇKAYA İyi Durumuyla Tek Yazılabilir "İZMİR"

1.Koşu: 1.5.6.8.9.3.13.12.4

2.Koşu: 5

3.Koşu: 1

4.Koşu: Gücünün bu gruba yetmesini beklediğim (1) NİHAVENT ile çim pistte etkili koşabilen (4) DAISY GIRL öncelikli şans tanıdığım kısraklardır. (3) BİNNAZ HANIM tabela dışında tamamladığı yarışı sonrası idmanlarında iyi görünürken, (2) ARSLAN PRENSES'i mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. Yarış hayatına kazanarak başlayıp sonrasında tabela dışı kalan (5) YAKAKENT, bu kez daha iyi sonuca ulaşmasını beklediğim (9)ŞAŞKOVA, hazırlıklarında gelişme kaydeden (8) NELİA ve yeni yeni kendini bulan (7) GÜZEL TUBA sırasıyla bu ayağın sürprizleridir.

5.Koşu: Dikkatimi çeken son üçüncülüğü ile (3)BABASELİM'i rakiplerine göre bir adım önde görüyorum. (11) MATRIX formunu geliştirmeye başlamasıyla farklı koşabilecek güçte olup, (2) THE RED SONYA sonlardaki sprinti ile ses getirebilir. (4) GUTSHOT bu grupta iyi koşabilecek güçte olup, (5) KING USTA mesafeyi sevmesiyle dikkate alınmalıdır.

6.Koşu: Son yarışlarında gösterdiği performans ile (8) ARSLANTURBO kısa mesafede ilk şans tanıdığım isimdir. Her geçen gün daha iyiye giden (3) KURTOBA ile yine mesafenin verdiği avantajı değerlendirmesi durumunda (5) BANA MÜSADE yakın rakipleri olacaktır. Son haftaların yükselişte olan ismi (10)İSTANBULMUHAFIZI ile üst üste kazanarak ne kadar iyi durumda olduğunu gözler önüne seren (4) ÖZÜMCAN'da yazılmalı.

7.Koşu: Uygun görünen rakipleri arasında start alacak olan (1) HOTTICO'yu birinciliğe yakın görüyorum. 1200 çim pistte 1.11.52 ile Maiden kazanıp ardından yine aynı pist ve mesafede üçüncü olan (4) PERFECT FLIGHT yakın rakip görünürken, kazandığı Maiden yarışı sonrası etkili formu devam eden (8)HÜNKARHANIM yine yazılmalıdır.

8.Koşu: Yarış hayatının ilk koşusundaki beşinciliğinde dikkatimi çeken (5) EZREBİ bu kez artan form ve tecrübesiyle rakiplerini geride bırakabilir. Koştuğu yarışları ile kendini geliştirmekte olan (7) NORD RÜZGARI ile kum pistteki son koşusunu ikinci bitirip formunu geliştiren (10) UMUT TAY bu ayağın şansı yüksek diğer safkanlarıdır.

9.Koşu: Kocaeli kum pistindeki son uzun mesafeli yarışını ikinci bitiren (6) SARNIÇKAYA iyi bir form yakalaması ve jokeyi Mehmet Kaya ile bence tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.4.3.2.5.9.8.7

2.Ayak: 3.11.2.4.5

3.Ayak: 8.3.5.10.4

4.Ayak: 1.4.8

5.Ayak: 5.7.10

6.Ayak: 6

TJK'nın Yurt dışında oynattığı müşterek bahis oyunlarında 1 Numarayız