HALLELUKA'ya Kapalı Gözlük Yaradı "ANKARA"

1.Koşu: 6.4.3.8.5.2

2.Koşu: 2.1

3.Koşu: 1.4

4.Koşu: Tempo yarışlarını seven ve form durumu iyi olan (3) DÜLDÜL rakiplerine beyaz bayrak ayna hakim olabilir. Yine uzun mesafelerdeki etkili performansıyla dikkat çekici yarışlar koşan (8) MİRİALEM ile grubun formda ve istikrarlı diğer ismi olan (2) KARACA AĞA rakipleridir. Düzlük sprinti ile ses getirmeye çalışacak olan (7) MALYA GÜZELİ ve Bursa'da hazırlanan (1) CÜDA ise sürprizde önerilerim olacaktır.

5.Koşu: Kapalı gözlük takıldıktan sonra farklı koşmaya başlayıp en son 1500 kum pistte kazanan (5) HALLELUKA jokeyi Vedat Abiş ile benim program üzerinde en güvendiğim tek atımdır.

6.Koşu: Arap taylarının Şartlı-5 mücadelesinde; 1400 pistte kazandıktan sonraki iyi durumu devam eden (3) RENKKAT jokeyi Hışman Çizik ile yine önde gelen isimdir. Kocaeli'de tabela dışı kaldıktan sonra idman pisti görünümü gayet iyi olan (4) SAĞLAMCAN ile tabeladan düşmeyerek fit durumda gördüğüm (2) NEVERLAND mutlaka şans tanınması gereken isimlerdir. İstanbul sentetik kum pistindeki ikincili ile kendini bulduğunu gösteren (7)AKMANER güven verirken, yarış hayatına kazanarak başlayıp geri alınmasına rağmen (8) AKATAHAN ile grubun en yüksek handikap puanlı safkanı (1) KARACABEY ŞAHI'na da bir çarpı atılmalı.

7.Koşu: Uygun rakipleri arasında start alacak olan (2) GONZALO İstanbul'daki son yarışlarında dikkat çeken performans sergilerken birinciliğe çok yakındır. Pist ve mesafeye yatkın (1) BONA FORTUNA tabela dışında tamamladığı koşusundan sonra gelişme göstermesi ile bu rakipler arasında güven verirken, (6) UNDER THE STARS'dan sürpriz bekliyorum.

8.Koşu: İstanbul sentetik kum pistindeki ilk koşusunu ikinci tamamlarken güçlü bir isim olduğunu belli eden (2) DANGER ZONE artan form ve yarış tecrübesiyle bu defa kazanmaya bir adım yakın gördüğüm taydır. Start aldığı üç yarışında da adından söz ettirerek tabeladan düşmeyen (7) SOMEBODY STOP ME jokeyi G.Kocakaya'nın da tanıdığı bir isim olması ile rakip görünürken, ilk startında beşinci olduktan sonra kısa bir süre dinlendirilerek bu defa kapalı gözlük yerine kulaklık takılmasıyla yazılmalıdır.

9.Koşu: Ankara 1500 kum pistinde Kv-7 kazanıp ardından İstanbul çim ve sentetik kumundaki Grup yarışlarında adından söz ettiren formda (4) BİLİRHAN süratli yapısıyla rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Etkili yarışlarından sonra Gr-1 koşusunda varlık gösteremeyen (2) BORDO MAVİ bu kez çok daha farklı sonuç almasını beklediğim isim olup, 1500 kumda kazanıp daha sonra uzun mesafeye çıkarak ikinci olan (3) PİŞMAN AĞA ve 1300 kum pistte kazanarak formunu düzenli çalışmalarıyla sürdüren (7) ONARBEY'i de dikkate alınız.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.8.2.7.1

2.Ayak: 5

3.Ayak: 3.4.2.7.8.1

4.Ayak: 2.1.6

5.Ayak: 2.7.6

6.Ayak: 4.2.3.7

Yakaladığı Etkili Formuyla PERFECT FLIGHT'a Güveniyorum "İZMİR"

1.Koşu: 6.1.5.9.8.3.13

2.Koşu: 5

3.Koşu: 2.1

4.Koşu: Etkili yarışları sonrası Bursa'daki koşusunda bekleneni veremeyen (3) BİNNAZ HANIM'a sevdiği pistte ilk şansı tanıyorum. İdmkan pistindeki hazırlıklarında farklı koşacak güçte görünen (2) ARSLAN PRENSES rakip görünürken, bu grupta (1) NİHAVENT'i mutlaka yazmanızı öneririm. Kazandığı ilk startı sonrası tabela dışında kalarak istirahat ettirilen (5) YAKAKENT bu ayağın diğer şanslı tayıdır.

5.Koşu: Son koşusunu güçlü sprinti ile üçüncü bitiren (3) BABASELİM'i en şanslı isim olarak görüyorum. Biraz daha iyi gruptaki son çim yarışını beşinci bitiren (4) GUTSHOT bir önceki 1900 kum koşusunu kazanmasıyla rakip görünürken, (12) MANDACAN'dan bu yarışında çıkış bekliyorum. 1400 kum pistte etkili sprinti ile gelip 1.27.95 ile üçüncülük elde eden (2) THE RED SONYA çıkışta olan aprantisi Berkant Gökçe ile değerlendirilmesi gereken bir isim olup, idman pistinde toparlandığını gösteren (11) MATRIX sürpriz yapabilir.

6.Koşu: Mesafenin kısa olması avantajıyla (1) AKSU HAN 62 kiloya rağmen bir nefeste bitirmeye çalışacaktır. Grubun formda ve istikrarlı isimlerinden (8) ARSLANTURBO kazanacak güçte görünürken, (10)İSTANBULMUHAFIZI tabeladan düşmemesi ve idman görünümü ilgi çekmesiyle mutlaka yazılmalıdır. Kısa mesafelere yatkın (3) KURTOBA ile uzun mesafedeki son koşusunu fazla ölçü almadığım (5) BANA MÜSADE bu kez kısalan mesafe avantajı ile farklı koşacaktır.

7.Koşu: Kapalı gözlük çıkartıldıktan sonra 1200 çim pistte 1.11.52 ile kazanan (4) PERFECT FLIGHT en son yine aynı pist ve mesafede ikinci olarak etkili formunun devam ettiğini gösterirken bana göre tek yazılması uygundur.

8.Koşu: Hayatının ilk startında dikkat çeken beşincilik elde ederken güçlü bir isim olduğunu gösteren (5) EZREBİ ile 1200 kum pistte 1.23.64 ile ikinci tamamladığı yarışı sonrası daha iyi duruma ulaşan (10) UMUT TAY birlikte yazılmalılar.

9.Koşu: Formunu bularak son haftalarda adından söz ettiren (6) SARNIÇKAYA ikinci tamamladığı yarışı ardından iyi hazırlanmasıyla rakiplerinden bir adım öndedir. Etkili sprinti ile gelerek son koşusunu dördüncü bitiren (10) BÖLÜKBEY formunda gelişme göstermesi ve uzunlarda grup içerisinde en iyi koşanlardan olmasıyla iddialıdır. (9) GÜNEŞKRAL bu grup için yeterli bir forma sahip bulunup, (7) AHMET ALİ'yi yazmanızı öneririm. (3) BUBO bu aralar gelişme içerisinde görünürken, (8) ALAÇATI AĞASI ile (4) NEHİRİNOĞLU'nu sürprizde tavsiye ediyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.2.1.5

2.Ayak: 3.4.12.2.11

3.Ayak: 1.8.10.3.5

4.Ayak: 4

5.Ayak: 5.10

6.Ayak: 6.10.9.7.3.8.4

TJK'nın Yurt dışında oynattığı müşterek bahis oyunlarında 1 Numarayız