01 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı Dişi İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (6) PASSION RUNNER, start ile birlikte karşı düzlükte bekleme yarışı yapan safkan, koşuyu forse eden LET CROPS LAUGH'ı kovalayıp son 200’de liderliği alarak son 100'de dışından gelen ANADOLU PRENSESİ'ye liderliği vererek koşuyu 1.57.07 ile ikinci bitirdi. PASSION RUNNER, hayatında 74 yarış koşmuş 6 kez kazanmış son 41 yarışında kazanmamış çok sayıda tabelası olması ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

01 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) ASASSİNO, yarışın her metresinde rakiplerine hakim olan safkan, son 350'de elini oynatmadan hafif teşviklerle koşunun liderliğini alarak atın üstünde Halis Karataş kahve içerek 1.25.05’lik derecesi ve 7 boy önde kazanma başarısı gösterirken son 800: 0.47.24 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan HUMAN TORCH'un 1.25.33’lük derecesinden daha iyi bir derece elde eden safkanın sınır gücünün 1.24.00 olması yarış koştukça üstüne koyarak gidecek olması hayatında 4 kez start alan ASASSİNO'ya ilk 3 yarışında kulaklık takılan safkana bu koşusunda takılmaması ile safkan gerçek gücünü ortaya koymuştur. İlk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

01 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-17 yarışta; (2) LEONİDAS, son 300'de dışından gelen ÇIGRÜZGARI safkaını barıyer dibine hapsederek koşuyu dördüncü bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

01 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (8) KOŞAN NUR, boşlukta koşuyu üçünçü bitiren safkan, 1.42.68’lik derecesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

01 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (2) TARQUINO AGF'de % 25 ile birinci at olan safkan, start ile birlikte bekleme yarışı yaparak son vırajı safkanların dışından altıncı durumda dönerek Halis Karataş'ın teşviklerine safkan cevap vermemesi pistte gezinmesi safkanın bir sorunu olması son 300'den sonra Halis Karataş bir anda enseye basarak safkanın bir koşu içinde bir sorunu olmuştur. Onucu koşusunda "dilbağı" ilk kez takılmasından etkilenmiş olabilir, TARQUINO'nun ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

01 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-19 yarışta; (7) GRANPA, son vıraj dönüldükten sonra 400'de yedinci durumda olan safkan, son 100'den sonra yapmış olduğum müthış sprinti ile içinden gelen SAUDADE ile giriştiği birincilik mücadelesinden 1.37.07'lik derecesi ile kazanırken, son 800: 0.48.32 oldu. İlk yarışındaki başarısı ile üstüne koyarak koşacak olması ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (16) SAUDADE, son 100'de dışındaki GRANDPA ile giriştiği birincilik mücadelesinde boyun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 1.37.11’lik derecesi ile en kazanan safkan kadar başarılı koştu. Hayatında 10 kez start alan SAUDADE, koşu kazanamadı. iki kez ikincı oldu, biri çim pistte diğeri sentetik pistte. İzmir çim pistinde 12. olup bir daha çim pistte koşturulmadı. 10. yarışını koşup yakın aralarla ikinci olurken, kazanan at kadar başarılı koştu ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, pist ayırt etmeden notlarınıza alınız.

TJK'nın Yurt dışında oynattığı müşterek bahis oyunlarında 1 Numarayız