Uzun Mesafeleri Seven NORTHSHIELD Kazanmaya Yakın "İSTANBUL"

1.Koşu: 5.4.8.1

2.Koşu: 5.2.1.4

3.Koşu: 3

4.Koşu: 2.9.5

5.Koşu: 1600 çim ve 1300 sentetik kum pistteki son koşularını üst üste kazanan (5) ALKANLI'yı bir adım önde görüyorum. 1400 çimde kazandıktan sonraki formunu sürdüren (8) BABA CAVİT rakip görünürken,  İzmir kum pistinde art arda kazanan (1) BAY TAYLAN birinciliklerine yenisini ekleyecek güçtedir. Adından söz ettirdiği yarışları ile (3) KILIÇ İBO, bu grupta etkili sonuca ulaşmasını beklediğim (9) İSFAHAN ve 95 günlük aranın ardından start alacak olan (4) AKTAŞKAYA sırasıyla tavsiye edeceğim diğer isimler.

6.Koşu: Uzun mesafelerde iyi koşan (6) NORTHSHIELD dördüncü tamamladığı yarışından sonra idmanlarında formda görünürken jokeyi Gökhan Kocakaya ile tek yazılabilir.

7.Koşu: Üst üste ikinci tamamladığı yarışları sonrası dereceli hazırlıklarında formda görünen (6) EL AUDAZ ile üst sıralardan düşmeyen sprinter safkan (7) SUN TIME öncelikli şans tanıdığım isimlerdir. 75 günlük aranın ardından start alacak olan (3) KAYI BEYİ tam mesafesinde kazanabilecek güçte olup, mükemmel bir form yakalayıp üst üste kazanan (2)ALAKONT birincilik serisini sürdürmeye çalışacaktır. İzmir çim pistindeki son koşusunu üçüncü bitiren (1) CAPTAIN FANTASTIC ile kendini geliştirmekte olan (8) BIG PRIZE sürprizlerim.

8.Koşu: Ankara 1600 çim pistindeki son koşusunu kazanırken formunu bulduğunu gösteren (5) EPARVEN ile idmanlarında çok iyi görünen (2) SUBİKE bu ayağın şanslı isimleridir.

9.Koşu: Dişi Arap taylarının Maiden mücadelesinde; form durumu yeterli olan (2) ASUMAN HANIM'ın bu defa birincilikle tanışmasını bekliyorum. Her yarışı bir öncekinden başarılı olması ile (3) BATI RÜZGARI rakip görünürken, başarılı bir sezon geçirerek istikrarlı koşan (6) MİRKIZIM bu ayağın olmazsa olmazıdır.

10.Koşu: Etkili ikincilikleri sonrası tabela dışında kaldığı son yarışında bekleneni verememiş olsa da (3) RAIN MELODY bu mesafede favorimdir. (6) SERHADIN TAYI Kocaeli'de kazandıktan sonra formunu korurken, (2)MATSUKAZE'yi mutlaka yazmanızı öneririm. Ayağına çabuk olması ile bitirmeye çalışacak olan (7) BAKLA KIRI ile kusursuz hazırlandığını gördüğüm (4) MARCH VIOLET dikkate alınmasını tavsiye edeceğim diğer isimler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.8.1.3.9.4

2.Ayak: 4

3.Ayak: 6.7.3.2.1.8

4.Ayak: 5.2

5.Ayak: 2.3.6

6.Ayak: 3.6.2.7.4

ŞANS KAYIĞI Eküri Avantajıyla Bir Adım Önde "BURSA"

1.Koşu: 3.5.1.10.8

2.Koşu: 1.3.5.2

3.Koşu: 3.5

4.Koşu: 4

5.Koşu: Dişi Arap taylarının Maiden mücadelesinde; formu bu grubu geçmek için yeterli (4) DENİZCANLI ile idman görünümü dikkat çekici (3) CENNET BAHÇESİ ön planda değerlendirilmesi gereken safkanlardır. (1) BAYINDIRLI KIZ tekrar aşama kaydetmeye başladığını gördüğüm bir isim olup, ilk kez start alacak olan (13) YÜREKLİ BÜTÜN yeterli çalışmalarıyla devreye girebilir. Bu aralar toparlanmaya başlamasıyla (8) MELİKESULTAN sürprizimdir.

6.Koşu: Çim pistte iyi koşabilen (5) KATARSİS önde gelen isimdir. Uzun mesafede kazandıktan sonra özenle hazırlanan (7) PERSEVERANCE ile adından söz ettiren (2) UYGAR BEY rakipleridir. Sonlardaki sprintini gerçekleştirmesi halinde ekürilerden (4) MERDOKAN iyi sonuç alacak güçte olup, (1)HALODAYI ağır kilosuna rağmen ses getirmeye çalışacaktır. Uzunlarda iyi koşan (6) SWEPS bekleme yaparak rakiplerini geride bırakacak güçte olan diğer safkandır.

7.Koşu: Ekürilerden (3) ŞANS KAYNAĞI etkili formunu düzenli hazırlıklarıyla korurken jokeyi Vedat Abiş ile kazanmaya yakındır, tek yazabilirsiniz.

8.Koşu: Altı ay aradan sonraki yarışında tabela dışı kalan (1)CANMETE çok daha farklı duruma ulaşması ile bu kez kazanmasını beklediğim isimdir. Ekürisi Taşan ile bu yarışına katılacak olan (7) RÜZGARDAHAN'ın fit durumu devam etmesi ile yakın rakibi olup, birlikte yazılmalılar.

9.Koşu: Etkili sprinti ile gelerek yakın ara beşinci bitirdiği son yarışı ilgi çekici olan (8) MADAM LUDMILA kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. (11) WASSERFALL son günlerdeki çıkışının devam etmesiyle yakın rakip görünürken, 2200 çim pistte etkili sprintiyle kazandığı yarışı sonrası formu devam eden (3) MOYA AZRA yazılmalıdır. Çimci kısrak (2) SOYLU YAĞMUR her ne kadar son koşularında bekleneni verememiş olsa da bence ıskalanmamalıdır.

10.Koşu: Kocaeli kum pistindeki son yarışını dördüncü bitiren (7) KATRE TANESİ'nden bu kez çim pistte çok daha iyi sonuç almasını bekliyorum. (3) BİRSUNUR her yarışı bir öncekinden daha başarılı olması ile bu kez kazanacak güçte görünürken, kolay kolay tabeladan düşmeyen (1) GELİŞİ GÜZEL'i mutlaka yazmanızı öneririm. (4) DİLÇAĞ etkili dördüncülüklerinden sonra sürekli aşama kaydeden bir isim olup, (8) KIZÇEM İPEK daha iyi durumda gireceği bu yarışında değerlendirilmeye alınmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.3.1.13.8

2.Ayak: 5.7.2.4.1.6

3.Ayak: 3

4.Ayak: 1.7

5.Ayak: 8.11.3.2

6.Ayak: 7.3.1.4.8