15 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (9) CANBEYLİ, son virajı barıyer dibinden el oynatmadan üçünçü durumda dönen safkan, binicisi arka grubu kontrol ederek son 400'de safkanların dışına çıkarak son 150'de liderliği almasına rağmen son 50’de dışından kuvvetli gelen TUNÇYILMAZ'a liderliği vererek koşuyu 1.28.94'lük derecesi ikinci bitirirken, son 800: 0.55.44 oldu. (9) CANBEYLİ, Kocaeli, Ankara, İstanbul sentetik pistte start alıp son dokuz koşunun en iyi derecesi yedinci olması bu onuncu koşusunda "KG" aksesuarı çıkarılması "K" takılması ile hayatında en güzel koşusunu yaptı. Sorunu çözülmesi ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

15 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) HATIR SAYAN, binicisi Berk.Gökçe son 200'den sonra binicisi sert kamçı safka'a kullanması kamçı sayısı bittikten sonra teşviklere başlaması ile birlikte safkan koşuya kendini vererek koşuyu üçünçü bitirirken, ikinci olan safkandan daha canlı girmesi ile dördüncü koşusunda ilk kez “DB” takılmıştır, İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü

15 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap taylarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (7) BABA ZAMAN, son 100’de orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile 2., 3.ve 4.lük mücadelesinde boyun - baş farklarıyla koşuyu dördüncü bitiren safkan, 5 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. 17 günde 4 yarış koşan safkana dört ayrı jokey  binmesi 3 sentetik pistte 1 çim pistte koşan 2.4.1.4 oldu. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

15 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 6.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta 9 safkan start aldı. (5) FİLYOS, yarışın her metresinde rakiplerine hakim olan safkan, tek kırbaç vurmadan binicisi sabah galobu yapar gibi koşuyu 1.30.83’lük derecesi ile 4.5 boy önde zorlanmadan kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.45.80 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında hangi grupta olursan yine kazanabilecek güçte olduğu görüldü.

15 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 7.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta (2) ŞANS KAYIĞI, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

15 Kasım Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 8.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta 6 safkan aldı. (6) TANIR KIZ, son 450'den sonra önünde ve dışında at olması trafik sorunları yaşamasına rağmen son 300'de önü açılarak koşuya geç adapte olarak farklı sonuç alabileceği koşudan üçünçü ayrılmak zorunda kaldı. İlk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun. Çok daha farklı koşacak olup kazanabilecek safkanlar içine notlarınızı alınız.