VAİZ Bu Grubu Geçer "İZMİR"

1.Ayak: 1600 kum pistte kazandığı Handikap-16 yarışı sonrası formunu korumakta olan (8) YEKSIRA'yı en şanslı isim olarak görüyorum. Kocaeli 1400 kum pistinde ağır kilo ile ikinci bitirdiği son yarışına göre (3) ŞAHSEKİN ve 132 gün aradan sonra koşacak olsa da 600 metrelik sprintinde ilgi çeken (1) HOLİGAN rakipleridir. (2) ŞİFNE EFESİ son beşinciliklerinde kendini bulmaya başladığını gösterirken, (4) CANIMBABAM'ı son yarışı ölçü alınmadan yazın derim. (7) NEHİRİNOĞLU sonlardaki sprintiyle ses getirmeye çalışacak olup, (5) KUMRAL ADA ile (6) MİKSER bu ayağın sürprizleri olacaktır.

2.Ayak: Başarılı ikincilikleri sonrası idman görünümü kusursuz olan (5) VAİZ bu gruptan üstünlüğü ile bence kazanmaya çok yakın bir isimdir, tek yazılabilir.

3.Ayak: 77 gün aradan sonra start alacak olsa da kendisini tanıyan aprantisiyle (3) POKER FACE en güvendiğim isimdir. İstanbul sentetik pistindeki son yarışını altıncı bitiren (4) WIN FOR YOU bir önceki koşusunda Bursa 1300 kumunda dikkat çeken üçüncülük elde etmesiyle iddialıdır. Geri alındıktan sonra geçen hafta yarış gören (2) MICHEAL süratli stilinin verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde çıktığı gibi bitirebilir.

4.Ayak: Bugüne kadar start aldığı üç yarışında da dikkatimi çekerek bir kez kazanan (4) KING IRANSIDE rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. 1400 kum pistte Maiden kazandıktan sonra iyi durumu süren (3) DANGEROUS TOCCET yine iyi koşabilecek bir tay olup, 1600 kumdaki son yarışını kolay kazanan (2) BRILANTE'yı mutlaka yazmanızı öneririm. Kocaeli'de Maiden kazanıp en son İstanbul sentetik kumundaki Kv-7 koşusunu fazla ölçü almadığım (1) KING MİRBEY'i de yazmanızı öneririm.

5.Ayak: Arap taylarının Maiden mücadelesinde; formunda gelişmeler olduğunu son üçüncülüğünde gösteren (6) TORUNUM MİRAN'ı en şanslı isim olarak görüyorum. (7) UMUT TAY son yarışında tabela dışı kalsa da bir önceki 1200 kum pist ikinciliğinde 1.23.64 derece elde ederek dikkatimi çekmesiyle şanslıdır. 1400 kum pistteki son yarışını ikinci tamamlarken formunda önemli gelişme gösteren (3) EZREBİ Maiden'dan çıkmaya yakın diğer isimdir.

6.Ayak: 1900 kum pistte kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (13) SABIRLI KÖRPE yine geride bırakabileceği grubu bulmasıyla başta değerlendirilmelidir. (3) MY SON LARK 259 günlük bir aranın ardından start alacak olsa da açıklarını gidermeye başlamasıyla dinçlik yarışı yapabilir. Etkili ikincilikleri ardından son yarışında tabela dışı kalsa da (5) NAVTEX'i bu grupta mutlaka yazmanızı öneririm. Uzun mesafedeki son yarışını ölçü almadığım (1) MINGUINHO bu kez kısalan mesafede daha farklı koşmasını beklediğim isim olup, (4) PRENSES SMYRNA 1400 kum pistteki son üçüncülüğüne göre ıskalanmamalı.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.3.1.2.4.7.5.6

2.Ayak: 5

3.Ayak: 3.4.2

4.Ayak: 4.3.2.1

5.Ayak: 6.7.3

6.Ayak: 13.3.5.1.4

ŞEN ÜMİT'in Kazanmasını Bekliyorum "ANTALYA"

1.Ayak: Pist ayırt etmeyen (1) CAPTAIN AMERICA'nın bu grupta daha iyi performans sergilemesini bekliyorum. Ankara çim pistindeki son koşusunu ikinci bitirirken formunda gelişme gösteren (3) CHARLATAN en ciddi rakip görünürken, önde istediği tempoyu bulması durumunda (2)DIFFERENTE rakiplerine geride bırakacak güçtedir. Kocaeli 1900 kum pistinde kazanarak formunu bulduğunu gösteren (4) REAL PATEK bu ayağın şanslı diğer ismidir.

2.Ayak: Kum pistte daha farklı koşabileceğini son yarışını Ankara'da ikinci olarak gösteren (9) KAKULE favorimdir. Tabeladan düşmediği son koşularında dikkatimi çeken (2) ESKİ TOPRAK şansını yüksek bulduğum bir isim olup, Ankara 1500 kum pistindeki son ikinciliğinde beğendiğim (4) ZEYBEK AĞA mutlaka yazılmalıdır. İzmir çim pistindeki son koşusunu üçüncü tamamlayan (1) BÜYÜKEJDER denk rakiplerinin yanında kazanmaya yakın gördüğüm bir diğer taydır.

3.Ayak: 1600 çim pistteki son yarışını kuvvetli sprinti ile gelerek üçüncü bitiren (1) SAADIN KASIRGASI'nı rakiplerine göre daha şanslı durumda görüyorum. Ankara çim pistindeki son koşusunu ikinci bitirerek iyi hazırlanan (3) BARANEFE ile İzmir 1400 kum pistinde 1.40.48 ile Maiden'e veda eden (5) BABA ERTÜRK'ü de değerlendirmenizi öneririm.

4.Ayak: Bursa çim ve kum pistindeki yarışlarında adından söz ettirerek en son A-3 koşuda daha güçlü rakipler yanında altıncı olan (4) ŞEN ÜMİT'in uyum sağladığı jokeyi Nurettin Şen ile bu grupta kazanmasını bekliyorum.

5.Ayak: İzmir çim pistindeki son iki koşusunu mesafe ayırt etmeden üst üste kazanan (1) YILDIZ TOZU'nu kum piste de olan uyumuyla en şanslı isim olarak görüyorum. İstanbul sentetik kumundaki uzun mesafeli yarışını kazandıktan sonra iyi durumu süren (3) MARCUS yine etkili  koşabilir. İzmir 1400 kum pistindeki son üçüncülüğünde formunda artış gördüğüm (4) ICE TEA ile üç ay ara vermesine rağmen açıklarını gidermeye başlayan (2) ANADOLU EDASI bu ayakta devreye girebilecek güçteki diğer isimlerdir.

6.Ayak: İzmir'deki son uzun mesafeli yarışını kazanarak formunu bulduğunu gösteren (7) KIRIM RÜZGARI ile bu grupta etkili sonuç alabileceğine inandığım (10) FİŞEK ALİ önde gelen isimlerdir. Ankara 1400 kum pistinde kazandıktan sonra kısa bir süre dinlendirilen (1) ATLI SULTAN seri yapısıyla güven verirken, (6) OĞLUM YAMAN'ın İzmir'deki son etkili ikinciliğine göre mutlaka yazılmasını öneririm. 161 gün aradan sonra start alacak olan (4) AKSOYHAN Antalya pistine yatkın bir isim olmasıyla bu ayağın sürprizidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.3.2.4

2.Ayak: 9.2.4.1

3.Ayak: 1.3.5

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1.3.4.2

6.Ayak: 7.10.1.6.4