Formda isim VAİZ'in kazanmasını bekliyorum "İZMİR"

1.Ayak: Güzel bir form yakalayıp bu pist-mesafedeki son yarışını 1.52.98'lik performansı ile kazanmayı başaran ve düzenli idmanda olan (8) YEKSIRA, yine K.Tokaçoğlu'nun tercih edip binmesi ve tercihli dış start çekmesi ile ilk şans verdiğim isim. Bu sezon Bursa'da 1400 kumda iki kez kazanıp Kocaeli'deki son koşusunda 1400'de aynada ikinci kalırken göz dolduran sonlarda çok kuvvetli sprint yapabilen (3) ŞAHSEKİN ve iki yarış önce Bursa'da 1300'de kazanıp son koşusu ölçü olmayan (4) CANIMBABAM favorimin öncelikli rakipleridirler. Her geçen gün artan forma sahip (2) ŞİFNE EFESİ'nden ideal pist-mesafesinde bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Gücü nispetinde bu tip gruplarda etkili yarışlar çıkartabilen N.Avci'nin bindiği (7) NEHİRİNOĞLU ve rakiplerine göre önemli bir kilo avantajı bulunan (9) AHMET ALİ bu ayağın sigortası olurlar.

2.Ayak: Bu sezon burada 2100 kumda kazanan, son iki yarışında dilbağı aksesuarı takılıp Bursa'da ve burada uzun mesafede ikincilikler yapan ve 600/35,7 23,5 R galobunda oldukça formda bir görünüm sergileyen (5) VAİZ'in kazanmasını bekliyor, Ö.Yıldırım'la tek tutuyorum.

3.Ayak: Gördüğü her yarışının ardından formunu bulduğunu geçen hafta dikkat çeken koşusu ile belli eden (1) ÖZENGER acele etmeyip sprintini kısaltması halinde hedefe uzanabilir, ilk şanslı atım. Bir süre ara verdikten sonra bu yarışa hedef yapılarak hazırlanan (3) POKER FACE ve bu kez sevdiği kaba kum pistte start alacak olan (4) WIN FOR YOU favorimin öncelikli rakipleridirler. Aranın ardından geçen hafta iyi grupta sıkıştırılmadan yarış görüp nefes açan (2) MICHEAL'e bu rakipler yanında bir çarpı atılmalı. Bu aralar çıkış içaresinde olan grubun kalite isimlerinden (5) OBRADA diğer şans verdiğim safkan olup beş ay aranın ardından gördüğü yarış sonrası idmanlarında formunu geliştirmeye başladığı görülen (7) KING AJAX ve ideal mesafesini bulan (6) CASH IS KING'de işaretlenip bu ayağı kapatmanızı öneriyorum.

4.Ayak: Son koşusunu 1400'de düzlüğü 3.durumda dönen son 300'de liderliği alıp kalan metrelerde farkı daha da açarak 1.30.35 ile 8 boy önde kazanan pistte de diri görünen (3) DANGEROUS TOCCET ve bu pist-mesafede kazanıp ikincilik yapan, kısa mesafedeki son dördüncülüğü tatminkar (4) KING IRANSIDE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine ağır sikletine rağmen bu kez dişine göre bir grub bulan (1) KING MİRBEY'in de katılmasını bekliyorum.

5.Ayak: Yarış koştukça formunu bir adım daha ileriye çıkaran ciddi hazırlığa sahip (2) ÇAĞLAYANBEY en şanslı isim. Başarılı son ikinciliğini tekrarlaması halinde kilosu da müsait (3) EZREBİ Maiden'dan çıkabilir. Geçen hafta çimde koşup başarılı bir ikincilik elde eden grubun tecrübeli ismi (6) TORUNUM MİRAN'a bir çarpı atılmalı. Son yarışında şansızlık yaşayan (7) UMUT TAY ihmal edilmemelidir.

6.Ayak: Bu pist-mesafedeki başarılı ikinciliğinin ardından son koşusunu ölçü almadığım M.Çiçek'in bindiği (5) NAVTEX ve geçen hafta 1900 ıslak kum pistte koşup kazanmayı başaran koruduğu formuyla (13) SABIRLI KÖRPE arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-3-4-2-7-9

2.Ayak: 5

3.Ayak: 1-3-4-2-5-7-6

4.Ayak: 3-4-1

5.Ayak: 2-3-6-7

6.Ayak: 5-13

YILDIZ TOZU'nun bir kez daha kazanmasını bekliyorum "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-4-5-7-3

2.Ayak: 2-4-9

3.Ayak: 2-1-4-3

4.Ayak: 1-3-6

5.Ayak: 1

6.Ayak: 7-1-6-3