20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (2) CLYMORE, son 100'de yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitiren safkan, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek safkanların içine günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız. (6) NAGASAKI, son 100 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1800 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) GRAND MISSION, son virajı pistte ortalıyarak dönen safkan, son 50 de safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, fotoya canlı girmesi ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-4/Y-1 yarışta; (6) ÖZEKAN, son 100’den sonra yapmış olduğu güzel ilk ikideki safkanlarla aradaki farkı eriterek koşuyu üçüncü bitirirken, 5 metre daha olsa birinci, bir aksiyon daha olsa ikinci durumda koşuyu bitirecekti. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (2) DORUĞUN AYAZI, bekleme yarışı yaparak 8 durumda karşı düzlükte koşuyu takip eden safkan, son vırajı kolay tempoda binicisin elinde sermaye olması son viraj dönüldükten sonra safkanların dışına çıkması kazanabilecek duruma girmesi binici kazanabileceği koşudan bir anda safkan barıyer dibine doğru gitmek istemesi buna hakim olamayıp atla beraber barıyer dibine doğru gitmesi son 100 den sonra önünde atların olması trafik sorunları yaşaması %90 fazla zorlanmadan kazanabileceği koşudan 5 inci ayrıldı, DORUĞUN AYAZI ilk yarışında bu koşusunu kesinlikle ölçü almayın unutun çok daha farklı koşacak olup gününde sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; son 200 den sonra içte BAY MARATON ve dışında SONSUZUM arasındaki başa baş birincilik mücadelesi nefesleri keserek baş farkıyla SONSUZUM, koşuyu 1.30.60'lık derecesi ile kazanırken, son 800: 0.55.96 oldu. Bursa pisttinde daha evel iki çim pistte iki kum pistte koşması en iyi derecesi 6ıncı olan safkana ilk kez A.İnci binerek ile kazandı, Aynı gün diğer Maiden’i kazanan BAYELMAS'ın 1.31.23’lük ve ŞAH FIRTINASI'nın 1.30.93'lük derecelerinden daha iyi bir derece yaparken, ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü notlarınızı alınız. (1) BAY MARATON, koşuyu baş farkıyla ikinci bitirirken, 1.30.63’lük derecesi ile aynı gün diğer Maiden’i kazanan BAYELMAS'ın 1.31.23’lük ve ŞAH FIRTINASI'nın 1.30.93'lük derecelerinden daha iyi bir derece yaparken, koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülmüştür.

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-3/D yarışta; (1) WEDNESDAY BUS, son 100'kadar ikinci durumda gelen safkan, son 50 den sonra tereyağdan kıl çeker gibi koşunun liderliği alarak 1.28.31’lik derecesi ile kazanırken, son 800: 0.50.88 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) NEDİMİNOĞLU, yakın aralarla koşuyu dördüncü bitiren safkan, hayatının 10 yarışını Bursa'da koşması ikinci kez dördüncü durumda koşuyu bitirmesi başka iyi derecesi olması aksesuar değişikliğine gidilmesi olurken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

 

20 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 10.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (8) KIZIM AYSIMA, son 200 den sonra barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile son 50'de liderliği alan safkan, 1.35.85'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine günün sürprizini kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (9) YEŞİLKALE, son 100 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu béşinci bitiren safkan, 1., 2., 3.ve 4. olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.