İNEBOLU günün en güvenilir ismi "İSTANBUL"

1.Koşu: 2-6

2.Koşu: 1

3.Koşu: 2-1-4-3-6

4.Koşu: Kocaeli'deki son yarışını ölçü almadığım ve idmanlarında göz dolduran (3) GRACİAS SİNYOR, bu kez daha farklı koşacak olup Vedat Abiş'le favorimdir. Kısa bir ara verip yakın ara üçüncü kaldığı yarıştan daha iyi duruma geldiğini idmanlarında gösteren (7) SWORD MASTER ve bir üst gruptaki son üçüncülüğüyle dikkatli bakışları üzerine çeken usta ellerdeki (1) BIG PRIZE favorimin en sert rakipleri olup dört ay aranın ardından gördüğü yarış sonrasında düzenli hazırlığında toparlandığını belli eden grubun kalite ismi (4) JACK SPARROW ihmal edilmemelidir.

5.Koşu: Bu pist-mesafedeki son yarışında 1.30.64 ile etkili bir üçüncülük yaparken o startında dilbağı takısı çıkartılan (8) GÖKDOĞAN'a ilk çarpıyı atıyorum. İstikrarlı ve başarılı koşularıyla göz dolduran (5) UYGURUNOĞLU ile son üç yarışında fotoyu önde geçemese de koşularını beğendiğim hafif kilolu (12) EFSANECAN favorimin rakipleridirler. Olumlu geçen tedavisinin ardından bir yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (13) DARK PLANET'den bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Bir yarış görüp nefes açan (4) KING OF THE SOUTH'a bir çarpı atılmalı. (7) GOOD CHILD şanslı bir başka isim olup kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden (6) FİÇİÇİÇU sağlam kuponlarda bulunulmalıdır.

6.Koşu: Bir kez start alıp 1300 sentetikte startta 1.5 boy kalmasına rağmen sonlarda usta atlar gibi sprint atıp üçüncü olurken hayli dikkat çeken edindiği yarış tecrübesiyle (3) ALAŞİN ve dikkat çeken son iki yarışı ile bu aralar formunda önemli gelişmeler olduğunu belli eden (4) BİNT EL RİH arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine Kocaeli'den hazırlanıp gelen (9) LÜSİYEN'in de katılmasını bekliyorum.

7.Koşu: Bu pist ve mesafenin başarılı ismi olan güzel hazırlığa da sahip (1) SOUND OF HEART son yarışını tekrarlaması halinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir, favorimdir. İstikrarlı bir form grafiği çizip son koşularında başarılı bir performans sergileyen tırnağının ucundaki (2) LITTLE FRANKEL ve sentetik pistteki ilk yarışını beğendiğim artan form durumuna sahip (6) JAKOBOY favorimin en sert rakipleri olup son beş yarışında burada ve Ankara'da çim-kum ayırmaksızın başarılı koşan (4) GONZALO ihmal edilmemeli.

8.Koşu: Grubun en formda ismi olup son koşusunu 1400 sentetikte 1.33.27 ile kazanmayı başaran ve düzenli hazırlığında fit durumda olduğunu belli eden (2) İNEBOLU biraz ağır sikletine rağmen müsait grupta bankomdur.

9.Koşu: Son yarışlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (6) DERYAKIZI ile (5) CANBEYLİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda az hata yapan safkan Maiden'dan çıkar, ayrımsız yazılmalılar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-7-1-4

2.Ayak: 8-5-12-13-4-7-6

3.Ayak: 3-4-9

4.Ayak: 1-2-6-4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 6-5

Formda safkan ABJARINOĞLU'nun yine kazanmasını bekliyorum "ŞANLIURFA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-1-2-7-5-6

2.Ayak: 2-1

3.Ayak: 7-10-1-3-4

4.Ayak: 3

5.Ayak: 5-6-1

6.Ayak: 8-5-11-7-9-10