AKŞAMMELTEMİ ve İNEBOLU kazanmaya en yakın isimler "İSTANBUL"

1.Koşu: 6-2-9-11

2.Koşu: 1

3.Koşu: 2-3-6

4.Koşu: Kısa bir aranın ardından başarılı bir yarış koştuktan sonra idman pistinde adeta farklılaştığını belli eden piste yatkın (7) SWORD MASTER geliştirdiği formu ve kondisyonu ile favorimdir. Kocaeli'deki son yarışını kesinlikle ölçü almadığım hazırlığı güzel (3) GRACİAS SİNYOR favorimin en yakın rakibi olup kilosu biraz ağır olmasına rağmen bir üst gruptaki son üçüncülüğü dikkat çekici (1) BIG PRIZE ihmal edilmemeli.

5.Koşu: Dilbağı takısı çıkartılıp mücadele verdiği bu pist-mesafedeki son yarışında 1.30.64 ile dikkat çeken bir üçüncülük yapan (8) GÖKDOĞAN her geçen gün gelişen formu ile favorim. Son haftalarda artan bir form durumuna sahip bulunup başarılı yarışlar koşmaya başlayan (12) EFSANE CAN müsait kilosu ile ikinci şanslı atım. Grubun istikrarlı koşan ve formda ismi olan (5) UYGURUN OĞLU sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakiplerine hakim olabilir. Kazandığı yarıştaki güzel formunu koruyan ve bu koşuyu tercihleyen (6) FİÇİÇİCU diğer şans verdiğim isim olup (7) GOOD CHILD ve eküri koşma avantajı bulunan (10) DARK LORD kuponlarda bulunulmalılar.

6.Koşu: 3 Yaşlı Arap safkanlarının Maiden'dan çıkabilmek için mücadele vereceği 1500 sentetik pistteki bu koşuda ilk şansı; başarılı bir yarış koştuktan sonra idman pistinde daha iyi duruma gelmiş görülen (3) ALAŞİN'e veriyorum. Son iki koşusu ışıklı olan artan formuyla (4) BİNT EL RİH ve her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan (6) CENNET BAHÇESİ favorimin rakipleridirler. Zaman zaman bu tip rakipleri yanında etkili yarışlarını izleyebildiğimiz (5) CABİRE HANIM'a bir çarpı atılmalı. Son üç koşusunda tabelada kendisine yer bulurken verdiği mücadelesini beğendiğim (7) DEFNE HATUN diğer şans verdiğim isim. Kocaeli'den hazırlanıp M.Kayı'nın bindiği (9) LÜSİYEN, yarış koştukça daha iyi duruma gelen (1) AK KIZIM, son koşusunda tabela dışı kalsa da pist görünümü iyi A.Çelik'li (10) METAFOR ve müsait kilosuyla (8) ELİZA daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

7.Koşu: Kapalı gözlük takısı denendiği bir üst gruptaki son üçüncülüğünde dikkatimi çeken (4) GONZALO bugün şeytanın bacağını kırıp fotoyu önde geçebilir, favorimdir. Sürekli formunun üzerine koyan ciddi hazırlığa sahip (6) JAKOBOY ve kolay kolay tabeladan düşmeyen (5) ALWAYS MY WAY favorimin en sert rakipleridirler. Gördüğü her yarışı sonrası sezon başındaki formuna kavuşan (1) SOUND OF HEART ideal pist-mesafesinde şanslı bir başka isimdir. Grubun istikrarlı koşan safkanı güzel formuyla (2) LITTLE FRANKEL kuponlara yazılmalı.

8.Koşu: Sentetik pistte başarılı bir performansa sahip bulunan ve idman pistinde kusursuz görünüm sergileyen (2) İNEBOLU ağır kilosuna rağmen müsait grupta benim banko atımdır.

9.Koşu: Kapalı gözlük çıkartıldığı geçen haftaki yarışında 1300 sentetikte başarılı bir ikincilik yapan (5) CANBEYLİ artan formu ve uyumlu aprantisi G.Kayıp ile favorimdir. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan (6) DERYAKIZI favorimin en ciddi rakibi olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-1

2.Ayak: 8-12-5-6-7-10

3.Ayak: 3-4-6-5-7-9-1-10-8

4.Ayak: 4-6-5-1-2

5.Ayak: 2

6.Ayak: 5-6

PRINCESS ALLIANOI'nun kazanmasını bekliyorum "ŞANLIURFA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1

2.Ayak: 2-1

3.Ayak: 7-4-3-9-2

4.Ayak: 3-2-1

5.Ayak: 5-6-4-1-2

6.Ayak: 10-9-8-5-11-6-13