04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (9) STARKARINCA, son virajı binicisinin teşvikleri ile dördüncü durumda dönen safkan, önünde safkanların olması bu safkanların dışına çıkması zaman kaybetmesine rağmen son 200'den sonra müthiş sprinti ile son 50'de içindeki KIZIL DORU'dan liderliği alarak 1.23.71'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800.0.55.56 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan CENNET BAHÇESİ’nin 1.24.52’lik ve KIZÇEM İPEK'in 1.24.85’lik derecelerinden daha iyi bir dere yapan STARKARINCA, günü Kraliçesi oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta bile yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.

04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; koşuyu HAREM AĞASI 1.37.23’lük derecesi ve 2.5 boy farkla kazanırken, 2., 3., 4., 5.ve 6.lık mücadelesinde MAHİRİNİ koşuyu 1 boy startan geç çıkarak dördüncü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (7) BUZ PINARI, 2., 3., 4., 5. ve 6.lık mücadelesinde yakın aralarla koşuyu altıncı bitirip fotoya en canlı giren safkan olması ile 9 yarış sonrası altıncı olmasına rağmen daha sağlıklı ve başarılı koşması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Kv-6 yarışta; APPRECIATE PROTEO, binicisi M.Çicek ile koşuyu forse etmesi son vırajı 4 boy önde dönen safkan, binicisi arka grubu dönüp bakması KAZE NI KATSU binicisi acele etmeyip rakibi durumda dönmesi son 300'den sonra KAZE NI KATSU yapmış olduğu güzel sprinti ile son 100'de sağ taraftan binicisi B.Akçay tek kırbaç vurması ile birlikte safkan vites değiştirerek yarım boy fark, 1.27.09’luk derecesi ilk kez KV -6 ile koşup kazanarak 5/3 yapan safkan ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (4) KIZÇEM İPEK, son virajı dokuzuncu durumda orta kulvardan dönen safkan, son 300'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 100'de liderliği alarak kalan metrelerde de farkı 5 boya çıkartarak 1.24.85’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1800 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (9) ARDAHAN FIRTINASI, son virajı el oynatmadan ikincı durumda dönen, barıyer dibi açılması ile birlikte bir anda iki uyarı kırbacı ile liderliği alan safkan, son 200’de pisttinde ortasından 4 boy önde olmasına rağmen içinden gelen CHUMLEE'yi geç fark ederek boyun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında fazla acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (2) HEDEFİM, 1 boy starta kalan safkan binicisi ile bugün iyi bir uyum sağlayamayıp teşvikleri geç canlı teşvikleri başlayarak iki atın kulvarında kalması üçüncülük ile yetindi. Bu koşusunda HEDEFİM’in derecesi ve sıralamasını unutun koşacağı bir sonraki ilk yarışında bu tip grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

04 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (4) BİTİRİM PRENSES, son 200’den sonra CENNET BAHÇESİ ve KATRE TANESİ birbirlerini sürükleyerek boşlukta fazla zorlanmadan koşuyu 1.24.99'luk derecesi ile üçüncü bitiren safkan, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda sentetik pistte 4 yarış koşan, iki kez sekizinci iki kez de onuncu oldu. İlk kez kaba kumda Bursa’da koşup üçüncü olurken, koşacağı bir sonraki Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.