05 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Satış-2 Koşu’da; AGF'de % 8 (3) at olan VENİCE isimli at koşuyu tamamlayamamıştır. Koşu sonrası at saha Veteriner hekimi tarafından muayene edilmiş ve ağız ve burunda kanama tespit edilmiştir. İlk yarışında bu koşusundaki koşusunu unutun daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

05 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden Koşu’da; (8) ZEYTİN TAY, start ile birlikte koşunun liderliğini alan safkan yarışın her yerinde rakiplerine hakim olup son 300'den sonra teşviklere başlayarak son 20 metrede enseye basarak 5.5 boy fark, 1.40.83'lük derecesi binicisi E.D.Ökten ile bütünleşerek koşuyu kazanırken, son 800: 1.00.04 oldu. Antalya da ilk yarışında sentetik pistte 7 bitirirken, ikinci kum pistte 5 inci olan ZEYTİN TAY, hayatında 5 koşusunda SK aksesuar ilavesi yapılarak koşuyu güzel bir derece ile kazandı. İlk yarışında bir üst grupta da kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

05 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 Koşu’da; (4) RUSHMORE, yarışın her metresinde rakiplerine hakim olup binicisi Ayhan Kurşun safkan sabah galobu yapar gibi 1.12.53’lük derecesi ile kazanırken, son 800: 46.40 oldu. Sınır gücü 1.12.00’ın altında olup koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülerek üst üste Antalya sentetik pistte kazanması KV koşularında deklare olsada kazanabilir, notlarınızı alınız. (6) MADCAP, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

05 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-3 Koşu’da; (2) FAITHFUL SPIRIT, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu ikinci bitiren safkan, fotoya kazanan safkandan daha canlı girdi. 21 günde Antalya Hipodromu'nda dördüncü yarışını koşan safkan, dinlenme yapması halinde koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

05 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Gr-3 Koşu’da; (4) ZALABEY, 2 boy starta kalan safkan koşuyu ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınızı alınız. (6) RAKS STAR, son 150 de safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu dördüncü bitiren safkan, fotoya 1., 2. ve 3. olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

05 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1700 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-17 Koşu’da; (3) CANSEKLAVI, son metrelerde dışından gelen MELTEMKIZ’e liderliği baş farkıyla vererek 1.54.44’lük derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (6) iki safkanın dışından kuvvetli gelen GELİBOLU RÜZGARI baş yarım boy fark ile koşuyu 1.54 .52 bitirirken birinci ikinci olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız