07 Aralık Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 Koşu’da; (3) BIRDWOOD, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan, son 200’den sonra dışından KING IRANSIDE ve onun dışından gelen NOEL DAY ile başa baş birincilik mücadelesinde baş farkıyla koşuyu Özcan Yıldırım ile bütünleşerek 1.42.84'lük derece yaparak kazanırken, son 800: 53.44 oldu. Hayatında 5 kez start alan BIRDWOOD iki kez kazandı. Çim pistte 1 kez koştu ve kazanamadı. Kum pistte 4 kez koştu ve 2 kez kazandı. Tüm yarışlarını İzmir pistinde koştu. BIRDWOOD, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görüldü. (1) NOEL DAY, 4 boy start makinesinde teredütlü çıkış yapan safkan, koşu içinde 5 at olmasına rağmen doldurarak gruba girme mücadelesinde bir atın dışından koşuya takip etti. Keskin virajı iki atın dışından döndü. Başa baş mücadelesinde yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirdi. NEOL DAY'in ilk yarışında bu koşusunu unutun kazanabilecek güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

07 Aralık Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-22 Koşu’da; (5) BAŞPARMAK, son virajı beşinci durumda dönen safkan, barıyer dibi  avantajını kullanarak binicisi Gökhan Gökçe ile bariyer dibine girdi. Son 400'de dışından bir anda gelen TABİP'ten etkilenip BAŞPARMAK binicisi safkanı dışına almak istemesi ile atı alan Üsküdar'ı geçmiş olup ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız

07 Aralık Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-6 Koşu’da; (4) VAİZ, son viraj dönüldükten sonra dış kulvara açılan safkan, son 100'den sonra nefeslerin tutulduğu koşuda yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.