12 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (2) COUNTACH, start ile birlikte koşunun liderliğini alan safkan, sabah galobu yapar gibi 9 boy fark ve 1.27.86’lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.50.80 oldu. Hayatında 4 kez start alan safkan, Adana pisttinde iki kez çim pistte 1. ve 2. oldu. Antalya Hipodromu’ndaki ilk yarışında sentetik pistte üçünçü olurken bu ikinci koşusunda kum pistte 7 gün sonra start alarak çok farklı koşması ile bir anda umut saçan COUNTACH kalite bir safkan olup koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

12 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (3) KIZILGEZEGEN, son 200’de trafik sorunu yaşamasına rağmen koşuyu dördüncü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

12 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (3) DANGER ZONE, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan beyaz bayrak ayna yaparak dördüncü koşusunda maiden çıkan safkan, 1.32.81’lik derecesi ile bir sonraki yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

12 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Gr-3 yarışta; (6) BOĞAZ ÇOCUĞU, 36. yarışında İlk kez Antalya sentetik pistte start alan safkan koşuya üçünçü bitirirken, 10 metre daha olsa o gelişi ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

12 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu'nda 2200 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (3) SONEMİR, 2.33.65'lik derecesi ile dış kulvardan birincilik mücadelesinde KIRIM RÜZGARI ve DELİ YILDIRIM birbirini sürüklemesinden etkilenerek koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.