ANNA KARENINA Formunu Korumasıyla Çok Şanslı "ADANA"

1.Ayak: 1900 kum pistte kazandığı yarışından sonraki koşusunu üçüncü bitiren (7) GUPSEZEN uygun kilosuyla yine önde gelen isimdir. Kocaeli'deki son yarışı ölçü olmayan (4) SAKLIKIZ rakip görünürken, uzun mesafedeki son koşusunu beyaz beyrak ayna yaparak kolay kazanan (3) AYDURU yine aynı taktik anlayışıyla rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

2.Ayak: Maiden koşuda; her yarışı bir öncekinden daha etkili olan (8) KOSMODEMYANSKAYA birincilikle tanışmasını beklediğim isimdir. Şanlıurfa'daki son koşusunu beşinci bitiren (9) MATRALAR DİYARI'nın gücü bu gruba yetecek olup, tabelada yer bulduğu son yarışları ışıklı (4)NONOSERHAS mutlaka değerlendirilmelidir. İki yarış koşarak kondisyonunu sürekli geliştiren (10) MUKTADİR ile bu yarışında farklı sonuç elde etmesini beklediğim (7) KIZIM ALİSYA şanslarını yüksek bulduğum diğer taylar.

3.Ayak: Etkili yarışları sonrası uzun mesafede tabela dışı kaldığı son koşusunda tam olarak bekleneni veremeyen (2) MİRİALEM jokey yamaklarının at bineceği bu yarışta başta değerlendirilmelidir. (6) HÜKÜMHAN dikkat çeken koşuları sonrası iyi hazırlanması ile rakip görünürken, uzun mesafedeki dördüncülüğü ardından gelişme kaydeden (7) NAKKAŞTEPE'yi mutlaka yazmanızı öneririm. (8) TUĞBATAY 1400 kumdaki son yarışını kazanarak gücüne ulaştığını gösterirken yine fotoyu önde geçebilecek güçte olan kısrak işaretlenmelidir.

4.Ayak: Gr-3 yarış günün en zevkli geçmesini beklediğim bir koşu olup; bekleneni veremediği yarışından sonra iyi hazırlanan ayağına çabuk (6) PEKALP'e jokeyi A.Sözen ile ilk şansı tanıyorum. (7) TUNÇDAĞ 1400 kumdaki son koşusunu 1.36.86 ile kazanarak formunu sürdürürken, (11) HALİM AĞA Kocaeli ve Bursa'da üst üste Kv-7 kazanarak formunu sürdürmesiyle birinciliklerine devam edebilir. Yakın ara ikinci tamamladığı yarışından sonra iyi hazırlıklar yapan (12) PİŞMAN AĞA ile üst üste kazanıp son koşusundan dördüncülükle ayrılan (4)GÖLALAN güvendiğim diğer isimdir.

5.Ayak: 2000 metredeki son son kum pist yarışında ikinci olan (5) DREAM OF HONOUR rakipilerine göre biraz da kilosunun uygun olmasıyla kazanacak güçtedir. Son iki koşusunda bekleneni verememiş olsa da idman görünümü ilgi çekici olmasıyla (3) RİNTİNTİN bu kez farklı sonuç almasını beklediğim isim olup, uzun mesafelere yatkın olan ve jokeyi V.Abiş ile start alacak safkan (5) ARSİYAN'a bu grupta güveniyorum. Eküri koşma avantajının yanısıra uzun mesafedeki son ikinciliği gayet başarılı Uzun mesafelere yatkın olan ve jokeyi V.Abiş ile start alacak safkan (5) ARSİYAN'a bu grupta ilk şansı veriyorum (2) BLUE INFERNO ıskalanmamalı.

6.Ayak: Bu tip gruptaki son 1400 kum pist yarışını kazanırken 1.27.27 derece elde ederek formuna ulaştığını gördüğüm (10) ANNA KARENINA koruduğu formuyla yine rakiplerinden bir adım önde olup, tek yazılmasını uygun karşılıyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.4.3

2.Ayak: 8.9.4.10.7

3.Ayak: 2.6.7.8

4.Ayak: 6.7.11.12.4

5.Ayak: 5.3.4.2

6.Ayak: 10

FLYING MAN ve CHARLATAN Güvendiğim İsimler "ANTALYA"

1.Koşu: 6.2.1

2.Koşu: 3.1

3.Koşu: 2

4.Koşu: Altılının ilk ayağı zor bir yarışla başlayacak olup; uzun mesafedeki son koşusunu kazanan (6) BEROŞ yine ilk şans tanıdığım isimdir. 84 gün aradan sonra pistlere kazanarak dönen (4) ELDORET rakip görünürken, starttan geç çıkma problemi giderilince son yarışını 63 kilo ile kazanan (1) FOREVER JUSTEN birincilik mücadelesini vermesini beklediğim diğer isimdir. (9) FAITHFUL SPIRIT son haftalarda iyi bir tutarak uygun kilosuyla güven verirken, (2) MUHAREBE ekürisiyle birlikte bu ayağın olmazsa olmazıdır. (12) OKÇUBEY her geçen gün daha iyiye giderken, son yarışında dikkatimi çeken hafif kilolu (13) HEART OF MINE devreye girecek güçtedir. (5) DOĞUBAYAZIT ise önde boş kalması durumunda bu ayağın sürprizini gerçekleştirebilir.

5.Koşu: Sentetik pistte farklı koşmasını beklediğim (1) GÖL LALEM önde gelen isimdir. Bursa çiminde Maiden kazanıp ardından dördüncü olan (4) DENİZCANLI rakip görünürken, bu aralar gelişme gösteren (10) ASİLELİF'i mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. Kocaeli kumundaki son yarışını dördüncü bitirerek kendisini geliştiren (2) PONÇİKTAY güven verirken, ayağına çabuk bir isim olan (3) DEMİR HAZALIM'ı mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. (5)İLLEDESEN İstanbul sentetik pistinde Maiden kazanıp ardından tabela dışı kalsa da güvendiğim diğer safkan olup, (8) YAŞARSERAP ile (6) KIRHATUN daha sonra değerlendirilmeye alınmalılar.

6.Koşu: Antalya pistine uyum sağlayarak son yarışlarında başarılı ve istikrarlı koşan (2) DELİ YILDIRIM'ı ilk planda öneriyorum. Mükemmel bir form yakalayıp son dört yarışından birincilikle ayrılan (3) KIRIM RÜZGARI serisini bu yarışıyla da sürdürmeye çalışacaktır. Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajın yanısıra çıkış içerisindeki (7) ERTEGİ ve son üçüncülüğü ışıkılı olan (10) YALGINAY bu ayağın dikkate alınması gereken diğer isimleridir.

7.Koşu: Tabeladan düşmediği yarışlarından sonra kazanacak grubu bulan (3) FLYING MAN ilgi çeken idman görünümüyle programdaki birinci tekimdir.

8.Koşu: İzmir'den geldikten sonraki koşusunu tabela dışında bitiren (4) İSTANBUL MUHAFIZI'ndan bu kez farklı bir performans bekliyorum. (6) DEMİRER etkili formunu sürekli üst seviyeye çıkarmasıyla bu kez kazanabilecek güçte görünürken, yakın ara beşinci bitirdiği son yarışına göre (9)GÜRBOĞA'dan sürpriz gelebilir. Üst üste ikincilikleriyle ne kadar iyi durumda olduğunu gözler önüne seren (2) CANSEKLAVİ ile sentetik piste yatkın bir isim olan (3) TURBODİZEL değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimler.

9.Koşu: Son düzlükte aldığı liderlikle son ana kadar üstün götürdüğü yarıştan yakın ara üçüncü ayrıldığı koşusu sonrası gücüne ulaşan (8) CHARLATAN programdaki ikinci tekimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

 

1.Ayak: 6.4.1.9.2.12.13.5

2.Ayak: 1.4.10.2.3.5.8.6

3.Ayak: 2.3.7.10

4.Ayak: 3

5.Ayak: 4.6.9.2.3

6.Ayak: 8

ALGANHAN Yine Kazanacak Güçte “DİYARBAKIR”

1.Ayak: 7

2.Ayak: 6.2.3.7.1

3.Ayak: 5.4

4.Ayak: 1.3.5.6.4

5.Ayak: 2.3

6.Ayak: 8.3.1.2.6