17 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; start ile birlikte koşunun liderliğini HANSOY aldı. Son viraj dönüldükten sonra bariyer dibine yaslanarak gitmek istedi. Binicisi Ahmet Çelik atı düzeltmekle uğraşmasından dolayı zaman kaybetmesine rağmen 13 boy farkla koşuyu 2.21.10’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan SERT YILDIRIM'ın 2.22.55’lik derecesinden daha iyi bir derece yaptı. HANSOY, koşacağı bir sonraki ilk yarışında bariyer dibine yaslanma huyunu çözülmesi durumda bir üst grupta bile kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

17 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5/D/Y-1 yarışta; son 300'den sonra içte HOPA ŞAHI ve dışında TUMBUL ÇİÇEĞİ arasında başa baş nefesleri kesen mücadelesinde fotoya iki safkanda başa baş girerek burun farkıyla HOPA ŞAHI koşuyu kazanma başarısı gösterirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

17 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (6) CHRINGOMA, sorunları giderildikten 6 ay sonra start alıp nefes açan, bu ikinci yarışında 3 boy starta kalarak boşlukta koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

17 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan KV-7 yarışta; GHOST CAT ve NARTIN KILICI start ile birlikte koşunun liderliğini almak için yüksek tempoda giden koşuda son 700'de NARTIN KILICI sakatlandı ve binicisi S.Boyraz atını durdurdu. Saha Veteriner Hekimleri yapılan muayenesinde ön sağ ayakta topallık tespit edilmesi nedeniyle detaylı tetkik için At Hastanesine sevk edilmiştir.

17 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (7) BLACK DEVRAN, bariyer dibinden güzel sprinti ile ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde boyun farkıyla koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

17 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (1) ÖZERDEM, orta kulvardan son 200’de dördüncü durumda olan safkan, yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.