KOSMODEMSYANKAYA'nın bu kez Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ADANA"

1.Ayak: Sert rakiplerle mücadele verip tabela dışı kaldığı son yarışı formunun ölçüsü olmayan bu kez müsait grupta start alacak olan A.Çelik'in bindiği (4) KALBİMDESİN ve bu pist-mesafede üst üste kazanan, son koşusunda Gr-3'de tabela dışı kalsa da idman pisti görünümü iyi olan (7) TORUN CALAS arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine güzel bir form tutup son iki koşusunu da kazanmayı başaran Vedat Abiş'in bindiği (3) IRMAK SU'nun da katılmasını bekliyorum.

2.Ayak: Bu pist-mesafedeki son iki startında iyi gruplarda tabelada kendisine yer bulurken dikkatimi çeken ve idman pistinde form durumu beğenilen (7) GHOST CAT ilk planda şans verdiğim isimdir. Son koşusunu 2200'de önde istediği tempoyu bularak 2,24,42 ile kazanmayı başaran yakaladığı güzel form durumuyla (9) FALCON OF MUTAFLAR ve istikrarlı bir form grafiği çizip son koşularında başarılı bir performans sergileyen (4) SHARP GLASS favorimin en yakın rakipleri olup üst üste ikinciliklerinin ardından bu koşusuna iyi hazırlanan (3) JONAX HEX'in de katılmasını bekliyorum.

3.Ayak: Bu tip kısa mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olup üst gruptaki son koşusunu ölçü almadığım (6) SPAS idman pistindeki iyi görünümünü yarışına taşıyabilmesi halinde bu rakiplerini geride bırakabilir, favorimdir. Geçen hafta koşup kazanma başarısını gösterirken formunu bulduğunu belli eden (5) LAST TULIP favorimin en sert rakibidir. Kısa bir arası olmasına rağmen sert gruplarda bile başarılı koşuları bulunan sıkı hazırlığa sahip (4) FİLYOS ihmal edilmemeli. Önde istediği tempoyu bulabilmesi halinde formda safkan (2) ÇİLKELEŞ çıktığı gibi bitirebilir.

4.Ayak: Hayatının ilk yarışını sulu kum pistte 1400'de 1,30,30 ile gösterişli bir şekilde kazanma başarısını gösterirken ilerisi için ümit vaadeden ve idman pistinde de beğenilen (4) POINT OF INFINITY ilk şans verdiğim isim. Bu pistte koştuğu üç yarışından da galibiyetle ayrılmayı başaran (3) PEKERİM koruduğu formuyla birinciliklerine bir yenisini daha ekleyebilir. Son üç koşusunu beğendiğim (5) SEHERİN YELİ bu aralar çıkış içerisinde. Müs.Çelik'le bir çarpı atılmalı. Ankara'da üst üste kazandıktan sonra bir süre ara verse de ilgilileri tarafından bu koşusuna iyi hazırlanan (1) HET SCHIP sevdiği mesafede diğer şanslı atım olup Ankara'da 1300'de kazanıp burada 1400'de ikincilik yapan koruduğu formuyla (2) MAHALL kuponlarda bulunulmalı.

5.Ayak: Ankara'da ve Adana kumunda bu mesafede ikincilikler yapan, son koşusunda da 1300'de son 50'ye kadar önde forse ettiği yarışı yine ikinci bitiren grubun en formda ismi (5) KOSMODEMYANSKAYA'nın bugün şeytanın bacağını kırıp Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Bankomdur.

6.Ayak: Güzel bir form yakalayıp Antalya'daki son koşusunu 1400'de Kv-7'de önde istediği tempoyu bularak çıktığı gibi kazanırken Adana'ya formda dönen (4) KILIÇ İBO ve son iki koşusunu burada 1400-2200'de kazanmayı başaran Adana kum pistini çok seven (2) YÜCEL arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup bu iki safkan ayırt edilmeden birlikte yazılmalı.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-7-3

2.Ayak: 7-9-4-3

3.Ayak: 6-5-4-2

4.Ayak: 4-3-5-1-2

5.Ayak: 5

6.Ayak: 4-2

Formda safkan OTTOWA bir kez daha kazanmaya çok yakın "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-7-2

2.Ayak: 2-1-8-4

3.Ayak: 1-3-4

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2-6-1-4

6.Ayak: 4-6-7-2-1-8