30 Aralık Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Satış-2 yarışta; (3) ALAGİDİN, bekleme yarışı yapan safkan, son 200’den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 1.31.52'lik derecesi ile ikinci bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile mesafe ayırt etmeden koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

30 Aralık Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (3) BYE BYE LULLABY, son 300'de safkanların dışından 8.durumda olan safkan, kazanabilecek gibi gelmesine rağmen koşuyu üçünçü bitirirken fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

30 Aralık Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (5) MERCHANDISER, koşuyu 5 boy fark ve 1.28.44’lük derecesi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken, Adana pisttinde son katıldığı koşuda beşinci oldu. Kısa bir süre geri alınıp 35 gün sonra 9'uncu koşusunda ilk kez Hişman Çizik'in safkana binip kazanma başarısı gösterdi. MERCHANDISER, hayatında 9 kez start alıp 2 kez kazandı. Çim pistte 3 kez koştu ve 1 kez kazandı. Kum pistte 6 kez koştu ve 1 kez kazandı. Sentetik pistte hiç koşmadı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta bile kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

30 Aralık Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (7) DURDUR BENİ, son 200’de boşlukta koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya ikinci olan safkandan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız

30 Aralık Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (6) SPEEDY EDA, son 50 metrede öndeki rakibi ile 3 boy fark olmasına rağmen yaptığı müthış sprinti ile farkı başa düşürüp bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanacaktı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

30 Aralık Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (9) LAL HANIM, son 200 den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, fotoya üçünçü giren safkandan daha canlı girdi. son 8 yarışında beşinci bile olamayan LAL HANIM, bundan sonra üstüne koyarak gidecek olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.