05 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (6) EMİN BABA, startta 2,5 boy kalmasına rağmen koşuyu ikinci bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

05 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (2) ÇAĞDAŞ ALAÇAT, koşuyu karşı düzlükte ikinci durumda takip eden safkan, son 250'de koşunun liderliğini alıp 2.5 boy fark ve 2.26.26'lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 59.24 oldu. "Gözlük Koruyucu” aksesuarı bu yarışında çıkarması kazanmasına katkı yaptı. ÇAĞDAŞ ALAÇAT, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir, notlarınıza alınız.

05 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400  metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (4) BONİTA MIA, ilk 100 metrede koşunun lıderliğini alan safkan, son virajı 3 boy önde dönüp son 200'de binicisi sağ taraftan sert kırbaç vurması safkan bir anda barıyer dibine gitmek isteyerek zaman ve aksiyon kaybetmesine rağmen 3 boy fark ve 1.30.67 derecesi ile kazanma başarısı gösterirken kazandı. İlk yarışında yine kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

05 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) TOZ YUTMAZ, fotoda KIZKARDEŞİM'i dışından avlıyarak kazandı. Bursa kum ve çim pistte dört koşu koşması bir kez beşinci olması İzmir pistinde ilk yarışında kazanması ile koşacağı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız