BOMBACAN'ın Bu Grubu Geçmesini Bekliyorum "İZMİR"

1.Ayak: 1600 kum pistte kazandıktan sonraki uzun mesafeli yarışında altıncı olan (3) POKER FACE'i kendisini tanıyan jokeyi M.Çiçek ile en şanslı isim olarak görüyor, 1200 kum pistteki son koşusunu 1.14.74 ile fazla zorlanmadan kazanan süratli (7) MICHEAL'ı yakın rakip tavsiye ediyorum. Bu iki safkanın birlikte yazılması bence yeterli olacaktır.

2.Ayak: Güç ve kalitesi bu gruptan yüksek olan (3) BOMBACAN en son 62 kilo ile Bursa'da uzun mesafede ikincilik elde ederken jokeyi K.Tokaçoğlu ile kazanmasını bekliyorum.

3.Ayak: Antalya 1400 kum pistindeki son koşusunu kazanırken güçlü rakibi Kapriz'in birincilik serisini bozan (3) TAÇSIZ KRAL yine jokeyi A.Çelik ile start alacak olup ilk şansa sahiptir. Son yarışlarındaki performansı ilgi çekici olan formda kısrak (6) SİNOPLU MERVE en ciddi rakip görünürken, tam olarak beklenen yarışlarını yapamasa da mesafeyi seven (4) TUNCER'i mutlaka yazmanızı öneririm. Yarışları üst üste gelecek olmasına rağmen (5)UZUN MEHMET bu ayağı sağlam tutmak isteyenlere tavsiyemdir.

4.Ayak: Denk güçteki 4 yaşlı Arap safkanlarının mücadelesinde; en son İstanbul sentetik pistinde üçüncülük elde eden (4) BAY TAYLAN mesafeyi de sevmesiyle başta değerlendirilmelidir. Kocaeli'deki ikinciliği sonrası iyi hazırlanan (1) AYDINEFESİ ile yakaladığı etkili formuyla bu grupta da iyi netice almasını beklediğim (2) BABA TAMER rakipleridir. 1400 kum pistteki son Gr-3 koşusunu üçüncü bitiren (5) KOZMOS ile sonlardaki sprintine güvendiğim (3) BALKI TAY sırasıyla değerlendirilmesi gereken diğer isimler.

5.Ayak: Maiden koşuda; tabelada yer bulduğu yarışından sonra gelişme gösteren (2) KIRŞAHİN ilk şans tanıdığım isimdir. Her yarışı bir öncekinden daha iyi olmasıyla (3) RAŞİT AĞBİ ve yarış yaşamına dördüncü olarak başlayıp istirahat ettirildikten sonra toparlanan (1) ATEŞANI rakipleridir. (5) BAŞ PERİ üst üste ikinci tamamladığı son yarışlarında gayet iyi durumda olduğunu gösterirken, üst gruptaki son beşinciliği ışıklı (6) ALTINZADE bu ayakta dikkate alınması gereken diğer isimdir.

6.Ayak: 1600 kum pistteki son koşusunu üçüncü bitirerek formunu sürekli geliştiren (5) MY GIRL LİSA bu kez fotoyu önde geçebilir. 1600 kumda 1.41.73 ile kazanıp ardından altıncı olan (7) FAST DANCING GIRL ciddi rakip gördüğüm isim olup, 1400 kum pistte 1.29.29 ile fotoyu önde geçip ardından 1200 kumda 1.14.14 ile üçüncü olan (3) SMYRNA ROMANCE bu ayağın şanslı diğer ismidir. Aşama içerisinde olduğunu son ikinciliğinde gösteren (9) GOLDEN FAIRY'i de mutlaka değerlendirmenizi öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.7

2.Ayak: 3

3.Ayak: 3.6.4.5

4.Ayak: 4.1.2.5.3

5.Ayak: 2.3.1.5.6

6.Ayak: 5.7.3.9

Formunun Zirvesindeki JAWINGER Birincilik Serisini Sürdürür "ADANA"

1.Ayak: 1200 kum pistteki son yarışını gerilerde takip ederek etkili sprintiyle ikinci bitiren (5) FETHİYELİ'nin bu kez uzayan mesafede birinciliğe uzanmasını bekliyorum. 1300 kumdaki son ikinciliğinde kendini bulmaya başladığını gösteren (2) ÇETİNAY şansı yüksek diğer isim olup, tabelada yer bulduğu koşularında fit durumda gördüğüm (8) TAMERCAN mutlaka yazılmalıdır. (4) EYÜPERHAN grubun formda isimlerinden olmasıyla güven verirken, (1) ADBERİLGEN Şanlıurfa'daki son üçüncülüğünde dikkatimi çekerek ses getirecek güçtedir.

2.Ayak: 1400 kum pistteki son yarışını 1.28.80 ile kazanıp formunu koruyan (2) KIZIM MERCAN yine birinciliğe yakındır. Grubun formda ve tecrübeli diğer kısrağı (1) KARPATYA idmanlarındaki fit görünümü ile ciddi rakiptir. İstikrarlı yarışlarıyla gayet formda olduğunu gördüğüm (3) PERELİNA KIZI'nı da mutlaka yazmanızı tavsiye ederim.

3.Ayak: Mükemmel form yakalayıp üst üste kazanan (3) JAWINGER uyum içerisindeki jokeyi A.Kurşun ile bence birinciliklerine yenisini ekleyecektir, tek yazmanızı öneririm.

4.Ayak: Antalya'daki son uzun mesafeli yarışını önde iyi bir tempo bularak kazanan (7) YENERSULTAN'ın iyi durumu devam etmesi ve yine jokeyi V.Abiş ile önde gelen isimdir. Tabela dışında tamamladığı son Kv-7 koşusu ardından kendini bulan (6) TUMBUL ÇİÇEĞİ rakip görünürken, aralarındaki mücadele bana göre birinciyi belirleyecektir.

5.Ayak: Jokeyi A.Sözen ile uyum içerisinde olan (1) ÇELİKKALKAN uzun mesafelerde iyi koşarak üçüncü tamamladığı yarışından sonra idmanlarında dikkat çekmesiyle birinciliğe yakındır. Daha güçlü rakipler arasındaki son Gr-3 koşusunu fazla ölçü almadığım (5) PEKALP önde kuracağı temposuyla bitirmeye çalışacak olup, 1900 kumda kazandığı son koşusu ile kendini bulduğunu belli eden (6) SIKIDOST yine adından söz ettirecek güçtedir.

6.Ayak: Sürprize açık olan Arap safkanlarının Handikap-13 mücadelesinde; son beşinciliği dikkat çekici olan (7) CANIMINÖZÜ önde gelen isimdir. 1400 kumda Maiden kazandıktan sonraki iyi durumu süren (1) ÇAĞLAR TAY ile dikkat çeken idman görünümüyle başarısız son koşusunu unutturan (2) ESENTEPE BEYİ rakipleridir. 1300 kumda Maiden kazandıktan sonraki formunu koruyan (14) TUMBUL SERHAN güven verirken, (6) LORDUM çıkış içerisinde olmasıyla devreye girebilir. Bu yarışında daha iyi netice almasını beklediğim (3) YAVUZKAN güven verirken, 1300 kumda Maiden kazanan (8) AKMANOĞLU bu grupta da adından söz ettirebilir. (4) BAK HAYATIM ilk kez kum pistte start alacak olsa da gelişme kaydetmesiyle devreye girecek güçtedir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.8.4.1

2.Ayak: 2.1.3

3.Ayak: 3

4.Ayak: 7.6

5.Ayak: 1.5.6

6.Ayak: 7.1.2.14.6.3.8.4