BAY TAYLAN en güvendiğim isim "İZMİR"

1.Ayak: İstikrarlı bir form grafiği çizip bu pist-mesafedeki son yarışında 1.40.85 ile aynada ikinci kalırken sonlarda çok kuvvetli gelen (1) YILDIZ TOZU ve iki koşu önce kazanırken favorimi geçen, geçen haftaki koşusunda sert rakiplerinden etkilenen M.Çiçek'in tercih edip bindiği (3) POKER FACE arasında geçmesini beklediğim rövanş mücadelesine son koşusunu 1200'de Şartlı-5'de starttan çıktığı gibi 1.14.74 ile 5 boy önde kazanma başarısını gösteren form durumu iyi seri safkan (7) MICHEAL'in de katılmasını bekliyorum.

2.Ayak: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarını seven, kısa bir süre istirahat döneminin ardından hedeflediği bu yarışına itina ile hazırlanan (3) BOMBACAN ilerleyen yaşına rağmen bu formu ile favorimdir. Kocaeli'de 2000-1900'deki yarışlarını beğendiğim her geçen gün formunun üzerine koyan A.Çelik'li (5) ILDIRLI ve ağır sikletine rağmen bu pist-mesafedeki son iki yarışında başarılı bir performans sergileyen (1) BABAM BENİM favorimin en yakın rakipleri olup farklı hipodromlardaki son koşuları ışıklı olan bu aralar çıkış içerisindeki (9) SANAY ihmal edilmemeli.

3.Ayak: Ön tarafta istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda farklı koşabilip Antalya Hipodromun'daki son koşusunu 1400'de Kv-8'de 1.37.08 ile kazanmayı başaran (3) TAÇSIZ KRAL devam eden güzel formu ile yine birinciliğe en yakın isim. Bu kez normal kiloyla mücadele edecek olan Bursa'daki idmanlarında beğenilen (4) TUNCER favorimin en sert rakipleridirler. Hafta başı Bursa'da üçüncülüğü dikkat çekici olan ve İzmir kum pistinde başarılı koşuları bulunan (6) SİNOPLU MERVE ihmal edilmemelidir.

4.Ayak: İzmir kum pistini çok seven, İstanbul sentetik pistteki son üçüncülüğü de başarılı ve İstanbul'daki hazırlığında form durumu çok iyi görülen (4) BAY TAYLAN'ın jokeyi A.Çelik ile kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak: Geçen hafta bu pist-mesafede koşup yarışa geç adapte olarak son 50'de dış kulvardan yaptığı diri atağıyla beşinci olurken fotoya canlı girişi ile beğendiğim ve rakiplerine oranla önemli bir kilo avantajı bulunan (6) ALTINZADE gelişen formu ile favorimdir. Kısa mesafedeki son dördüncülüğü ışıklı (2) KIRŞAHİN'e bu yarışında "dilbağı" aksesuarı denenecek olup ikinci atım. Her yarışı bir öncekinden daha dikkat çekici (3) RAŞİT AĞBİ startta fazla oyalanmaması halinde Ö.Yıldırım'la ses getirir. Bu pist-mesafedeki son yarışında düzlüğe 8.durumda çıkmasına rağmen sonlardaki etkili atağıyla yine ikinci kalan (5) BAŞ PERİ uyumlu binicisi M.M.Bilgin'le bugün ikinciliklerini birincilikle süsleyebilir. Sürprizi ise hafta içi İstanbul beşinciliğinde çıkarttığı "dilbağı" bu koşusunda yeniden takılan (4) ZARZOR'dan bekliyorum.

6.Ayak: Son haftalarta artan forma sahip bulunup ikinciliğiyle dikkatimi çeken (9) GOLDEN FAIRY ilk planda şans verdiğim isim. Geçen haftaki yarışında tabela dışı kalsa da bir koşu önce 1600'de kazanırken beğendiğim (7) FAST DANCING GIRL ile son haftalarda artan formu ile arka arkaya başarılı yarışlar sergileyen (3) SMYRNA ROMANCE favorimin öncelikli rakipleri. Son startında 1600'de sonlarda orta kulvardan sprinte başlayan, son 50'de iç kulvara girerek zaman ve aksiyon kaybı yaşamasına rağmen üçüncülüğü dikkat çekici olan (5) MY GİRL LİSA artan form durumu ile ihmal edilmemelidir. Geçen haftaki koşusu bir nevi bu yarışının galobu gibi gelen (8) PAVLİÇENKO diğer şans verdiğim isim olup gücü nispetinde başarılı yarışlar sergileyebilen (2) PRENSES SYMIRNA kuponlara işaretlenmeli.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-3-7

2.Ayak: 3-5-1-9

3.Ayak: 3-4-6

4.Ayak: 4

5.Ayak: 6-2-3-5-4

6.Ayak: 9-7-3-5-8-2

KIZIM MERCAN'dan yine birincilik bekliyorum "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-8-4-2-1

2.Ayak: 2

3.Ayak: 3-2-4

4.Ayak: 7-4

5.Ayak: 1-6-5-3

6.Ayak: 7-6-2-1-3-8