POINT OF INFINITY Yetenekli bir Kısrak "ADANA"

1.Ayak: Önde istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda farklı bir performans sergileyebildiği son koşusunu 2000'deki son yarışını çıktığı gibi 3 boy önde kazanarak bir kez daha belli eden (1) PEKALP koruduğu formuyla yine kazamaya en yakın isim. Grubun formda isimlerinden olup sert gruplarda mücadele verdiği son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen usta ellerdeki (3) ERKŞAN bu kez dişine göre rakiplerini buldu, ikinci atım. Uzun mesafelere yatkın bir isim olup yaklaşık ikii ay ara vermesine rağmen idman pistindeki form durumu beğenilen (6) TAŞTEPE'ye pilotu Müs.Çelik ile bir çarpı atılmalı. Son yarışı formunun ölçüsü olmayan (4) YÜCEL'den bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Ağır sikletine rağmen kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden (2) BÜKEÇ kuponlara işaretlenmeli.

2.Ayak: Koştuğu her yarış sonrası formunu bir adım ileriye taşıyan, 1200'deki son koşusunda son 400'den itibaren bariyer dibinden yaptığı diri atağı ile ikinci olurken uzun mesafelerde umut ışığı saçan (8) AGNODİS'e ilk çarpıyı atıyorum. İstikrarlı bir form grafiği çizip bugün start alacağı binicisi M.Kıyak ile sürekli tabelada dolaşan tırnağının ucundaki (2) ÇELİ BEZA bugün kazanabilir. İlk startında 1400 kumda başarılı bir üçüncülük yapan ve idman pistinde daha iyi duruma gelmiş görülen (4) GARDIROP FUAT'sız bence kupon olmaz. İlk startı ışıklı (6) SATIG edindiği yarış tecrübesiyle ıskalanmamalı. Her geçen gün daha iyi duruma geldiği hazırlığı güzel olan (5) MALKOÇ TAY kuponlarda bulunulmalıdır.

3.Ayak: Hayatının ilk yarışını gösterişli kazandıktan sonra Kv-6'da mücadele ettiği ikinci startında yakın ara üçüncü olurken verdiği mücadelesi bence bu rakipleri için yeterli olan kusursuz hazırlıklarıyla (6) POINT OF INFINITY'nin kazanmasını bekliyor, Müs.Çelik ile günün limanı olarak öneriyorum.

4.Ayak: Son koşularını ve form durumlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (6) PİŞMAN AĞA ve (5) HEDBE arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup ayrım yapamıyorum.

5.Ayak: Kısa mesafelerin başarılı ismi olup tedavi döneminin ardından girdiği Şanlıurfa'daki koşusunu 7.5 boy önde kazanmayı başarıp Adana'ya formda gelen (4) GÜL MATRA seri stili ile ilk atım. Uzun bir aranın ardından geçen hafta üst grupta yarış görüp hem formunu hem de nefesini geliştiren bir kez daha Müs.Çelik'in bindiği (5) ALATA'dan bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Üst gruplarda tabelada yer aldığı son koşularında dikkatimi çeken (1) ANADOLU EDASI'nın formunda gelişmeler var, ihmal edilmemeli. Gücü nispetinde etkili koşular sergileyebilen (2) GETTO bugün özlediği birinciliğe uzanabilir. Kısa bir aranın ardından Urfa'da koşup Gülmatra'nın arkasından ikinciliği kurtardığı koşusu ışıltılı (3) KIMONO kuponlarda bulunulmalı.

6.Ayak: Uzun bir aranın ardından koşup üçüncü olduğu yarış sonrası formunda ilerlemeler kaydedip "Dilbağı" aksesuarı bu koşusunda yeniden takılan (4) LE ROI DANSE ve sürekli formunu geliştiren hazırlığı güzel (8) STASERA arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine geçen haftaki yarışını tekrarlayabilmesi halinnde artan formu ile (6) ŞERDİL'in de katılmasını bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-3-6-4-2

2.Ayak: 8-2-4-6-5

3.Ayak: 6

4.Ayak: 6-5

5.Ayak: 4-5-1-2-6-3

6.Ayak: 4-8-6

OTTOWA ve KAPRİZ zevkli yarış programının tekleri "ANTALYA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-5

2.Ayak: 1-2-6

3.Ayak: 3

4.Ayak: 3-2-5

5.Ayak: 1-10-6-5-7-2-8

6.Ayak: 1-3

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-2-5

2.Ayak: 1-10-6-5-7-2-8

3.Ayak: 1-3

4.Ayak: 2

5.Ayak: 1-5-9

6.Ayak: 3-2-7-5-15-8-4-6