14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) AKBAŞAK OĞLU, son 200'den sonra barİyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile 2., 3.ve 4.lük mücadelesinde yakın aralarla koşuyu 1.41.72’lik derecesi ile dördüncü bitirirken, ikinci ile dördüncü arasında 16 salise olması fotoya ikinci ve üçüncü olan safkanlardan daha canlı giren AKBAŞAK OĞLU, 12. yarışında ilk kez Adana kum pistte start alırken, pisti safkan sevdi. Koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (4) DEMEDİ DEME, son vırajı üçünçü durumda kolay tempoda dönen safkan, son 500’de safkanların dışına çıkarak son 250'de liderliği alıp binicisi Müslüm Çelik tek kırbaç vurmadan son 100’de enseye basarak kalan metrelerde de farkı 6.5 boya çıkartarak 2.05.14’lük derecesi ile kazandı. DEMEDİ DEME’nin sınır gücünün 1 saniye daha olması onu binicisi kullanmaya gerek görmedi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (4) ESENİN OĞLU, son 100'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, 2.ve 3. olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (2) CANYURT, 2.3.4 mücadelesinde yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-14/D yarışta; son 200'de (3) MARIE LU 5 boy önde olmasına rağmen jokeyi Ahmet Çelik ile bütünleşen KIZIM MERCAN müthış sprinti ile fotoda Müslüm Çelik'i avlıyarak koşuyu baş farkıyla kazanma başarısını gösteren safkan, KIZIM MERCAN, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta; (7) EYÜPERHAN, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan, son 100'den sonra dışından gelen KAFKAS PINARI'nın ataklarına safkanın direnerek boyun farkı ve 1.40.27’lik derecesi ile koşuyu kazanırken, son 800: 1.00.00 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan VANGÖLÜ GÜZELİ'nin 1.41.02’lik derecesinden daha iyi olmasını rağmen 11'incı yarışında maiden çıkan EYÜPERHAN, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (8) KAFKAS PINARI, son 200’den sonra yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ve 1.40.31’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan VANGÖLÜ GÜZELİ'nin 1.41.02’lik derecesinden daha iyi bir derece yapması ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

14 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (10) SERT YILDIRIM, son 200'den sonra koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya ikinci olan safkandan canlı girdi. hayatında ilk iki yarışında Adana çim pistte 11 ikinci koşusunda kum pistte 5 oldu üçünçü koşusunda DB çıkarıldı ve maiden kazandı. dördüncü koşusunda koşuyu üçünçü bitiren SERT YILDIRIM, uzayan mesafelerde daha farklı koşmakta olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.