SWEET SACRIFICE Bu Grubu Geçer "İZMİR"

1.Ayak: 4 yaşlı Arapların Maiden mücadelesinde; start aldığı iki yarışında da etkili olan (2) ATEŞANI birincilikle tanışmasını beklediğim isimdir. Her koşusu bir öncekinden daha etkili olan ekürili (6) ZARZOR ile dördüncü bitirdiği yarışı sonrası gelişme kaydeden (3) BAY TURBO bu safkandan sonra değerlendirilmeliler.

2.Ayak: Bugüne kadar kum pistte start aldığı koşularında güç ve kalitesini kanıtlayan (5) SWEET SACRIFICE uygun görünen rakipleri arasında bence kazanmaya çok yakındır.

3.Ayak: Ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde (1) DELAWERA'dan beyaz bayrak ayna yarışı izleyebiliriz. Kendisini tanıyan jokeyi ile start alacak olan (2) MAVİ KILIÇ şansı yüksek diğer isim olup, dördüncü tamamladığı koşusunda hücumda geç kalan (5) JEFE DE JEFES jokeyi Ö.Yıldırım'ın ısrarlı tercihi ile bu kez fotoyu önde geçebilir. Bursa'daki son yarışını kazanarak gücüne ulaştığını gösteren (4) CESİ AFFETMEZ daha sonraki ihtimaldir.

4.Ayak: 1600 kum pistteki son koşusunu önde iyi bir tempo bularak kazanan (2) DERYADİL ile her geçen gün daha iyi duruma geldiğini dikkat çeken son üçüncülüğünde gösteren (6) MALKA MOMA arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

5.Ayak: Uzun mesafedeki son yarışını kazanırken formunu bulduğunu gösteren (1) ÇAĞDAŞ ALAÇAT yine birinciliğe yakın görünürken, ön tarafta temposuyla beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (5) GÖKÇESTAR bu safkana sıkı rakiptir. Aralarında sıkı mücadele bekliyorum.

6.Ayak: İzmir'de üst üste kazandıktan sonra Antalya'da beşinci olan (1) BEYOND THE SEA ağır kilosuna rağmen önde gelen isimdir. (6) GOLDEN FAIRY 1400 kum pistte 1.28.67 ile kazanarak formunu bulduğunu belli ederken, (7) SANTORINI GIRL istikrarlı yarışlar sergilemesiyle mutlaka şans tanınması gereken kısraktır. (8) PAVLİÇENKO ikinci bitirdiği son koşusunda gelişme gösterirken, (2) DEEP DELIGHT uzun mesafeleri grup içerisinde en iyi koşanlardan olmasıyla devreye girebilir. Altı ay aradan sonraki beşinciliği ışıklı (11) BİRİNCİ TANEM bu ayaktaki sürprizim olup, (5)SHEISTHESHOW dikkatimi çeken son yarışıyla ses getirebilir. (9) MALİ GIRL son haftaların çıkış yakalayan ismi olup, (3) BLUE JASMINE yakın ara bitirdiği son koşusuna göre sürpriz yapabilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.6.3

2.Ayak: 5

3.Ayak: 1.2.5.4

4.Ayak: 2.6

5.Ayak: 1.5

6.Ayak: 1.6.7.8.2.11.5.9.3

BAY TAYLAN Süper Durumda "KOCAELİ"

1.Koşu: 3.4.10.7.2

2.Koşu: 1.3

3.Koşu: 3.4.1

4.Koşu: Son haftalarda iyi bir form tutarak 1500 kumdaki son yarışını bekleme yaparak kazanan (2) O BİR REİS rakiplerinden bir adım öndedir. (9) ULUBERK üçüncü bitirdiği yarışı sonrası daha iyi duruma gelirken, (6) MY CENGO üst üste kazandığı yarışlarıyla birinciliklerine yenisini eklemeye çalışacaktır. Üst sıralardan düşmeyen (1) DENİZİNKIZI güven verirken, her yarışı bir öncekinden başarılı (4) EĞİLCE mutlaka yazılmalıdır.

5.Koşu: 1900 kumdaki son yarışını kazanarak formunu devam ettiren (7) COMO ESTAS jokeyi A.Sözen ile yine birinciliğe yakındır. Grubun formda ve istikrarlı ismi (8) EMİN BABA uygun kilosunun verdiği avantaj ile en ciddi rakip görünürken, ikinci bitirdiği koşusu sonrası idman görünümü dikkat çeken (6) OVERTHROWN bu ayağın şansı yüksek diğer ismidir. Eküri avantajlı (3) ÇAVDARLI yarış hazırlıklarındaki formda görünümü ile dikkate alınmalıdır.

6.Koşu: İzmir 1400 kum pistindeki son yarışını 1.36.51 ile kazanan (1) BAY TAYLAN formunu devam ettirmesi ve yine jokeyi A.Çelik ile benim programdaki en güvendiğim isimdir.

7.Koşu: Kazandığı son iki koşusu ile müthiş bir form tutan (1)BEYONDREDEMPTION özellikle en son Bursa 1400 kum pistinde elde ettiği 1.26.93 derecesiyle dikkatimi çekerken yine önde gelen isimdir. Formunun zirvesindeki (4) KAYI BEYİ 63 kilo ile start aldığı son iki koşusunu Bursa 1300 ve 1900 kum pistinde kazanma başarısını gösterirken bu defa daha müsait sıkletiyle birinciliklerine yenisini ekleyecek güçtedir. 1400 kumda 1.25.98 ile kazanıp ardından 1500 kumdaki Kv-6 koşusunda üçüncülük elde eden (2) CHAIRMAN'i de dikkate alınız.

8.Koşu: Tabeladan düşmediği koşularıyla kazanmasının yakın olduğunu gösteren (3) DOLAYOBABEYİ jokeyi A.Sözen ile rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Koştuğu yarışlarıyla kendini bulmaya başlayan (6) KRAL DAYI ile grubun tecrübeli isimlerinden (5) HITMAN yakın rakipleridir. İlk startında dördüncülük elde edip gelişme gösteren (7) MALKOÇBEYİM bu ayağın şanslı taylarından olup, (10) GENÇAY NALAN iki yarışında da adından söz ettirmesiyle rakiplerini geride bırakabilir. Son yarışında bekleneni veremese de kum piste yatkın olan (4) HAZARŞAH'ı da değerlendirmenizi öneririm.

9.Koşu: Son yarışına göre biraz daha uygun rakiplerinin yanında start alacak olan (1) ŞAHSEKİN ile uzun mesafedeki son koşusunu kazanan (4) CEBEALP bu ayak için yeterli gördüğüm isimlerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.9.6.1.4

2.Ayak: 7.8.6.3

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1.4.2

5.Ayak: 3.6.5.7.10.4

6.Ayak: 1.4