21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; son virajı orta kulvardan ikinci durumda COLOUR OF LIGHT ve beşinci durumda VAİZ Vedat Abiş ile döndü. Farkın 3 boy olması M.M.Bilgin at göstermenin cezası olacak dendi, bu koşuda ve İzmir'de at göstermek te bir numara olan Muhammed Mir Bilgin, Yüksek Komiserler Kurulu kararını İzmir Komiserler Kurulu bu koşu için uygulamama kararı alarak sözlü uyarı verildi. COLOUR OF LIGHT, koşuyu 2.03.20'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza yazınız.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (6) KRAL TAÇI, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan, son virajı 2 boy önde pistti ortalıyarak dönüp kalan metrelerde de farkı 4 boya çıkartarak 2.19.79'luk derecesi ile beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısı gösterdi. Hayatında 23 kez start alan KRAL TAÇI, 4 kez birinci oldu. Çim piste hiç koşmadı. Kum pistte 23 kez koştu ve 4 kez kazandı. Sentetik pistte koşmadı. KRAL TAÇI, bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız. (2) SEMBOL TAY, koşuyu beşinci bitiren safkan, fotoya 1., 2., 3.ve 4.olan safkanlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (9) GET WIND, son düzlükte trafik sorunu yaşayan safkan, iki atın ortasından girip çıkarak az farkla koşuyu üçünçü bitirirken birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı fotoya girmesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta 11 safkan start aldı. (2) FULL INTEGRAL, en dış kulvardan çıkan safkan, 1000 startını kadar grubun içine giremeyip daha sonra M.Çicek ile safkan binicisinin kontrolü dışında saparak koşuyu sonuncu bitirirken, bu yarışındaki derecesini ve sıralamasını ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup notlarınıza alınız. (6) TARREX, boşlukta fazla zorlanmadan koşuyu 1.30.98’lik derecesi ile üçünçü bitirirken aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan ASTAMUR'un 1.32.03’lük derecesinden iyi derece yapması ile koşacağı ilk sonraki Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-6 yarışta; (2) ANKA ATEŞİ, bu kez tempoyu Kadir Tokaçoğlu güzel ayarlayıp son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti dışından gelen HAVZA ASLANI ile başa baş mücadelesinde iki safkan başa baş fotoya girerek burun farkıyla HAVZA ASLANI kazanmasına rağmen ANKA ATEŞİ en az kazanan safkan kadar başarılı koştu. ANKA ATEŞİ, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (3) CAN EFE, ilk 100 metre içinde koşunun lıderliğini alan safkan, son virajı kolay tempoda 1.5 boy farkla önde dönüp 2.5 boy fark, 1.14.17'lik derecesi ve jokeyi Vedat Abiş ile bütünleşerek kazanırken, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (8) COŞKUNKAN, son 300'de barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 1.23.47’lük derecesi ile ikinci bitiren safkana bu yarışında “kulaklık" aksesuar takılıp koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

21 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (10) QUEEN OF HAPPINESS, koşuyu 5'inci bitirirken, ilk yarışında daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.