23 Ocak Salı günü Adana Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (4) LE PATRON, son 100’de barıyere yakın koşuyu ikinci bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girdi. hayatında 11 kez start alan LE PATRON, 1 kez kazandı. Son 3 yarışında Adana kum pistte iki kez ve ikinci bir kez dördüncü oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

23 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (10) AFTER AFERİN, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçüncü bitiren safkan, fotoya canlı girerken, Adana kum pistte hayatında ilk kez koşması ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

23 Ocak Salı günü Adana Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (6) THE NIGHT HUNTER, starttan 3 boy geç çıkış yapan safkan, son 300’den sonra dışındaki TORTUGA başa baş birincilik mücadelesinde baş farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 2.10.92’lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız,

23 Ocak Salı günü Adana Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (4) ANADOLU EDASI, son 100'de safkanların dışından dördüncü durumda olan safkan, son 50’den sonra barıyer dibinden kuvvetli gelen (7) OĞLUM ÇİÇEK her iki safkan fotoya başa baş girerek ikisi at başı ilan edildi. ANADOLU EDASI ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız (7) OĞLUM ÇİÇEK, son 100de dördüncü durumda olması son metrelerde adeta kanatlanıp fotoya başa baş ANADOLU EDASI ile girmesi at başı birinci ikinci olan safkanlar ilk yarışında OĞLUM ÇİÇEK kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

23 Ocak Salı günü Adana Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (10) CANIMSUEDA, son 100 barıyer dibinden gelen safkan, koşuyu üçünçü bitirirken fotoya canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınızı alınız.