Formda safkan BOMBACAN yine beyaz bayrak ayna yapar "İZMİR"

1.Ayak: Mesafe ayrımı yapmaksızın kum pistteki son dört yarışında dikkat çekici bir performans sergileyerek tabelanın en iyi yerinde kendisine yer bulan (2) AYURNAMAT bugün özlediği birinciliğe uzanabilir, favorim. Mükemmel bir form tutup Bursa'daki son iki yarışını da kazanarak İzmir'e fit durumda gelen kaba kum pisti çok seven (6) GALYAS CANDY bir kez daha kazanabilir. Son koşusunu 1600'de kum pistte 1,43,29 ile 6 boy önde kazanmayı başaran form durumu çok iyi M.Kaya'nın bindiği (8) NO HARD şanslı bir başka isim olup jokeyi N.Avci ile iyi bir uyum içerisinde olan, son koşusunu 1400'de 61 kilosuna rağmen kazanma başarısını gösteren (9) SUPER SWEET devam eden güzel formuyla kuponlarda bulunulmalıdır.

2.Ayak: Bu pist-mesafede 1.45.12'lik performansı ile kazanan, son dördüncülüğünde fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim (2) BRILANTE ve son koşusunu ölçü almadığım ilgi çeken hazırlığa sahip (3) THE FAMILY OF ADA arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine bu kez dişine göre rakiplerini müsait müsait kilolu (6) APOLOGIZE'nin de katılmasını bekliyorum.

3.Ayak: İzmir kum pistinde başarılı yarışlar sergiledikten sonra bir süre arası olmasına rağmen arka arkaya yaptığı hazırlığındaki form durumu gayet iyi görünen (2) BIRDWOOD'a dinçlikle ve sevdiği pistte ilk şansı veriyorum. İzmir'de 1400 kumda kazanıp ikincilik yapan, son koşusunda beşinci kalsa da idman pisti görünümü iyi (4) KING DEVIL ve üst üste başarılı ikincilikler sergileyen (1) THUNDER favorimin en yakın rakipleridirler. Bu pist-mesafedeki son koşusunu 2.08.13 ile kazanırken başarılı bir performans sergileyen (3) BERİD şanslı bir başka isim olup (5) SILENT DESTINY süren formuyla kuponlarda bulunulmalıdır.

4.Ayak: İstanbul'dan üst üste kazanarak gelen İzmir kum pistini de çok iyi tanıyan kalite isim (6) O BİR ÇELİK bir kez daha kazanmaya çok yakın. Son koşusunu burada 1400'de kumda Gr-3'de kazandıktan sonra kısa bir ara verip düzenli idmanlarında çok iyi durumda görünen (1) BÜYÜK MENDERES bence O Bir Çelik'in en ciddi rakibi olup ayırt edilmemeli.

5.Ayak: Uzun mesafeli tempolu yarışlarına yatkın bir isim olup son koşusunu bu pist-mesafede 2.17.87 ile çıktığı gibi güle oynaya kazanmayı başaran ve hafta içi hazırlığında formda bir görünüm sergileyen Yaşlı Kurt (2) BOMBACAN müsait grupta bence günün en güvenilir ismi olup tek yazılabilir.

6.Ayak: Bir önceki koşularını 2000-2100'de kazanan, geçen hafta üst gruptaki dördüncülüğü ışıklı (1)KAFKASBEYİ'nin yarışları üst üste gelse de bu formuyla ilk atım. Geçtiğimiz haftaki koşusu formunun ölçüsü olmayan (2) TOUCH OF HEAVEN'dan bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Son haftalarda artan form grafiğini birincilikle süsleyebilecek duruma gelen (4) BIG SADDLER ihmal edilmemeli. Başarılı uzun mesafeli kum pist yarışlarının ardından beş ay ara vermesine rağmen ilgililerinin üzerine titreyerek hazırladığı (5) EVERYTHING ALRIGHT dinçlikle ses getirebilir. Gördüğü her yarış sonrası formunu bir adım ileriye taşıyan bu haftaki hazırlığı daha iyi (7) RIBANDO kuponlara işaretlenmeli.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-6-8-9

2.Ayak: 2-3-6

3.Ayak: 2-4-1-3-5

4.Ayak: 6-1

5.Ayak: 2

6.Ayak: 1-2-4-5-7

MİRBEY bir çırpıda bitirebilecek form ve kalitede "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-2-1

2.Ayak: 6-8-1-7-4-2

3.Ayak: 5

4.Ayak: 2-6

5.Ayak: 2-3-6-8-5-10

6.Ayak: 4-6-1